Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 7 de febrer de 2019, del director gerent del Consorci Espacial Valencià - Val Space Consortium



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8489 de 19.02.2019
Número identificador:  2019/1248
Referència Base de Dades:  001615/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Espacial Valencià
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



RESOLUCIÓ de 7 de febrer de 2019, del director gerent del Consorci Espacial Valencià - Val Space Consortium (VSC), per la qual s'anuncia convocatòria pública per a la provisió d'una plaça d'investigador o investigadora no doctors en aquest organisme, per mitjà de contracte laboral temporal d'obra o servei determinat, per a la realització del projecte «Multipactor prediction techniques for GNSS signals». Codi (VSC1901). [2019/1248]





Sent necessari procedir a la contractació laboral temporal d'un investigador o investigadora no doctors per a la realització d'obra o servei determinat, que preste els seus serveis en el Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), dins del projecte «Multipactor prediction techniques for GNSS signals», i de conformitat amb l'article 12.j dels seus Estatuts i la delegació d'1 de juny de 2010 de la presidència del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC) en la gerència per a la contractació o rescissió del personal eventual que se necessite, havent-se obtingut la preceptiva autorització de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, resolc:

Convocar una plaça d'investigador o investigadora no doctors que preste els seus serveis en el Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), per mitjà de contracte laboral temporal d'obra o servei determinat, per a la realització del projecte «Multipactor prediction techniques for GNSS signals» – codi (VSC1901), amb subjecció a les bases següents:





Primera. Requisits generals dels aspirants

Per a poder participar en el procés selectiu serà necessari reunir els requisits següents:

1.1. Tindre nacionalitat espanyola o tindre la nacionalitat d'un país membre o ser de qualsevol dels estats en què, en virtut de tractats internacionals establits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, siga aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes en què la dita legislació està definida en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea. En aquest cas hauran de presentar el resguard d'haver sol·licitat la targeta de residència comunitària. Així mateix, es podran presentar aspirants amb nacionalitat diferent de la mencionada anteriorment. Si fora el cas, qui obtinga l'adjudicació del lloc de treball oferit haurà d'acreditar almenys el permís de treball i de residència, en el moment de la contractació.

1.2. Tindre complits 16 anys el dia en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds.

1.3. Posseir la titulació acadèmica que figura en l'annex I.

1.4. No patir malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica que siga incompatible amb l'exercici de les funcions corresponents.



1.5. No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a empleats o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.

Les condicions per a ser admés a les proves hauran de reunir-se en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's durant tot el procés selectiu.



Segona. Sol·licituds

2.1. La presentació de sol·licituds es realitzarà de manera telemàtica, per mitjà d'accés a la seu electrònica del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), disponible en l'enllaç següent http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=19285

Alternativament, en cas de no disposar de signatura electrònica, de 09.00 a 14.00 es podrà realitzar la presentació de sol·licituds en el registre general del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), siti en Ciutat Politècnica de la Innovació, edifici 8G, accés B, planta B, campus de la Universitat Politècnica de València, camí de Vera, s/n, 46022 València.

2.2. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

2.3. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es publicarà en el tauler d'anuncis del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC) –siti en la Ciutat Politècnica de la Innovació, edifici 8G, accés B, planta S, 46022 València– i, complementàriament en la pàgina web del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), la direcció de la qual és http://www.val-space.com, dins de la secció Ofertes d'ocupació, la relació d'aspirants admesos i exclosos provisionals en el procés de selecció, indicant en aquest últim cas la causa d'exclusió i concedint el termini reglamentari per a la formulació de reclamacions o esmena d'errors, comptats des de l'endemà de la seua publicació.

Conclòs el termini de reclamacions i esmenes, i resoltes aquestes, l'òrgan convocant elevarà a definitives les llistes d'admesos i exclosos mitjançant una resolució que s'exposarà en el tauler d'anuncis del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), i complementàriament en la pàgina web del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), la direcció de la qual és http://www.val-space.com, dins de la secció Ofertes d'ocupació. La dita publicació servirà de notificació als efectes d'impugnacions i recursos. En la mateixa resolució s'indicarà la data, lloc i hora de començament de la primera fase, que tindrà lloc en un termini no inferior a 15 dies naturals, així com l'ordre de crida dels aspirants.

