Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llista provisional d'admesos i exclosos de la borsa de treball de gestor/a cultural.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8743 de 19.02.2020
Número identificador:  2020/1264
Referència Base de Dades:  001688/2020
 



Llista provisional d'admesos i exclosos de la borsa de treball de gestor/a cultural. [2020/1264]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques, les llistes d'admesos i exclosos i la data del primer exercici per al procés de selectiu per a la creació d'una borsa de treball de gestor/a cultural, aprovades per Resolució de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació núm. 0386/2020, de data 10 de febrer.

Atés l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció per a la creació d'una borsa de treball de gestor/a cultural, de l'escala d'administració general, subescala tècnica, grup A, subgrup A1. (2019/PAC/6741).

Atenent el contingut de les bases d'aplicació publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 8697, de 13 de desembre de 2019, i extracte en el Butlletí Oficial de la Província de València en el núm. 4, de data 8 de gener de 2020, i després de la finalització del termini de presentació d'instàncies, amb data 5 de febrer de 2020.

D'acord amb la diligència del Gabinet d'Informació, en la qual consta la relació numerada de persones aspirants presentades al procés de selecció per a l'oposició de personal no qualificat.

D'acord amb la diligència de l'auxiliar administrativa de Personal on consta que totes les persones aspirants admeses han manifestat en la seua instància que reuneixen els requisits generals establits en les bases específiques de la convocatòria per al procés de selecció de creació d'una borsa de treball de gestor/a cultural.

Atés l'establit en l'art. 51 i ss de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i 6 i ss del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, norma que desplega el que estableix la Llei 10, i de conformitat amb les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació, resol:



Primer. Aprovar les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos que a continuació es detallen i que estaran exposades en la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament.



– Llista provisional d'admesos



LLISTA PROVISIONAL ADMESOS

NÚM. DNI NOMBRE

1 *******4F ALBEROLA VIDAL, VICENTE DOMINGO

2 *******6F CAMPOS OGALLA, ROBERTO

3 *******1Z CISCAR CASAÑ, ISAAC

4 *******4E CONEJERO CUCARELLA, LUCÍA

5 *******7G GARCÍA CAÑAVERAS, ANA BELÉN

6 *******4Z GARCÍA PARDO, M.ª BELÉN

7 *******2E HERNÁNDEZ MORA, MARÍA JOSÉ

8 *******6T HERRERO MURIA, BEATRIZ

9 *******9B LÓPEZ BAÑULS, MARTA

10 *******3K MÍNGUEZ MOLINA, SANDRA

11 *******3Y PACHECO RAMÓN, NOELIA

12 *******5H ROMERO CARRASCO, LUIS MIGUEL

13 *******9F RUIZ VIDAL, MARINA

14 *******0C SEGURA MARTÍNEZ, TERESA

15 *******1Y TORRELLA SANCHO, PABLO ANTONIO

16 *******5M TORRES PARRA, MARÍA ELBA

17 *******3Z VIEJO LÓPEZ, RAQUEL



– Llista provisional d'exclosos



LLISTA PROVISIONAL EXCLOSOS

NÚM. DNI NOM MOTIU DE L'EXCLUSIÓ

1 ********J HUERTAS GONZÁLEZ, ÁFRICA 2

2 *******1F MARTÍNEZ IGLESIAS, M. TERESA 1

3 *******3E PEIRÓ CANET, AUSIAS 2

4 *******4X VALLET MARÍ, ANDREA 2





1. Falta certificat de situació laboral.

2. No correspon el contingut del màster universitari en Patrimoni Cultural aportat, amb el contingut del màster de Gestor Cultural establit com a requisit en la convocatòria, d'acord amb l'informe del gestor cultural, cap de servei, de data 4 de febrer de 2020.



Segon. S'acorda un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè les persones interessades puguen esmenar els defectes que hagen motivat l'exclusió, o realitzar les al·legacions que creguen oportunes. Si hi ha al·legacions seran acceptades o rebutjades en la resolució mitjançant la qual s'aprova la llista definitiva que es farà pública en la pàgina web, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, i en el DOGV en què s'indicarà on estan publicades les llistes definitives completes.

Si transcorre el termini de presentació de reclamacions i no se'n presenta cap s'entendrà que les llistes estan aprovades definitivament sense que en calga una nova publicació.



Tercer. Convocar el tribunal de selecció en data 23 de març, a les 11.00 hores, a la sala de regidors de l'Ajuntament de Xirivella.



Quart. Convocar per al dia 24 de març de 2020, a les 09.30 hores, les persones aspirants, al Centre Juvenil, carrer Levante UD, núm. 2, de Xirivella, per realitzar l'exercici pràctic, la crida es realitzarà pel cognom F, atenent l'ordenació alfabètica resultant del sorteig, i així successivament, d'acord amb el que disposa la Resolució de 21 de gener de 2019, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es determina la lletra per a fixar l'ordre d'intervenció de les persones aspirants durant l'any 2019 en el conjunt de les administracions públiques valencianes. Publicat en el DOGV núm. 8473, de 28 de gener de 2019.



Cinqué. La resta d'exercicis seran publicats a través dels anuncis en la pàgina web, i tauler d'edictes de l'Ajuntament.



Xirivella, 10, de febrer de 2020. Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web