Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xilxes. Convocatòria per a proveir en propietat una plaça de responsable de l'Oficina de Turisme, personal laboral, per concurs oposició i torn lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8247 de 05.03.2018
Número identificador:  2018/2141
Referència Base de Dades:  002280/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1
      Descriptors toponímics: Xilxes



Convocatòria per a proveir en propietat una plaça de responsable de l'Oficina de Turisme, personal laboral, per concurs oposició i torn lliure. [2018/2141]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 20, de data 15 de febrer de 2018, i en el núm. 26, de data 1 de març de 2018 (correcció d'errors), s'han publicat íntegrament les bases de la convocatòria realitzada per l'Ajuntament de Xilxes per a proveir en propietat una plaça de responsable d'Oficina de Turisme, personal laboral fix, grup C, subgrup C2, amb dedicació parcial, per concurs oposició i torn lliure.



El termini de presentació d'instàncies per a aquesta convocatòria serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relatius a la convocatòria d'aquesta plaça es publicaran únicament en el tauler d'edictes de l'Ajuntament, en la web municipal i en la seu electrònica http://xilxes.sedelectronica.es/info.3.





Xilxes, 1 de març de 2018.– L'alcalde: José Martínez Melchor.

Mapa web