Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benicàssim. Bases i convocatòria de les proves selectives per a proveir per promoció interna tres places d'operari o operària del poliesportiu i instal·lacions esportives pel sistema d'oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8489 de 19.02.2019
Número identificador:  2019/1228
Referència Base de Dades:  001606/2019
 



Bases i convocatòria de les proves selectives per a proveir per promoció interna tres places d'operari o operària del poliesportiu i instal·lacions esportives pel sistema d'oposició. [2019/1228]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 142, de 27 de novembre de 2018, apareix publicada la convocatòria i les bases específiques per a proveir per funcionaris de carrera, per promoció interna, tres places d'operari o operaria del poliesportiu i instal·lacions esportives, corresponents al grup C, subgrup C2, escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe personal d'oficis, pel sistema d'oposició.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a coneixement general i de les persones interessades.



Benicàssim, 1 de febrer de 2019.– L'alcaldessa: Susana Marqués Escoín.

Mapa web