Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ministeri de Justícia. ORDRE JUS/255/2018, de 15 de març, per la qual s'aprova la relació definitiva de persones admeses i excloses, i s'anuncia data, hora i lloc de celebració del primer i segon exercici del procés selectiu per a ingrés, pel sistema general d'accés lliure, en el cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de Justícia, convocat per l'Ordre JUS/1165/2017, de 24 de novembre.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8260 de 23.03.2018
Número identificador:  2018/2955
Referència Base de Dades:  002978/2018
 



ORDRE JUS/255/2018, de 15 de març, per la qual s'aprova la relació definitiva de persones admeses i excloses, i s'anuncia data, hora i lloc de celebració del primer i segon exercici del procés selectiu per a ingrés, pel sistema general d'accés lliure, en el cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de Justícia, convocat per l'Ordre JUS/1165/2017, de 24 de novembre. [2018/2955]



Vistes i resoltes les al·legacions formulades a les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos del procés selectiu per a ingrés en el cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de justícia, accés lliure, aprovades per l'Ordre JUS/190/2018, de 22 de febrer, i de conformitat amb el que estableixen l'article 20 del Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de justícia, aprovat pel Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre; la disposició desena de l'Ordre JUS/875/2017, de 8 de setembre, per la qual s'estableixen les bases comunes que han de regir en els processos selectius per a l'ingrés o l'accés als cossos de funcionaris al servei de l'Administració de justícia; i la base 7.3 de l'Ordre JUS/1165/2017, de 24 de novembre, per la qual es convoca el procés selectiu per a ingrés, pel sistema general d'accés lliure, al cos de gestió processal de l'Administració de justícia.



Aquest ministeri ha resolt:



Primer

Aprovar les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos a les proves selectives per a ingrés en el cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de justícia, sistema general d'accés lliure, i publicar en els annexos I i II la relació definitiva d'aspirants exclosos i les causes d'exclusió.



Segon

Les llistes certificades completes s'exposen al públic en la pàgina web del Ministeri de Justícia (www.mjusticia.es), en les pàgines web de les comunitats autònomes que convoquen places i en el punt d'accés general del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública (www.administracion.gob.es).



Tercer

La inclusió d'aspirants en la relació d'admesos a les proves selectives, en qualsevol dels torns –general, i de reserva per a persones amb discapacitat– no suposa en cap cas el reconeixement per part de l'Administració que aquests compleixen els requisits generals o particulars exigits en les ordres de convocatòria. L'acreditació i verificació d'aquests ha de ser, per als aspirants que superen l'oposició, abans del seu nomenament com a funcionaris, tal com s'indica en l'article 23 del Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre, en la disposició quinzena de les bases comunes i en la base novena de les ordres de convocatòria.





Quart

Vista la proposta efectuada pel tribunal qualificador únic de les proves selectives per a ingrés en el cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de justícia, pel sistema general d'accés lliure, es convoca tots els aspirants inclosos en la relació definitiva d'admesos a la realització dels exercicis primer i segon, de conformitat amb el que estableix la base 7.3 de l'ordre de convocatòria, que seran el pròxim dia 24 de març de 2018, a les 09.30 hores (08.30 a les Canàries), en els llocs que es detallen en l'annex III.





Cinqué

Tots aquells aspirants que no figuren en les relacions d'admesos i exclosos o aquells aspirants exclosos que hagen fet esmena dins del termini i amb la forma escaient i hagen de presentar al·legacions, han d'acudir a la realització dels exercicis, però la correcció d'aquests es condiciona a la comprovació de la procedència de la seua admissió.



Sisé

Tots els opositors han de presentar per a identificar-se el seu document nacional d'identitat o passaport, i han d'anar proveïts de bolígraf negre o blau. No es permetrà l'accés de telèfons mòbils, ni d'altres dispositius electrònics, a les aules o locals on es facen les proves.





Seté

Contra la present ordre pot interposar-se un recurs potestatiu de reposició davant del Ministeri de Justícia, en el termini d'un mes, o un recurs contenciós administratiu, davant els jutjats centrals contenciosos administratius, en el termini de dos mesos. El termini, en ambdós casos, s'ha de comptar a partir de l'endemà de la publicació en el Boletín Oficial del Estado d'aquesta ordre.



Madrid, 15 de març de 2018.– El ministre de Justícia, p. d. (O JUS/ 696/2015, 16.04.2015), el director general de Relacions amb l'Administració de Justícia: Joaquín Delgado Martín.

Mapa web