Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alacant. Convocatòria i bases específiques del procés selectiu per a cobrir, com a funcionaris i funcionàries de carrera, places pels torns de discapacitat, lliure consolidació, lliure estabilització, lliure estabilització per discapacitats i lliure ordinari, corresponent a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016, 2017 i 2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8760 de 12.03.2020
Número identificador:  2020/2105
Referència Base de Dades:  002467/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Títol universitari de grau, Grup A, subgrup A2. Títol universitari de grau, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional, Grup C, Subgrup C2. Títol de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Alacant (ciutat)



Convocatòria i bases específiques del procés selectiu per a cobrir, com a funcionaris i funcionàries de carrera, places pels torns de discapacitat, lliure consolidació, lliure estabilització, lliure estabilització per discapacitats i lliure ordinari, corresponent a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016, 2017 i 2018. [2020/2105]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alacant, en les seues sessions del 10 de desembre de 2019 i 21 de gener de 2020, va aprovar les convocatòries i les bases específiques per a cobrir, com a funcionaris de carrera, les places que a continuació s'indiquen pels torns de discapacitats, lliure consolidació, lliure estabilització, lliure estabilització discapacitats i lliure ordinari, corresponent a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016, 2017 i 2018.

Les bases específiques, que estaran a disposició de les persones interessades en el tauler d'anuncis de la corporació, en el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Alacant i en la pàgina web municipal (www.alicante.es/es/contenidos/oposiciones).

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Alacant, 26 de febrer de 2020. El vicesecretari: Germán Pascual Ruiz-Valdepeñas

Mapa web