Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 14 de març de 2019, de la presidenta de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8510 de 21.03.2019
Número identificador:  2019/2790
Referència Base de Dades:  002607/2019
 



RESOLUCIÓ de 14 de març de 2019, de la presidenta de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), mitjançant la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell de Direcció de l'entitat adoptat el dia 13 de març de 2019, pel qual es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per al 2018. [2019/2790]

El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, regula en els seus títols IV i V els mecanismes i principis d'accés a l'ocupació pública i el contingut bàsic de les seues ofertes, i estableix en el seu article 70 que les necessitats de recursos humans amb dotació pressupostària hauran de ser objecte d'oferta d'ocupació pública.

D'altra banda, la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2018, estableix les següents previsions en relació amb la taxa de reposició d'efectius: per a aquelles administracions públiques que hagen complit els objectius d'estabilitat pressupostària i deute públic i la regla de la despesa fixa la taxa de reposició en un 100 per cent; una taxa de reposició del 100 per cent de les places de personal que presta assistència directa als usuaris dels serveis socials amb independència del grau de compliment dels objectius d'estabilitat pressupostària i deute públic i regla de la despesa, i una taxa de reposició del 75 per cent per a les administracions públiques que en l'exercici anterior no hagen complit els objectius d'estabilitat pressupostària i deute públic i la regla de despesa.

En compliment del que es disposa en l'article 8 del conveni col·lectiu aplicable al personal laboral de l'IVASS, la present oferta d'ocupació pública ha sigut objecte de negociació en la seua Comissió d'Interpretació, Vigilància i Estudi (CIVE).

Per tot això, en virtut de les competències que li atribueix l'article 6.f del Reglament d'organització i funcionament de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), aprovat pel Decret 7/2013, de 4 de gener (DOGV 6937, 07.01.2013), el passat dia 13 de març el Consell de Direcció va adoptar l'acord següent:



Primer. Aprovació de l'oferta d'ocupació pública corresponent a la taxa de reposició de 2018

S'aprova l'oferta d'ocupació pública de 2018 corresponent a la taxa de reposició ordinària per a seleccionar personal de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), que ascendeix a un total de huit places.



Segon. Reserva per a persones amb diversitat funcional

Del total de llocs convocats un contingent no inferior al 7 % de les vacants es reserva per a ser cobertes entre persones amb diversitat funcional, amb grau igual o superior al 33 %, sempre que aquesta siga compatible amb l'acompliment de les funcions pròpies dels llocs de treball, de manera que almenys s'aconseguisca el 2 % dels efectius totals de l'entitat.



Tercer. Promoció interna

S'haurà de reservar per a promoció interna un percentatge no inferior al 40 per cent del total de les vacants existents en l'entitat.



Quart. Contingut de l'oferta d'ocupació pública

L'oferta d'ocupació pública que s'aprova està constituïda per places vacants i dotades econòmicament en el pressupost de la Generalitat per al present exercici.

El total de l'oferta ascendeix a huit places de naturalesa laboral distribuïdes de la següent manera:



Categoria Torn lliure Promoció interna Torn de diversitat funcional Total

Auditor/a intern 1 1

Administratiu/iva 1 1 2

Mestre/a de taller 1 1

Cuidador/a 2 2

Treballador/a social 1 1 2





Cinqué. Convocatòria

De conformitat amb el que es disposa en l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, l'execució de l'oferta d'ocupació pública haurà de desenvolupar-se dins del termini improrrogable de tres anys.



Sisé. Procediment de selecció

El procediment de selecció serà el de concurs oposició, i constarà d'una fase d'oposició, de caràcter obligatori i eliminatori, i d'una fase de concurs, de caràcter obligatori.

Només podran participar en la fase de concurs les persones admeses que hagen superat la fase d'oposició.



Seté. Facultats d'aplicació i execució

S'autoritza la persona titular de la Direcció General de l'IVASS per a l'execució de la present oferta d'ocupació.

La present resolució tindrà els efectes que siguen procedents d'acord amb les seues característiques i naturalesa a partir de l'endemà de la seua publicació, i contra aquesta, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació. Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la seua publicació, davant l'òrgan que l'ha dictada.





València, 13 de març de 2019.– La vicepresidenta del Consell, consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives i presidenta de l'IVASS: Mónica Oltra Jarque.

Mapa web