Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2020, de la directora general de Personal Docent, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es nomena el tribunal que ha de jutjar el procediment selectiu d'accés al cos d'inspectors i inspectores d'Educació convocat per l'Ordre 1/2020, de 7 de gener, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8753 de 03.03.2020
Número identificador:  2020/1954
Referència Base de Dades:  002037/2020
 



RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2020, de la directora general de Personal Docent, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es nomena el tribunal que ha de jutjar el procediment selectiu d'accés al cos d'inspectors i inspectores d'Educació convocat per l'Ordre 1/2020, de 7 de gener, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. [2020/1954]

De conformitat amb el que s'estableix en l'Ordre 1/2020, de 7 de gener, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (DOGV 16.01.2020), i una vegada realitzat el sorteig previst en l'apartat 1 de la base 5 de la convocatòria del procediment selectiu d'accés al cos d'Inspectors d'Educació, aquesta Direcció General de Personal Docent ha resolt:



Primer

Nomenar el tribunal que figura en la relació que s'insereix com a annex I a aquesta resolució, davant del qual han d'actuar les persones aspirants admeses per a participar en aquest procediment selectiu.



Segon

Els membres del tribunal hauran d'abstindre's d'intervindre quan concórreguen en ells circumstàncies de les previstes en l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, o si hagueren fet tasques de preparació d'aspirants a proves selectives per als mateixos cossos docents i la mateixa especialitat en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria. El president o presidenta del tribunal sol·licitarà dels qui l'integren, una declaració expressa de no trobar-se en les circumstàncies esmentades, i notificaran a la Direcció General de Personal Docent les abstencions que corresponguen entre els seus membres.

El termini per a manifestar l'abstenció serà de cinc dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Així mateix, els qui participen en el procés podran recusar les persones que integren el tribunal quan concórrega en elles alguna de les circumstàncies previstes en el paràgraf anterior.



Tercer

Els membres del tribunal que actuen en aquest procediment selectiu tindran dret a la indemnització per raó del servei prevista en el Decret 24/1997, d'11 de febrer, modificat pel Decret 64/2011, de 27 de maig.



Aquells docents el lloc de treball dels quals estiga situat fora del terme municipal del lloc/de la seu d'actuació del tribunal, quedaran acollits a l'excepció prevista en l'article 4.4 de la secció primera, capítol II, del Decret 24/1997, d'11 de febrer.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, d'acord amb el que es preceptua en l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es podrà interposar potestativament un recurs de reposició davant de la Direcció General de Personal Docent, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació, o interposar directament un recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació.



València, 27 de febrer de 2020.– La directora general de Personal Docent: M. Ángeles Herranz Ábalos.

Mapa web