Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 d'abril de 2020 de la Direcció General d'Administració Local de la Presidència de la Generalitat, per la qual es publiquen les bases i convocatòries del concurs ordinari de l'any 2020 per a la provisió de llocs de treball reservats als funcionaris i funcionàries d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8800 de 28.04.2020
Número identificador:  2020/3066
Referència Base de Dades:  003314/2020
 



RESOLUCIÓ de 23 d'abril de 2020 de la Direcció General d'Administració Local de la Presidència de la Generalitat, per la qual es publiquen les bases i convocatòries del concurs ordinari de l'any 2020 per a la provisió de llocs de treball reservats als funcionaris i funcionàries d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional. [2020/3066]

Convocats per les respectives corporacions locals els concursos ordinaris per a la provisió de llocs reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional i aprovades les bases específiques per a cada lloc de treball, d'acord amb el que es preveu en l'article 92 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local; l'article 164.5 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de règim local de la Comunitat Valenciana; el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional; els articles 24 i següents del Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, pel qual es regula el règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana; l'Ordre de 10 d'agost de 1994, per la qual es dicten normes sobre concursos de provisió de llocs reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, i l'Ordre de 8 de setembre de 1994, per la qual s'aprova el model de convocatòria conjunta i bases comunes per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.



D'acord amb la disposició transitòria cinquena del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional als concursos de provisió de llocs de treball reservats als funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional que es convoquen amb anterioritat a l'entrada en vigor d'aquest reial decret, i amb l'ordre que el desplega, els serà aplicable el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Així mateix, i mentre no es duga a terme el mencionat desplegament normatiu, els criteris de reconeixement i valoració dels cursos de formació i perfeccionament d'Administració local seran els establits en compliment del que es disposa en l'article 1.D de l'Ordre de 10 d'agost de 1994, del Ministeri d'Administracions Públiques, i en ús de les atribucions conferides per l'article 17.2.c del Decret 151/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Presidència de la Generalitat, resolc:





Primer

Donar publicitat a les convocatòries del concurs ordinari per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, vacants en les corporacions locals de la Comunitat Valenciana, i a les bases específiques aprovades per les respectives corporacions per a cada lloc que es relacionen en els annexos II i III, així com relacionar en l'annex IV aquells llocs de tresoreria dels quals no es publiquen les convocatòries i bases per estar afectats pel procediment judicial ordinari núm. 179/16 davant del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, instat per la Comunitat Valenciana.





Segon

Els mèrits corresponents al coneixement de les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana, així com el coneixement del valencià, seran els previstos en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, pel qual es regula el règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, modificat pel Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, de data 25.05.2015) i que es relacionen en l'annex I.



Tercer

Les bases comunes per les quals han de regir-se els esmentats concursos són les aprovades per l'Ordre de 8 de setembre de 1994, per la qual s'aprova el model de convocatòria conjunta i bases comunes per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Quart

Les convocatòries i les bases específiques dels concursos a què es refereix aquesta resolució podran ser impugnades segons el que disposa la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a partir de la publicació del seu extracte en el Boletín Oficial del Estado.



València, 23 d'abril de 2020.– El director general d'Administració Local: Antoni Such Botella.





ANNEX I

Mèrits de determinació autonòmica de la Comunitat Valenciana



Decret 32/2013, de 8 de febrer, modificat pel Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, de 25 de maig de 2015)



1. Mèrits

1.1. Experiència professional: A l'efecte d'aquest decret s'entendrà per experiència professional la permanència i el desenvolupament de funcions durant els deu anys anteriors en les entitats locals del territori de la Comunitat Valenciana o en l'Administració de la Generalitat, per implicar el coneixement de les especialitats de l'organització territorial i de la normativa de la Comunitat Valenciana.

1.2. Formació de personal: Es valorarà la participació en els cursos de formació i perfeccionament que tinguen per objecte les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana, a exclusió dels quals formen part dels processos selectius. Només es tindran en compte els cursos impartits o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, universitats i òrgans adscrits a les diferents conselleries dedicats a la formació i perfeccionament dels seus empleats públics.

Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlegs, no podran ser objecte de valoració.

1.3. Coneixements del valencià: De conformitat amb la Llei 4/1983, de 23 de novembre, de la Generalitat, d'Ús i Ensenyament del Valencià, es valorarà el coneixement del valencià com a llengua pròpia de la Comunitat Valenciana, de la Generalitat i de l'administració local.



