Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Orpesa. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8758 de 10.03.2020
Número identificador:  2020/1910
Referència Base de Dades:  002315/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Orpesa



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2020/1910]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 161, de 28 de desembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir:

4 places d'agent de la Policia Local, pertanyents a l'escala d'Administració Especial, subescala de Serveis Especials i classe Policia Local, Escala Bàsica, mitjançant el sistema de concurs oposició, en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal, d'acord amb el que es disposa en la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana, així com el Decret 180/2018, de 5 d'octubre, del Consell, pel qual es desplega la disposició transitòria primera de la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. Així mateix, es realitzaran en l'apartat d'oferta pública d'ocupació de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Orpesa, en el Tauler d'Edictes de l'Ajuntament d'Orpesa i en el Tauler d'Anuncis de Personal a efectes merament informatius.





Orpesa, 20 de febrer de 2020.– L'alcaldessa presidenta: María Jiménez Román.

Mapa web