Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Villena. Bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'enginyer o enginyera superior industrial pel sistema de concurs oposició lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8495 de 27.02.2019
Número identificador:  2019/1545
Referència Base de Dades:  001912/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1
      Descriptors toponímics: Villena



Bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'enginyer o enginyera superior industrial pel sistema de concurs oposició lliure. [2019/1545]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 29, d'11 de febrer de 2019, es publiquen íntegrament les següents bases i convocatòria:

Bases i convocatòria per a la provisió en propietat, com a funcionari o funcionària de carrera, d'una plaça d'enginyer o enginyera superior industrial, escala d'administració especial, subescala tècnica, grup A1, pel procediment de concurs oposició lliure.

El termini per a la presentació de sol·licituds per a participar en el procés selectiu serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació del corresponent edicte en el Boletín Oficial del Estado.



Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i a partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina web de l'Ajuntament.



Villena, 12 de febrer de 2019.– L'alcalde president: Francisco Javier Esquembre Menor.

Mapa web