El coneixement del valencià s'acreditarà mitjançant el certificat o homologació expedits per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià.

La valoració del coneixement del valencià s'entén sense perjudici de la seua consideració com a requisit en les bases específiques de les convocatòries que aproven les entitats locals.

1.4. Altres mèrits: Es consideraran altres mèrits l'activitat docent, les publicacions i les col·laboracions, entenent-se per tals els següents:



a) Activitat docent: serà objecte de valoració la impartició de cursos de formació i perfeccionament que tinguen per objecte les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana. Només es tindran en compte els cursos impartits o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, les diputacions provincials, universitats i òrgans adscrits a les diferents conselleries dedicats a la formació, perfeccionament o selecció dels seus empleats i empleades públics.



L'activitat docent en aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlegs, no podran ser objecte de valoració.

b) Publicacions: es valoraran les publicacions en matèries relatives a les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana.

c) Col·laboracions: seran objecte de valoració les col·laboracions amb els òrgans de la Generalitat en matèria de règim local.

2. Valoració dels mèrits

2.1. Experiència professional: L'experiència professional i permanència es valorarà fins a un màxim de 2 punts, segons les regles següents:

– Serveis i permanència desenvolupats en lloc de treball del mateix grup i subgrup de funcionaris que el corresponent a la subescala d'habilitació nacional a la qual es concursa: 0,20 per any.

– Serveis i permanència desenvolupats en llocs de treball de grup o subgrup diferent del corresponent a la subescala d'habilitació nacional a la qual es concursa: 0,10 per any.

2.2. Formació personal: Es valoraran fins a un màxim d'1,50 punts els cursos de formació i perfeccionament que tinguen per objecte la formació en alguna de les àrees de coneixement propis de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana.

La valoració de cada curs s'efectuarà en funció de la seua duració conforme a la següent escala:

De 100 o més hores: 1 punt

De 75 o més hores: 0,75 punts

De 50 o més hores: 0,65 punts

De 25 o més hores: 0,50 punts

De 15 o més hores: 0,25 punts

2.3. Coneixements de valencià: El coneixement de valencià es valorarà fins a un màxim de 0,75 punts, conforme a la següent escala:



Coneixement oral: 0,25 punts

Coneixement de grau elemental: 0,50 punts

Coneixement de grau mitjà: 0,65 punts

Coneixement de grau superior: 0,75 punts

2.4. Altres mèrits: Aquests mèrits es valoraran fins a un màxim de 0,25 punts, atesos els següents criteris:

a) La valoració de l'activitat docent serà conforme a 0,02 punts per hora impartida.

b) La valoració de les publicacions serà conforme a 0,10 punts per publicació.

c) La valoració de les col·laboracions serà conforme a 0,05 punts per col·laboració.





ANNEX II



INTERVENCIONS DE CLASSE 1a ENTITAT

Intervenció de classe 1a Altea (Alacant)

Intervenció de classe 1a L'Eliana (València)

Intervenció de classe 1a Tavernes de la Valldigna (València)



SECRETARIES DE CLASSE 1a ENTITAT

Secretaria de classe 1a Altea (Alacant)

Secretaria de classe 1a Vila-real (Castelló)



TRESORERIES ENTITAT

Tresoreria Cocentaina (Alacant)

Tresoreria Burjassot (València)

Tresoreria Godella (València)

Tresoreria Tavernes de la Valldigna (València)



INTERVENCIONS DE CLASSE 2a ENTITAT

Intervenció de classe 2a Cocentaina (Alacant)



SECRETARIES DE CLASSE 2a ENTITAT:

Secretaria de classe 2a Cocentaina (Alacant)



SAT. SECRETARIA DE CLASSE 3a

SAT Secretaria de classe 3a Diputació Provincial (Alacant)

SAT Secretaria de classe 3a Diputació Provincial (Alacant)



SECRETARIES DE CLASSE 3a ENTITAT:

Secretaria de classe 3a Alcalalí (Alacant)

Secretaria de classe 3a Barracas (Castelló)

Secretaria de classe 3a Aielo de Malferit (València)

Secretaria de classe 3a (EATIM) Barraca d' Aigües Vives (València)

Secretaria de classe 3a Benifairó de la Valldigna (València)

Secretaria de classe 3a Palmera (València)







