Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 21 de febrer de 2020, del rector, per la qual es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses, així com la composició del tribunal de selecció, per a les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A2, sector d'administració especial, categoria/escala tècnic o tècnica diplomats de laboratori i tallers, pel sistema de concurs oposició. Codi: 2019/P/FC/C/12.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8758 de 10.03.2020
Número identificador:  2020/1790
Referència Base de Dades:  002319/2020
 



RESOLUCIÓ de 21 de febrer de 2020, del rector, per la qual es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses, així com la composició del tribunal de selecció, per a les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A2, sector d'administració especial, categoria/escala tècnic o tècnica diplomats de laboratori i tallers, pel sistema de concurs oposició. Codi: 2019/P/FC/C/12. [2020/1790]

Aquesta resolució té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que es refereix a l'accés a l'ocupació pública i així utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes.

De conformitat amb el que disposa la base cinquena de la convocatòria de 3 de desembre de 2019, per la qual es convoquen proves selectives de personal per a cobrir una plaça vacant del grup A, subgrup A2, categoria/escala tècnic diplomat de laboratori i tallers d'aquesta Universitat Politècnica de València, sector d'administració especial, pel sistema de concurs oposició, resolc:



Primer

Publicar les llistes provisionals de persones admeses i excloses que figuren en l'annex I d'aquesta resolució, amb expressió de les causes de la no-admissió.



Segon

El personal aspirant exclòs disposarà d'un termini de deu dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d'acord amb l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques per a esmenar els errors que haja motivat la no-admissió o formular les reclamacions pertinents.





Tercer

Totes aquestes reclamacions es formularan per escrit a través del Registre General de la Universitat Politècnica de València, del registre de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi, del registre de l'Escola Politècnica Superior de Gandia o a través de la seu electrònica de la Universitat Politècnica de València l'adreça de la qual és: sede.upv.es (presentació de sol·licitud genèrica).



Quart

Fer pública la composició del tribunal de selecció titular i suplent, d'acord amb la base de la convocatòria d'aquestes proves selectives, tal com figura en l'annex II d'aquesta resolució.



València, 21 de febrer de 2020.– El rector de la Universitat Politècnica de València: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I

Llista provisional de persones admeses torn lliure



Cognoms i nom NIF

Alcover Costa, Almudena 4451******

Bielsa Ferrando, Laia 4830******

Cañada Escobar, Miguel 5267******

Cardells Murciano, Mario 3347******

Castelló Murillo, Fernando José 2539******

Cortes Moliner, Rut 4450******

García de la Fuente, Maria Elena 2919******

Gimeno Casas, María del Carmen 2384******

Gurrea Moreno, Sara 2180******

Martinez Hortelano, Cristina 3560******

Pardillo Pilar, Alfredo 5164******

Pobo Blasco, Maria 4479******

Sanchis Altava, Ferran 2024******







Llista provisional de persones excloses torn lliure



Cognoms i nom NIF Motius d'exclusió

Monzó Minguet, Ana M.ª 2385****** 14





Motius d'exclusió:

14. Per no pagar els drets d'examen en termini







ANNEX II



Tribunal titular

President: Joaquín Aldás Ruiz, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primera: Eva María Marín Jordá, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal segon: Francisco Giner Martínez, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercer: Javier Chapa Villalba, funcionari de carrera, professor titular d'escola universitària de la Universitat Politècnica de València.



Vocal quarta: María Angeles Parejo Sánchez, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.





Tribunal suplent

President: José Galindo Gálvez, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primer: Constancio Collado Jareño, funcionari de carrera, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal segona: María José Martínez de Pisón Ramón, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercera: María Nuria Rodríguez Calatayud, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quart: Francisco Javier Claramunt Busó, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Mapa web