Els resultats de cada un dels exercicis, les successives crides i convocatòries i, en definitiva, qualsevol decisió que adopte el tribunal que haja de conéixer el personal aspirant fins a la finalització de les proves selectives s'exposaran en el tauler d'anuncis del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC) –siti en la Ciutat Politècnica de la Innovació, edifici 8G, accés B, planta S, 46022 València– i, complementàriament en la pàgina web del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), la direcció de la qual és http://www.val-space.com, dins de la secció Ofertes d'ocupació, bastant la dita exposició com a notificació a tots els efectes.



Tercera. Documentació a presentar

3.1. Es presentarà la següent documentació en la seu electrònica del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), o bé en el seu registre general, segons s'indica en l'apartat 2.1:

– Sol·licitud de participació en format lliure en què conste almenys la informació següent: nom, cognoms, DNI/NIE/passaport, adreça postal, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte.

– Currículum complet en format lliure en què s'assenyalen els mèrits que es consideren oportuns.

Al candidat/a seleccionat/da, se li requerirà que aporte:

– Còpia confrontada del DNI/NIE.

– Còpia confrontada de la titulació acadèmica exigida en la convocatòria.

– Còpia de la documentació justificativa dels mèrits al·legats en el currículum.

3.2. El tribunal qualificador establirà, per a les persones discapacitades que així ho sol·liciten, les adaptacions necessàries per a la realització de les proves. A aquest efecte, els/les interessats/des hauran de formular la petició corresponent en la sol·licitud de participació en les presents proves.



Quarta. Procés de selecció

4.1. Primera fase. Prova teoricopràctica.

4.1.1. La primera fase del procés de selecció consistirà en la realització d'una prova teoricopràctica d'acord amb els coneixements i les funcions generals especificades en l'annex I.

4.1.2. Tindrà una valoració total de 60 punts, i consistirà en 3 qüestions a desenvolupar i en 3 exercicis de laboratori.

4.1.3. La valoració d'aquesta primera fase serà de 0 a 60 punts i els/les aspirants hauran d'obtindre un mínim de 30 punts per a superar-la, i passar a la fase de concurs de mèrits.

4.1.4 Finalitzada la primera fase, el tribunal qualificador emetrà resolució amb la llista d'aspirants i la puntuació obtinguda, concedint 48 hores per a al·legar des de la seua publicació en el tauler d'anuncis del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC) i, complementàriament en la pàgina web del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), la direcció de la qual és http://www.val-space.com, dins de la secció Ofertes d'ocupació.



4.2. Segona fase. Concurs de mèrits.

Consistirà en la valoració dels mèrits d'aquells/es aspirants que hagen superat la primera fase i s'efectuarà d'acord amb el barem que s'establix a continuació, podent obtindre's fins a un màxim de 40 punts.



Només es valoraran aquells mèrits la data d'obtenció dels quals no siga posterior a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds que figura en la base 2.2 d'aquesta convocatòria:



Barem



1) Experiència professional (15 punts):

Es valorarà l'experiència professional fins a un màxim de 10 anys, a raó de 1,5 punts per any treballat com a contractat en entitats públiques o privades, en llocs de treball amb funcions i temàtica semblants (alta potència en radiofreqüència, multipactor) a les del lloc oferit, prorratejant-se proporcionalment els mesos complets sense considerar els períodes inferiors a un mes.

Únicament es considerarà acreditada aquesta experiència professional si s'aporten els corresponents contractes de treball.

En el cas dels empleats públics, s'admetrà a aquest efecte la certificació de serveis prestats on consten les dades anteriors (grup i subgrup professional i categoria professional, així com els períodes de contractació o nomenaments) expedits per l'òrgan competent.





2) Beques predoctorals o estades en agències espacials (5 punts):



Es valorarà amb 3 punts el gaudi de beques predoctorals oficials, o estades reglades, en centres d'investigació públics o privats de com a mínim un any de duració, que tinguen una relació directa amb les funcions del lloc de treball oferit (alta potència en radiofreqüència, multipactor). En el cas que la beca o l'estada haja sigut exercida en instal·lacions de l'Agència Espacial Europea, o altres agències espacials de qualsevol part del món, es valorarà amb un màxim de 5 punts sempre que s'haja completat l'any complet.



3) Publicacions científiques relacionades amb l'objecte del contracte (màxim 10 punts):

Es valorarà fins a 1 punt per publicació científica relacionada amb el lloc de treball (alta potència en radiofreqüència, multipactor).



