Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 4 de febrer de 2019, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants, pel torn lliure, d'enginyer o enginyera d'aplicacions i sistemes d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8494 de 26.02.2019
Número identificador:  2019/1868
Referència Base de Dades:  001858/2019
 



CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 4 de febrer de 2019, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants, pel torn lliure, d'enginyer o enginyera d'aplicacions i sistemes d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició. [2019/1868]

Advertida una errada material o de fet en l'annex de la Resolució de 4 de febrer de 2019, del tribunal del concurs oposició, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició per a la provisió de vacants pel torn lliure d'enginyer o enginyera d'aplicacions i sistemes d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, torn lliure convocat per Resolució de 25 de maig de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, es procedeix a corregir-la, i es reprodueix a continuació l'annex correcte.



Els aspirants disposaran d'un termini de 10 dies hàbils comptats des de l'endemà de publicació de la present correcció d'errades per a realitzar les al·legacions que estimen pertinents relatives a la puntuació obtinguda en la fase de concurs.



València, 22 de febrer de 2019.– La presidenta del tribunal: Carmen Ferrer Ripollés. La secretària del tribunal: Amparo Aliaga Valero.

Mapa web