Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Guadassuar. Bases i convocatòria per a proveir una plaça d'oficial de policia local pel sistema de promoció interna interadministrativa amb mobilitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8490 de 20.02.2019
Número identificador:  2019/1257
Referència Base de Dades:  001659/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Guadassuar



Bases i convocatòria per a proveir una plaça d'oficial de policia local pel sistema de promoció interna interadministrativa amb mobilitat. [2019/1257]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 18, de 25 de gener de 2019, s'han publicat íntegrament les bases específiques que han de regir la convocatòria per a proveir una plaça d'oficial de policia local pertanyent a l'escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala executiva, grup B de titulació, pel sistema de provisió de promoció interna interadministrativa amb mobilitat segons el que disposa la Llei 17/2017, de 13 desembre, de la Generalitat Valenciana, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana, plaça prevista en l'oferta pública d'ocupació de 2018.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les pròpies bases.



Guadassuar, 28 de gener de 2019.– L'alcalde: Salvador Montañana Sanz.

Mapa web