4) Cursos de formació (5 punts):

En el lloc de treball s'hauran de manejar fonts radioactives ionitzants, per la qual cosa disposar de formació acreditada en aquest àmbit es valorarà fins a 3 punts, a raó d'1 punt per curs realitzat de duració mínima de 15 hores cada u.

Altres cursos de formació relacionats amb el lloc de treball es valoraran fins a un màxim de 2 punts, d'acord amb el següent barem, per cada curs de formació:

– De 101 o més hores: 1,00 punts.

– De 76 a 100 hores: 0,75 punts.

– De 51 a 75 hores: 0,50 punts.

– De 26 a 50 hores: 0,25 punts.

– De 15 a 25 hores: 0,10 punts.



5) Coneixements de valencià (2 punts):

Es valorarà fins a un màxim de 2 punts, sempre que s'acredite estar en possessió del pertinent certificat o homologació expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, per l'Escola Oficial d'Idiomes o per altres centres oficialment reconeguts pels organismes de l'Administració amb competències en educació, d'acord amb l'escala següent:

– Oral: 0,5 punts.

– Elemental: 1,0 punts.

– Mitjà 1,5 punts.

– Superior: 2,0 punts.

6) Coneixement d'idiomes comunitaris addicionals als exigits (2 punts):

Es valoraran fins a 1 punt per idioma comunitari, a raó de 0,2 punts per curs, i fins a un màxim de 2 punts en total, els idiomes acreditats per mitjà de certificats expedits per l'Escola Oficial d'Idiomes o per altres centres oficialment reconeguts pels organismes de l'Administració amb competències en educació.



7) Entrevista personal (1 punt):

L'entrevista personal servirà per a contrastar els mèrits al·legats per l'interessat en la seua sol·licitud. Aquesta entrevista es valorarà fins a un màxim d'1 punt. La realització de l'entrevista és obligatòria i la no-compareixença de l'aspirant donarà lloc a la seua exclusió del procés de selecció.

4.3. Finalitzada la valoració del concurs de mèrits, el tribunal qualificador exposarà al públic en el tauler d'anuncis del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC) i, en la pàgina web del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), secció Ofertes d'ocupació, la direcció de la qual és http://www.val-space.com, la llista d'aspirants amb la puntuació obtinguda en la fase de concurs, així com la d'aprovats pel seua ordre de puntuació total, concedint un termini de 10 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la seua publicació perquè els/les interessats/des formulen les al·legacions que estimen pertinents en relació a la seua baremació.

4.4. Resoltes les possibles al·legacions pel tribunal qualificador i d'acord amb la puntuació total obtinguda, que s'obtindrà sumant la puntuació aconseguida en cada una de les dos fases, el tribunal qualificador dictarà una resolució per la qual fixarà la relació definitiva d'aspirants aprovats per ordre de puntuació, iniciant-se amb l'aspirant que haja obtingut la puntuació total major, i proposant l'aspirant amb la puntuació final més alta per a la seua contractació. La dita resolució s'exposarà al públic en el tauler d'anuncis del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC) i, complementàriament en la pàgina web del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), secció Ofertes d'ocupació, la direcció de la qual és http://www.val-space.com.

4.5. El/la candidat/da que haja superat el procés selectiu s'incorporarà al seu lloc de treball en el termini màxim d'un mes des de la publicació de la dita resolució.

4.6. En cas d'empat, es dirimirà aquest atenent en primer lloc la major puntuació obtinguda pels/per les aspirants en la prova teoricopràctica i, en segon lloc, la major puntuació obtinguda en la fase de concurs. En cas de persistir l'empat, aquest es resoldrà per mitjà de sorteig públic entre els/les aspirants empatats/des, sent convocats/des aquests/es a aquest efecte.

4.7. L'exercici d'aquest lloc de treball quedarà sotmés a la legislació bàsica estatal vigent en matèria d'incompatibilitats.



Cinquena. Tribunal qualificador

5.1. La composició del tribunal qualificador serà la següent:

Titulars:

– President: Vicente E. Boria Esbert.

– Vocal 1: Ana Vidal Pantaleoni.

– Vocal 2: Pablo Soto Pacheco.

– Secretari: David Argilés Ortiz.

Suplents:

– President: Santiago Cogollos Borrás.

– Vocal 1: Máriam Taroncher Calduch.

– Vocal 2: Jorge Daniel Martínez Pérez.