ANNEX III



Ajuntament: Altea

Província: Alacant

Denominació del lloc: intervenció de classe primera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per Acord de la Junta de govern local de data 14 de gener de 2020 del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació de la corporació: Ajuntament d'Altea

Denominació del lloc: Intervenció, classe primera

Subescala: Intervenció-Tresoreria

Categoria: Superior

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 30.295,30 €

Situació actual: vacant

Requisit del coneixement del valencià: No s'estableix

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local de data 14 de gener de 2020



Base segona: Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'Alcaldia-presidència: Pedro J. Gómez-Jordana Pérez

– Vocals

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Elena García Martínez, interventora de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Amparo Koninckx Frasquet, secretària de la Diputació Provincial d'Alacant

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Fernando Albaladejo Asenjo.



Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Matilde Prieto Cremades, interventora de l'Ajuntament d' Alacant.

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia-presidència: Fernando Albaladejo Asenjo.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'Alcaldia-presidència: Jesús Pedro Martínez Simón.

– Vocals

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència. Nuria Aparicio Galbis, Interventora de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: José Vicente Catalá Martí, oficial Major de la Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: José Antonio Porcar Jover, tresorer de l'Ajuntament de Xàbia.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Josefa Ribes Ginestar, interventora de l'Ajuntament de Xàbia

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia-presidència: José Antonio Porcar Jover.



Base tercera. Barem de mèrits específics.–

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: l'Eliana

Província: València

Denominació del lloc: intervenció de classe primera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 4 de febrer de 2020 del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació de la corporació: Ajuntament de l'Eliana

Denominació del lloc: Intervenció, classe primera

Subescala: Intervenció-Tresoreria

Categoria: Superior

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 45.078,04 €

Situació actual: – vacant

Requisit del coneixement del valencià: S'estableix com a requisit d'accés el coneixement del valencià en grau mitjà o equivalent (BOP 6.10.2017)

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 4 de febrer de 2020



Base segona: tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, designada per l'Alcaldia-presidència: Mª Jesús Blasco Encinas,Tag de l'Ajuntament

– Vocals

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Pilar Sofía Olmos Bañon , tresorera de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Juan Ignacio Moreno García, secretari de l'Ajuntament de l'Eliana

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Álvaro Chavarría Forner, tresorer de l'Ajuntament de l'Eliana

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Mª Carmen Ribera Barelles, interventora de l'Ajuntament de Manises.

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia-presidència: Juan Ignacio Moreno García, secretari de l'Ajuntament de l'Eliana.





Suplents.

– Presidenta.: Amparo Ferrer Ballesteros , arquitecta de l'Ajuntament de l'Eliana

– Vocals

Vocal 1: Francisco Pastor Bono, interventor del EMSHI

Vocal 2. Mª Dolores Miralles Ricos, interventora de l'Ajuntament de Burjassot

Vocal 3: Rafael Vicente Fernandez Bas, Ofical Major de l'Ajuntament de l'Eliana

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Herminia Llop Gil, interventora de l'Ajuntament de Moncada

– Secretària: Mª Dolores Miralles Ricos, interventora de l'Ajuntament de Burjassot



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i dels mèrits de determinació regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts i que ha sigut objecte d'aprovació per acord de Ple en sessió celebrada el 30 de gener de 2020:



1. Coneixement de Valencià:1,50 punts:

Es valorarà estar en possessió el certificat de grau superior de coneixement de valencià, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Politica Territorial y Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.







Ajuntament: Tavernes de la Valldigna

Província: Valencia

Denominació del lloc: intervenció de classe primera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 13 de març de 2020 , del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Intervenció de classe primera

Subescala: Intervenció Tresoreria

Categoria: Superior

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 25.168,32 euros

Situació actual: vacant

Requisit del coneixement del valencià: S'estableix com a requisit d'accés el coneixement del valencià en grau mitjà o equivalent (BOP 22.03.2007 i 9/12/2013)

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldía de data 4 de febrer de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: César Herrero Pombo, secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

– Vocals

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia presidència: Jorge García Hernandez, interventor de l'Ajuntament de Gandia



Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia presidència: Miguel Javaloyes Ducha, secretari de l'Ajuntament de Xirivella

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Elena Bononad Escrivá, TAG de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: Consuelo Ferrer Pellicer, titular de l'Órgan de comptabilitat municipal de l'Ajuntament de Gandia.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Elena Bononad Escrivá



