Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Llíria. Convocatòria i bases del procés selectiu per a la cobertura d'una plaça d'intendent o intendenta de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8756 de 06.03.2020
Número identificador:  2020/1548
Referència Base de Dades:  002202/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2
      Descriptors toponímics: Llíria



Convocatòria i bases del procés selectiu per a la cobertura d'una plaça d'intendent o intendenta de policia local. [2020/1548]

Mitjançant la Resolució 2019001310, de 5 d'abril de 2019, l'Alcaldia ha acordat convocar el procés selectiu de promoció interna pel sistema de concurs oposició, seguit d'un curs selectiu de caràcter eliminatori, per a la cobertura d'una plaça d'intendent de la policia local, de naturalesa funcionarial, i que pertany a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala tècnica, grup A, subgrup A2 de titulació de l'article 76, text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.



El text íntegre de les bases que regiran la present convocatòria s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 78, de data 24 d'abril de 2019, així com en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Llíria i en la pàgina web d'aquest, aquesta última a efectes merament informatius. Així mateix, s'ha publicat un extracte de la convocatòria en el BOE núm. 33, de data 7 de febrer de 2020. Les resolucions d'aprovació de les llistes de persones admeses i excloses, i la data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València. Així mateix, les restants publicacions es realitzaran en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Llíria i en la pàgina web d'aquest, aquesta última a efectes merament informatius.

D'acord amb el que s'estableix en la base cinquena, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Llíria, 10 de febrer de 2020.– L'alcalde president: Manuel Civera Salvador.

Mapa web