Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 14 de febrer de 2018, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8238 de 20.02.2018
Número identificador:  2018/1590
Referència Base de Dades:  001779/2018
 



Extracte de la Resolució de 14 de febrer de 2018, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic. [2018/1590]

BDNS (identif.): 386367.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions:

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index



Primer. Persones beneficiàries

Persones que tinguen la nacionalitat espanyola o la condició de nacional d'un estat membre de la Unió Europea (que hauran d'acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana) que no siguen majors de 35 anys i estiguen en possessió del títol oficial que s'especifica en l'objecte de cada beca, sense que hagen transcorregut més de cinc anys des de la conclusió dels estudis conduents a la seua obtenció.

Se n'exclou els que hagen gaudit de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos. Tampoc podran optar a aquestes beques els que, en el moment de publicar-se la convocatòria, estiguen gaudint d'una altra beca de pràctiques professionals en la Generalitat, excepte en els casos següents:

a) Que es concórrega a la mateixa beca que ja es gaudeix, per haver sigut obtinguda en una convocatòria anterior.

b) Que falten menys de dos mesos per a la finalització de la beca de què ja gaudeixen les persones sol·licitants, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

 

Segon. Objecte

Convocatòria de 27 beques per a completar la formació de persones joves titulades universitàries, per mitjà de la realització de pràctiques professionals, a partir de l'exercici 2018, en les dependències dels òrgans superiors i centres directius d'aquesta Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, que figuren a continuació:

1. En la Secretaria Autonòmica de Model Econòmic i Finançament, cinc beques amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria d'anàlisi de dades i tractament de la informació, per a cinc persones llicenciades o graduades, indistintament, en Economia, en Informàtica, en Matemàtiques, en Estadística, o en Informació i Documentació.

2. En la Sotssecretaria, dues beques per a dues persones llicenciades o graduades en Dret, amb l'objecte de realitzar pràctiques professionals en matèria de treballs d'interés per a la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

3. En la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni:

a) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de seguiment econòmic financer del sector públic instrumental de la Generalitat (organismes autònoms, entitats públiques empresarials, societats mercantils, fundacions i consorcis), per a una persona llicenciada o graduada, indistintament, en Administració i Direcció d'Empreses, o en Finances i Comptabilitat.

b) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de seguiment i anàlisi de la informació de les entitats que conformen el sector públic instrumental de la Generalitat, amb especial incidència en l'ordenació de recursos humans, per a una persona llicenciada o graduada, indistintament, en Dret, en Economia, en Administració i Direcció d'Empreses, o en Relacions Laborals i Recursos Humans.



c) Dues beques amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria d'anàlisi i estudis sobre el model econòmic de la Comunitat Valenciana, per a dues persones llicenciades o graduades, indistintament, en Econòmiques, o en Administració i Direcció d'Empreses.

4. En la Direcció General de Finançament i Fons Europeus, una beca per a una persona llicenciada o graduada, indistintament, en Dret, en Econòmiques, o en Administració i Direcció d'Empreses, amb l'objecte de realitzar pràctiques professionals en matèria de seguiment i verificació dels programes operatius CV 2014 i 2020.

5. En la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions:

a) Cinc beques amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria d'implantació de solucions en el lloc de treball, per a cinc persones llicenciades o graduades en Enginyeria Informàtica.

b) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de procediment d'entregues i control de qualitat del programari, per a una persona llicenciada o graduada en Enginyeria Informàtica.

c) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de gestió de serveis de TI, per a una persona llicenciada o graduada en Enginyeria Informàtica.

d) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de biblioteconomia i documentació, per a una persona llicenciada o graduada en Informació i Documentació.

e) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria d'implantació de solucions en comunicacions corporatives, per a una persona llicenciada o graduada en Enginyeria Informàtica.

f) Tres beques amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de producció i consolidació de les TIC corporatives, per a tres persones llicenciades o graduades en Enginyeria Informàtica.

g) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria d'administració de sistemes i seguretat, per a una persona llicenciada o graduada, indistintament, en Enginyeria Informàtica, o en Telecomunicacions.

h) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de telecomunicacions i societat digital, per a una persona llicenciada o graduada en Telecomunicacions.

i) Una beca amb l'objecte de realitzar pràctiques en matèria de manteniment de serveis d'allotjament web Linux – Innovació tecnològica educativa, per a una persona llicenciada o graduada en Enginyeria Informàtica.



Tercer. Bases reguladores

Ordre 7/2017, de 9 d'agost, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de beques de pràctiques professionals en la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic (DOGV 8116, 30.08.2017).



Quart. Dotació pressupostària

1. La dotació màxima total de les beques per a l'exercici 2018 és de 301.000,00 euros.

2. La quantia bruta mensual de cada beca serà de 1.023,16 euros. Aquesta quantitat haurà d'augmentar-se, si és el cas, aplicant el percentatge de l'increment de la despesa del sector públic que s'aprove en els pressupostos generals de l'Estat per a l'exercici 2018. Sobre l'import brut mensual de la beca, es practicarà la retenció corresponent a compte de l'impost sobre la renda de les persones físiques, així com la corresponent cotització a la Seguretat Social.



Cinqué. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptat des de l'endemà de la publicació del present extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Sisé. Altres dades

1. Sol·licituds: s'haurà de presentar per via electrònica en la seu electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es

2. Les persones interessades hauran de presentar junt amb la sol·licitud únicament un currículum amb la informació que s'especifica en la convocatòria.

3. El procés de selecció consta de dues fases: una primera de valoració de mèrits i una altra d'entrevista. Passaran a la fase d'entrevista les persones que hagen obtingut les 15 millors puntuacions en cada una de les beques.



València, 14 de febrer de 2018.– El conseller d'Hisenda i Model Econòmic: Vicent Soler i Marco.

















La convocatòria a la qual fa referència el present extracte pot consultar-se en aquest mateix diari.

La convocatoria a la que hace referencia el presente extracto puede consultarse en este mismo diario.





http://www.dogv.gva.es/datos/2018/02/20/pdf/2018_1581.pdf

Mapa web