Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cheste. Correcció d'errades de les bases de la convocatòria per a proveir en propietat una plaça d'inspector/a en cap de policia local per oposició lliure i una plaça d'oficial de policia local per promoció interna i ton lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8264 de 29.03.2018
Número identificador:  2018/3061
Referència Base de Dades:  003192/2018
 



Correcció d'errades de les bases de la convocatòria per a proveir en propietat una plaça d'inspector/a en cap de policia local per oposició lliure i una plaça d'oficial de policia local per promoció interna i ton lliure. [2018/3061]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 58, de data 23 de març de 2018, s'han publicat íntegrament les correccions de les bases de la convocatòria realitzada per l'Ajuntament de Cheste per a proveir en propietat una plaça d'inspector/a en cap de policia local per oposició lliure i una plaça d'oficial de policia local per promoció interna i torn lliure.

Es reobri un nou termini de presentació d'instàncies per a aquesta convocatòria, que serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado, i es mantindran les presentades en el termini anterior.

Els successius anuncis relatius a la convocatòria d'aquestes places es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València (fins a la llista definitiva d'admesos) i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Cheste http://cheste.sedelectronica.es.



Cheste, 23 de març de 2018.– L'alcalde: José Morell Roser.

Mapa web