Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 20 de febrer de 2020, del gerent de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana, per la qual es dona publicitat a l'oferta pública d'ocupació de 2019



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8757 de 09.03.2020
Número identificador:  2020/1705
Referència Base de Dades:  002242/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



RESOLUCIÓ de 20 de febrer de 2020, del gerent de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana, per la qual es dona publicitat a l'oferta pública d'ocupació de 2019 [2020/1705]

En ús de les facultats conferides en l'article huité, del Decret 170/1992, de 16 d'octubre, del Govern Valencià, pel qual s'aprova l'Estatut de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana, el Consell d'Administració va acordar, en sessió celebrada el 28 de gener de 2020, l'oferta pública d'ocupació de l'EPSAR corresponent a 2019 i autoritzar el gerent a publicar-la.



Conforme a la normativa d'aplicació, la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha emés en data 27 de desembre de 2019 informe favorable a l'oferta pública d'ocupació per a 2019.

Aquesta oferta pública d'ocupació ha sigut objecte de negociació amb els representants de les treballadores i treballadors de l'EPSAR.

Per tot això, en execució de les atribucions previstes en l'article 70.2 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic i amb l'autorització de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, i conforme a les facultats delegades en aquesta Gerència pel Consell d'Administració de l'Entitat el 28 de gener de 2020, aquesta gerència, resol:





Primer. De l'oferta pública d'ocupació

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, l'oferta pública d'ocupació de l'Entitat de Sanejament d'Aigües corresponent a 2019.



Segon. Contingut de l'oferta

L'oferta de pública d'ocupació que s'aprova està constituïda per una (1) plaça vacant de naturalesa laboral i de caràcter estructural dotada econòmicament en el pressupost de l'EPSAR sent la següent:



Número lloc: 67

Denominació: auditor/a intern/a.

Grup professional: A.

Retribucions complementàries: 26E047.

Forma de provisió: concurs.

Adscripció orgànica: Consell d'administració.



Requisits: llicenciatura o bé, títol universitari oficial de grau més títol oficial de màster universitari. Ostentar la condició d'auditor de comptes d'acord amb la Llei 22/2015, de 20 de juliol, d'auditoria de comptes i normativa de desenvolupament.

Funcions: les establides en l'article 9 del Decret Llei 1/2011, de 30 de setembre, del Consell, de mesures urgents de règim econòmic del sector públic empresarial i fundacional.

Localitat: València.



Tercer. Convocatòries i termini de desenvolupament de l'oferta

De conformitat amb el que es disposa en l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, l'execució de l'oferta pública d'ocupació haurà de desenvolupar-se en el termini improrrogable de tres anys des de la publicació d'aquesta oferta en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Quart. Mesures per a promoure la igualtat de gènere

A fi de promoure la igualtat efectiva de gènere, les bases de la convocatòria de la plaça inclourà com a criteri de desempat la resolució en favor del gènere que estiguera infrarepresentat, dins del col·lectiu de persones que formen part del grup o categoria professional convocat, segons disposa el punt deu del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat en matèria de criteris generals d'aplicació a les ofertes d'ocupació pública i les seues convocatòries en el sector públic instrumental de la Generalitat.





Cinqué. Recursos

Aquesta resolució tindrà els efectes que procedisquen d'acord amb les seues característiques i naturalesa a partir de l'endemà de la seua publicació i contra aquesta, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la publicació. Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà al de la publicació, davant l'òrgan que l'ha dictada.



València, 20 de febrer de 2020.– El gerent de l'EPSAR: Augusto Montamarta Bartet.

Mapa web