Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 25 de febrer de 2021, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual es convoca la concessió de subvencions destinades a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, així com a entitats locals de la Comunitat Valenciana, per a la formació, divulgació i actuacions en matèria de responsabilitat social, durant l'exercici 2021.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9032 de 02.03.2021
Número identificador:  2021/1898
Referència Base de Dades:  001820/2021
 



Extracte de la Resolució de 25 de febrer de 2021, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual es convoca la concessió de subvencions destinades a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, així com a entitats locals de la Comunitat Valenciana, per a la formació, divulgació i actuacions en matèria de responsabilitat social, durant l'exercici 2021. [2021/1898]

BDNS: 551020



De conformitat amb el que disposen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar en la Base de dades nacional de subvencions:

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans



Primer. Beneficiaris

a) Associacions i organitzacions, sense ànim de lucre, amb domicili social a la Comunitat Valenciana, legalment constituïdes i inscrites, a la data de publicació de la corresponent convocatòria, en el registre que corresponga en funció de la seua naturalesa jurídica, així com que disposen d'una seu central o delegació permanent en el territori de la Comunitat Valenciana.

b) Municipis, mancomunitats de municipis, entitats locals menors, àrees metropolitanes i consorcis de la Comunitat Valenciana.



Segon. Finalitat

1. Les ajudes a les associacions i organitzacions, sense ànim de lucre, amb domicili social a la Comunitat Valenciana que disposen d'una seu central o delegació permanent en el territori de la Comunitat Valenciana, estaran dirigides a finançar despeses causades per raó de les activitats de foment, formació i difusió en qualsevol de les modalitats següents:

a) Activitats de formació destinades a iniciar, perfeccionar i qualificar en el coneixement de la responsabilitat social a través de l'organització de congressos, jornades, trobades, conferències, xarrades o taules redones, relacionats amb el desenvolupament i difusió de la responsabilitat social.

b) Activitats de difusió, que s'entenen, com a tals, aquelles l'objecte de les quals siga donar a conéixer o divulgar entre la població en general o a col·lectius específics la cultura de la responsabilitat social per mitjà de campanyes d'informació i difusió en qualsevol mitjà de comunicació incloses les noves tecnologies de la informació i l'edició de publicacions relacionades amb l'objecte de la convocatòria.

2. Les ajudes a entitats locals de la Comunitat Valenciana estaran dirigides a finançar despeses causades per raó de les activitats de foment, formació i difusió en qualsevol de les modalitats següents:



a) Activitats de formació i difusió en el sentit establit en l'apartat 1 precedent.

b) Elaboració de plans d'actuació que permeten definir les accions concretes a desenvolupar a fi de constituir-se en territoris socialment responsables.

c) Elaboració i implantació de la memòria de responsabilitat social que versarà sobre el conjunt de polítiques, mesures i accions dutes a terme en aquesta matèria i que comprendrà el mesurament, divulgació i rendició de comptes davant de grups d'interés interns i externs.





Tercer. Bases reguladores

L'Ordre 3/2019, de 21 de febrer, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, estableix les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, així com a entitats locals de la Comunitat Valenciana, per a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social (DOGV 8495, 27.02.2019).



Quart. Import

Aquesta convocatòria de subvencions es finançarà a càrrec de l'aplicació pressupostària 22.03.02.111.80.4, línia S8055000, de la Llei 4/2020, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2021, destinada a responsabilitat social i foment de l'autogovern, amb un crèdit màxim de 200.000,00 euros (dos-cents mil euros).



Les subvencions seran de quantia variable, determinada proporcionalment en funció de la puntuació obtinguda en virtut dels criteris de valoració i distribució, establits en l'article 6 de l'Ordre 3/2019, de 21 de febrer.

La quantia màxima d'ajuda a percebre per cada entitat beneficiària serà de 5.000 euros, sense que, en cap cas, les subvencions que es concedisquen puguen superar la quantitat sol·licitada.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 25 de febrer de 2021.– La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica: Rosa Pérez Garijo.

Mapa web