Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ d'1 de març de 2018, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual s'aprova la relació de llocs de treball de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8247 de 05.03.2018
Número identificador:  2018/2180
Referència Base de Dades:  002284/2018
 



RESOLUCIÓ d'1 de març de 2018, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual s'aprova la relació de llocs de treball de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana. [2018/2180]

Mitjançant la Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, es crea aquesta, adscrivint-la a les Corts i configurant-la com a entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar per al compliment dels seus fins.

L'article 29 d'aquesta llei estableix que els llocs de treball es classificaran i proveiran d'acord amb les normes de la Llei de funció pública valenciana, i aquests seran coberts per funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.

De la mateixa manera, preveu l'esmentat precepte que la relació de llocs de treball serà elaborada i aprovada per l'Agència.

D'altra banda, l'article 74 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, disposa que les administracions públiques estructuraran la seua organització a través de relacions de llocs de treball o altres instruments organitzatius similars que comprendran, almenys, la denominació dels llocs, els grups de classificació professional, els cossos o escales, si és el cas, a què estiguen adscrits, els sistemes de provisió i les retribucions complementàries.

En el mateix sentit, la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, configura les relacions de llocs de treball com un instrument tècnic a través del qual l'administració organitza, racionalitza i ordena el seu personal per a una eficaç prestació del servei públic, regulant-les en els seus articles 41, 42 i 43.

En compliment del que preveu la disposició transitòria segona de la Llei 11/2016, es va dictar la Resolució de 28 de juliol de 2017, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual s'aprovava l'estructura orgànica provisional de la mateixa i s'oferia cobrir provisionalment llocs a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques (DOGV 8119, 04.09.2017).

Així mateix, el capítol IV del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic estableix el dret a la negociació col·lectiva per a la determinació de les condicions de treball dels empleats públics. Amb vista a això, es va constituir en data 4 d'octubre de 2017 la Mesa de Negociació de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana. La primera de les matèries tractades en el si de la mesa de negociació va ser l'elaboració de la relació de llocs de treball definitiva de l'Agència a l'efecte de substituir la que, amb caràcter provisional, va ser aprovada per l'esmentada Resolució del director de l'Agència, de 28 de juliol de 2017.



Per a determinar els elements que ha de contenir la classificació dels llocs de treball cal acudir a les normes assenyalades, però atenuats amb les limitacions que es deriven de la previsió continguda en l'esmentat article 29, pel que fa al fet que els llocs de treball que es creen han de poder ser ocupats per funcionaris i funcionàries de les diferents administracions públiques, de manera que, en atenció al fet que cada administració pot tindre una classificació del seu personal en cossos i/o escales diferents, segons siga el model d'estructura i organització al qual hagen optat, s'ha considerat, a fi de fer possible la plena igualtat i mobilitat interadministrativa, classificar els llocs de treball en atenció a l'exigència d'un nivell de titulació propi del grup professional o, si és el cas, una titulació concreta en raó a la especificitat de les funcions i tasques que en aquests llocs de treball es van a desenvolupar.



La relació de llocs de treball ha estat negociada en l'àmbit de la Mesa de Negociació de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, composta per representants de Comissions Obreres, FeSP-UGT i STAS-Intersindical Valenciana i de la mateixa Agència, en diverses sessions, reflectides en les actes de 22 de desembre de 2017, i de 9 de gener, de 16 de gener i de 26 de gener de 2018, l'Acord de 2 de febrer de 2018 i l'escrit d'11 de febrer de 2018 de FeSP-UGT.

Per tot l'exposat, de conformitat amb el que disposa l'article 26 de la Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, i el nomenament de la Presidència de les Corts mitjançant Resolució de 29 de maig de 2017 (DOGV 8052, 31.05.2017), resolc:





Primer

Aprovar la relació de llocs de treball de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, que figura a l'annex d'aquesta resolució.



Segon

Deixar sense efecte la relació de llocs de treball prevista en la Resolució de 28 de juliol de 2017, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual s'aprovava l'estructura orgànica provisional de la mateixa i s'oferia cobrir provisionalment llocs a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.



Tercer

La present resolució tindrà efectes des de l'endemà de la seua publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Quart

Publicar la relació de llocs de treball en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Aquesta resolució posa fi a la via administrativa i contra aquesta podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la publicació, davant del jutjat contenciós administratiu que corresponga. Això no obstant, es podrà interposar potestativament recurs de reposició en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la publicació, davant del mateix òrgan que va dictar l'acte que es recorre. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.





València, 1 de març de 2018.– El director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana: Joan A. Llinares Gómez.

Mapa web