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 designat per l'Alcaldia-presidència, José Pablo Bordás Reig, TAG de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

– Vocals

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia presidència, Rosa María Micó Villora, interventora de l'Ajuntament d'Algemesí



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia presidència, Vanesa Felip Torrent, secretària de l'Ajuntament de Gandia.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Ignacio Martínez Vila, secretari de l'Ajuntament d'Almassora

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Jesús M.Velarde Sáiz, interventor de l'Ajuntament d'Alzira

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia presidència, Ignacio Martínez Vila



Base tercera. Barem de mèrits específics.–

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: Altea

Província :Alacant

Denominació del lloc: secretaria de classe primera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per acord de la Junta de govern local de data 14 de gener de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe primera

Subescala: Secretaria

Categoria: Superior

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 31.703,43 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per acord de la Junta de govern local de data 14 de gener de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'Alcaldia-presidència: Pedro J. Gómez-Jordana Pérez.

– Vocals

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Amparo Koninckx Frasquet, secretària de la Diputació Provincial d'Alacant.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Elena García Martínez, interventora de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Fernando Albaladejo Asenjo



Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Vicent Ferrer Mas, secretari de l'Ajuntament de La Nucia.

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia-presidència: Fernando Albaladejo Asenjo.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'Alcaldia-presidència: D. Jesús Pedro Martínez Simón.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: José Vicente Catalá Martí, oficial major de la Diputació Provincial d'Alacant.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Maria Consuelo Ferrer Pellicer, titular de l'Òrgan de Comptabilitat Municipal de l'Ajuntament de Gandia



Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o designat igualment per la Alcadía-presidència: José Antonio Porcar Jover.



Vocal 4: una funcionària representant de la Generalitat designa

da per la Direcció General d'Administració Local:Olga Pino Díez, secretària de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia-presidència: José Antonio Porcar Jover.



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: Vila-real

Província: Castelló

Denominació del lloc: secretaria de classe primera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per acord de la Junta de govern local de data 28 de gener de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe primera

Subescala: Secretaria

Categoria: Superior

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 3.408,89 euros

Situació actual: vacant



Bases aprovades per acord de la Junta de govern local de data 28 de gener de 2020

Requisit del coneixement del valencià: S'estableix com a requisit d'accés el coneixement del valencià en grau mitjà o equivalent (BOP 23/01/2020)



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Vicente Ortells Rubert, Cap de secció de Governació de l'Ajuntament de Vila-real.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Manuel Pesudo Esteve, secretari de la Diputació Provincial de Castelló.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Valeria Ortega Plasència, viceinterventora de l'Ajuntament de Vila-real

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Eva García Usó, Cap de la secció de Recursos Humans de l'Ajuntament de Vila-real.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Ignacio Martínez Vila, secretari de l'Ajuntament d'Almassora

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Eva García Usó



Suplents:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Elisa Rovira Barberá, cap de la secció d'Urbanisme de l'Ajuntament

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Vicente Guillamón Fajardo, oficial major de la Diputació Provincial de Castelló.

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Juan Enrique Andrés Morella, interventor de l'Ajuntament de Vila-real

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldia-presidència: María Dolores Vázquez Paterna, cap de la secció de l'assessoria jurídica de l' Ajuntament de Vila-real



Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Iluminada Blay Fornas, secretària de l'Ajuntament de Burriana.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: María Dolores Vázquez Paterna



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'Inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 17/01/2020:publicat en el Butlletí Oficial de la Província núm. 10 de data 23 de gener de 2020:



Per haver cursat màsters o postgraus impartits per Escoles o Instituts d'Administració Pública o per Universitats en les matèries d'ordenació del territori o urbanisme, que hagen inclòs l'estudi de les peculiaritats normatives pròpies de la legislació autonòmica valenciana, fins a un màxim de 1,50 punts, equivalents al 100% de la puntuació màxima corresponent als mèrits específics que pot fixar l'Ajuntament, d'acord amb els criteris següents:

– Per a aquells amb una duració de més de 600 hores lectives (equivalent a 60 crèdits): 1,50 punts.

– Per a aquells amb una duració d'entre 300 i 599 hores lectives (equivalent a 30 i 59 crèdits respectivament): 0,75 punts.

– Per a aquells amb una duració d'entre 150 i 299 hores lectives (equivalent a 15 i 29 crèdits respectivament): 0,25 punts.



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits.

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins hui en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.

