Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorcio Provincial para el Servicio de Prevención y Extinción de Incendios y Salvamento de Alicante. Bases i convocatòria d'un procés selectiu, per mitjà de promoció interna, per a cobrir places d'oficial mecànic i ordenances.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8489 de 19.02.2019
Número identificador:  2019/1220
Referència Base de Dades:  001616/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1, D/C2



Bases i convocatòria d'un procés selectiu, per mitjà de promoció interna, per a cobrir places d'oficial mecànic i ordenances. [2019/1220]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 23, d'1 de febrer de 2019, s'han publicat les bases íntegres que han de regir la convocatòria de procés selectiu, per mitjà de promoció interna, per a la cobertura de les places que s'indiquen:

El termini de presentació d'instàncies és de vint dies hàbils, a comptar del següent a la publicació de l'anunci en extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Així mateix es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant les resolucions aprovatòries de la llista d'admesos i exclosos, així com de la data, el lloc de celebració i l'hora de començament del curs preparatori previ al procés selectiu d'oposició i de la posterior prova avaluatòria. Els altres anuncis es publicaran en el tauler d'anuncis del Consorci Provincial.



Alacant, 4 de febrer de 2019.– El secretari: José Cano Pascual. El president delegat del Consorci Provincial: Jaime Lloret Lloret.

Mapa web