Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 21 de març de 2019, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual se substitueixen tres persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció designades per a les proves selectives d'accés al cos administratiu de l'Administració de la Generalitat C1-01, torn de promoció interna i amb diversitat funcional, convocatòria 35/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8515 de 27.03.2019
Número identificador:  2019/2913
Referència Base de Dades:  002800/2019
 



RESOLUCIÓ de 21 de març de 2019, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual se substitueixen tres persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció designades per a les proves selectives d'accés al cos administratiu de l'Administració de la Generalitat C1-01, torn de promoció interna i amb diversitat funcional, convocatòria 35/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat. [2019/2913]





Mitjançant Resolució de 20 de novembre de 2018, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, es van designar Carmen Iborra Juan, Vicente Martínez Alarcón i Bernardo Gavilá Alcalá com a integrants de l'òrgan tècnic de selecció de la convocatòria 35/16, a què es refereix el paràgraf anterior (DOGV 8430, 23.11.2018).

Les persones interessades van al·legar la seua substitució per considerar que incorren en causes justificades que els impossibilita en el compliment de les funcions pròpies com a membre integrant d'aquest òrgan.

Per tot el que s'ha exposat, i en virtut de la competència atribuïda en la lletra i) de l'apartat 1 de l'article 9 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, en relació amb l'apartat 2 de l'article 28 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, a proposta de la directora general de Funció Pública, resolc:





Primer

Deixar sense efecte el nomenament de Carmen Iborra Juan, Vicente Martínez Alarcón i Bernardo Gavilá Alcalá com a integrants de l'òrgan tècnic de selecció de la convocatòria 35/16, anteriorment citada.



Segon

Designar, en substitució de les persones anteriors, per a la convocatòria 35/16 reiterada:

– María Encarnación Villar Beltrán, funcionària de carrera, A1-01, com a integrant titular de la presidència de l'òrgan tècnic de selecció.



– Antonio Fernández Bermúdez, funcionari de carrera, C1-01, com a integrant titular vocal de l'òrgan tècnic de selecció.

– Ignacio Fernández Mateu, funcionari de carrera, A1-01, com a integrant suplent de la presidència de l'òrgan tècnic de selecció.



La present resolució posa fi a la via administrativa i, contra aquesta, podrà interposar-se, postestativament, recurs de reposició en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte contra el qual es recorre, d'acord amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques o, directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de València, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana conforme al que s'estableix en els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



Tot això sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar, si escau, qualsevol altre que estimen procedent.



València, 21 de març de 2019.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web