Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 15 de març de 2018, del vicepresident executiu de l'Agència Valenciana de la Innovació, per la qual es fa pública la relació definitiva d'aspirants admesos en les borses per a la contractació de personal laboral temporal corresponents als llocs 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 i 18 que van ser convocades mitjançant la Resolució de 14 de novembre de 2017. Convocatòria AVI 2/2017.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8258 de 21.03.2018
Número identificador:  2018/2832
Referència Base de Dades:  002902/2018
 



RESOLUCIÓ de 15 de març de 2018, del vicepresident executiu de l'Agència Valenciana de la Innovació, per la qual es fa pública la relació definitiva d'aspirants admesos en les borses per a la contractació de personal laboral temporal corresponents als llocs 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 i 18 que van ser convocades mitjançant la Resolució de 14 de novembre de 2017. Convocatòria AVI 2/2017. [2018/2832]



De conformitat amb el que disposa la base setena de la Resolució de 14 de novembre de 2017, del vicepresident executiu de l'AVI, per la qual es fan públiques la convocatòria de borses de treball temporal i les bases del procés de selecció per a la contractació laboral temporal de 21 llocs de plantilla, la tramitació de les borses convocades per a cada un dels llocs podrà realitzar-se tant de manera conjunta com individualment o agrupades, en funció de les necessitats de servei. Així doncs, atenent les necessitats de posada en marxa de l'AVI es procedeix en una segona fase a la publicació de la relació definitiva d'aspirants admesos en les borses corresponents a places que a continuació s'indiquen:





Número 2. Cap del Servei de Promoció del Coneixement i el Talent.



Número 3. Cap del Servei de Cooperació entre Agents del SVI.

Número 4. Cap del Servei de Programació, Prospectiva i Estudis.



Número 5. Cap del Servei de Projectes Estratègics.

Número 6. Cap del Servei d'Innovació en el Sector Públic i Compra Pública.

Número 10. Cap de la Unitat d'Innovació, especialista en anàlisi i avaluació financera de projectes.

Número 11. Cap de la Unitat d'Innovació, especialista en anàlisi i tractament de dades (Big Data).

Número 12. Cap de la Unitat d'Innovació, especialista en tecnologies i sistemes de digitalització relacionats amb institucions o empreses.

Número 13. Cap de la Unitat d'Innovació, especialista en tecnologies relacionades amb la sostenibilitat.

Número 14. Cap de la Unitat d'Innovació, especialista en tecnologies relacionades amb la cadena de valor agroalimentària.

Número 15. Cap de la Unitat d'Innovació.

Número 16. Tècnic/a especialista en innovació.

Número 17. Tècnic/a especialista en innovació.

Número 18. Tècnic/a especialista en innovació.



Conclòs el procés de selecció previst en les bases pel que fa als llocs abans indicats i vista la proposta de l'òrgan tècnic de selecció, en compliment del que estableix la base setena de la Resolució de 14 de novembre, resolc:

Constituir les 14 borses de treball corresponents a les places abans esmentades, amb els aspirants que s'indiquen en l'annex i que seran cridats segons l'ordre de puntuació, així com la publicació d'aquestes en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

En el termini màxim de cinc dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació en el DOGV de la llista amb les persones seleccionades, les persones que siguen cridades per ocupar el primer lloc de la llista, han de presentar en la seu operativa de l'Agència Valenciana de la Innovació (plaça de l'Ajuntament, número 6, 2a planta) una còpia compulsada o, si és el cas, l'original de la documentació que acredite els requisits per a concórrer-hi i els mèrits presentats. Cada candidat només podrà optar a un lloc. Quedaran excloses de la borsa de treball temporal de la categoria que es tracte les persones candidates que no presenten en el termini concedit la documentació acreditativa dels requisits. Com a conseqüència de la comprovació material de la documentació presentada, es podrà modificar l'ordenació de la llista de persones de cada categoria, d'acord amb la puntuació obtinguda.



Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, la persona interessada podrà interposar un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es podrà interposar un recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació, davant del mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això, de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.





València, 15 de març de 2018.– El vicepresident executiu de l'Agència Valenciana de la Innovació: Andrés García Reche.

Mapa web