– Secretària: María José Pastor Gimeno.



Sisena. Recursos

6.1. Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, es pot interposar potestativament un recurs de reposició en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seua notificació o publicació, davant del mateix òrgan que va dictar la resolució, o un recurs contenciós administratiu davant dels òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seua notificació.

6.2. Contra els actes del tribunal qualificador, es podrà interposar el recurs d'alçada previst en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Així mateix, l'Administració, si és procedent, podrà revisar les resolucions del tribunal, d'acord amb la mencionada norma.



Sèptima. Informació sobre les dades arreplegades

7.1. Les dades personals subministrades en aquesta convocatòria s'incorporaran als sistemes d'informació del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), amb la finalitat exclusiva de gestionar i tramitar la participació en la convocatòria d'aquesta prova selectiva.



7.2. El responsable del tractament de les dades relacionades amb la gestió d'aquesta convocatòria és el Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC).

7.3. Es preveuen les següents comunicacions de dades personals sense coneixement de l'afectat/da: publicació de les diferents resolucions en el tauler oficial del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), així com en la seua pàgina web.

7.4. Les dades es conservaran i seran, si és el cas, cancel·lades d'acord amb els criteris següents: les dades dels aspirants es conservaran indefinidament per mitjà de la publicació de les resolucions de les diferents fases.

7.5. Les persones que proporcionen dades tenen dret a sol·licitar al responsable del tractament l'accés a les seues dades personals, i a la seua rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades. Les persones interessades podran exercir els seus drets per mitjà de l'enviament d'un correu electrònic dirigit a info@val-space.com acompanyat de còpia d'un document d'identitat i, si és el cas, documentació acreditativa de la sol·licitud.



València, 7 de febrer de 2019.– El director gerent del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC), p. d. (J.G. 01.06.2010): David Argilés Ortiz.





ANNEX I

Característiques i requisits del lloc de treball oferit



Codi de la convocatòria: VSC1901.

Llocs convocats: 1.

Denominació del lloc de treball: investigador o investigadora no doctors.

Títol del projecte d'investigació (obra o servei determinat): Multipactor prediction techniques for GNSS signals.

Unitat de destinació: Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC).

Localitat: València.

Titulacions admeses: llicenciatura en Física o els seus equivalents en grau i màster.

Nivell d'anglés requerit al tractar-se d'un projecte que es desenvoluparà en la seua totalitat en anglés: C1 o equivalent.

Grup: A1.

Retribució anual bruta: A1 CD22 CE36.

Jornada laboral: a temps complet, en horari de matí i vesprada.

Tipus de contracte: laboral temporal. Obra o servei determinat.

Duració: 30 mesos des de la data d'incorporació. Prorrogable de mutu acord fins a un màxim de 36 mesos en funció de la vigència de l'obra o servei d'investigació amb càrrec a la que es du a terme la contractació així com de l'existència de crèdit adequat i suficient.



Funcions generals:

1. Investigació sobre l'efecte multipactor en l'àmbit de la navegació per satèl·lit GNSS.

2. Validació experimental de l'efecte multipactor en l'àmbit de la navegació per satèl·lit GNSS.

3. Vigilància del compliment de les normes de seguretat i salut, emanades pels òrgans tècnics competents del Consorci Espacial Valencià – Val Space Consortium (VSC).

4. Gestió de residus en l'àmbit del propi lloc de treball.

I totes aquelles funcions inherents al lloc de treball d'acord amb la categoria professional del lloc.



Coneixements a valorar:

1. Multipactor: fonaments teòrics i mètodes de mesura.

2. Bancs d'assaig i verificació experimental de circuits, dispositius i sistemes de radiofreqüència.

3. Elaboració de procediments de mesura del fenomen multipactor en circuits i dispositius de radiofreqüència causats per l'alta potència.



4. Sistemes de buit: principis, fonaments i aplicacions.

5. Sales netes: principis i funcionament.

6. Funcionament d'instrumentació científica de laboratori: amplificador d'alta potència en radiofreqüència (TWTA i SSPA), analitzador de xarxes vectorial, analitzador d'espectres, mesuradors i sensors de potència, oscil·loscopis, generadors de RF, cables i connectors per a radiofreqüència i microones, circuiteria passiva de microones.

7. Maneig de programari d'anàlisi electromagnètica de fenòmens de descàrrega en components d'RF que operen amb alta potència.

Mapa web