Base cinquena. Normativa aplicable.

A més del que es preveu en les presents bases, el concurs es regirà pel que s'estableix en l'article 92 bis.6 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local (L.7/85), la disposició transitòria cinquena del Reial decret 128/2018, de 16 de març, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territrial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta:Recursos.

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.”





Ajuntament: Cocentaina

Província: Alacant

Denominació del lloc: tresoreria



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per acord de la Junta de Govern Local de data 21 de gener de 2020 , del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Tresoreria

Subescala: Intervenció-tresoreria

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 29

Quantia anual del complement específic: 17.125,43 €

Situació actual: vacant

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local de data 21 de gener de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: María Milagros García Navarro, Tècnica Administració General de l'Ajuntament de Cocentaina.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescalera i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Laura Albiñana Micó, tresorera de l'Ajuntament de Canals

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera, secretària de l'Ajuntament de Cocentaina.

Vocal 3: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i igual o superior categoria que la del lloc convocat designat igualment per l'Alcaldia-presidència: José Manuel Pla Just, interventor de l'Ajuntament d'Ontinyent



Vocal 4:una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Carmen Savalls Sanfelix, interventora de l'Ajuntament de Xàtiva

– Secretària: una de les Vocals designada per l'Alcaldia– presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera.



Suplents:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Isabel Silvestre Esteve,Tècnica Administració General de l'Ajuntament de Cocentaina

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescalera i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència. Nuria Aparicio Galbis, interventora de l'Ajuntament d'Alcoi

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Sonia Ferrero Cots, secretària de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 designat igualment per l'Alcaldia-presidència. Roberto Blanes Francés,Tècnic de Serveis Econòmics de l'Ajuntament d'Alcoi

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local Jorge García Hernandez, interventor de l'Ajuntament de Gandia

– Secretària: una de les Vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Dª Sonia Ferrero Cots



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'Inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 19/09/2019:

Coneixement del valencià:

0,50 punts nivell A1

0,75 punts nivell A2

1,00 punts nivell B1

1,25 punts nivell B2

1,50 punts nivell C1



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.











Ajuntament: Burjassot

Província: València

Denominació del lloc: tresoreria



Base primera. Objecte

Es objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per decret de l'Alcaldia de data 23 de gener de 2020 , del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Tresoreria

Subescala: Intervenció-tresoreria

Categoria:--

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 29.454,60 €

Situació actual: vacant

Bases aprovades per decret de l'Alcaldia de data 23 de gener de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Mª Dolores Miralles Ricós, interventora de l'Ajuntament de Burjassot.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: José Rafael Arrebola Sanz, vicesecretari de l'Ajuntament de Burjassot.

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència. Rosa Micó Villora, interventora de l'Ajuntament d' Algemesí

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Francisco Pastor Bono, interventor del EMSHI

Vocal 4:una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Marta Salinas Giménez, interventora de l'Ajuntament de Tavernes Blanques.

– Secretari: un d'els vocals designat per l'Alcaldia-presidència: José Rafael Arrebola Sanz, vicesecretari de l'Ajuntament de Burjassot.





Suplents

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Laura Chornet Serrano, tècnica de recursos econòmics de l'Ajuntament de Burjassot.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: José Eduardo Llavata Gascó, secretari de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Fernando González Berlanga, tresorer de l' Ajuntament de Moncada.

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència:Teresa Monzonís Gálvez, tècnic superior jurídic de l'Ajuntament de Burjassot

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Maria Jessica Crespo Poveda, interventora de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia– presidència: José Eduardo Llavata Gascó



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari de data 16 de març de 2020.



– Per estar en possessió de Màster en Tributació impartit per Universitat o escola de formació de funcionaris (IVASP, IVAP o unes altres) o col·legi professional d'una duració igual o superior a 300 hores: 1 punt. És necessari que el candidat/a dispose d'un ampli coneixement de la normativa tributària per a dirigir i gestionar un projecte de recaptació municipal adaptat a la nova visió municipal.

– Per estar en possessió d'un segon títol acadèmic de grau o llicenciatura en dret, ciències econòmiques, o administració i direcció d'empreses: 0,50 punts. És necessari per a tindre una àmplia visió, competències i aptituds parra dur a terme el projecte per a la creació d'una tresoreria adaptada als nous temps i a les diverses tasques a exercir en un lloc ambivalent i que requereix una forta adaptabilitat.





Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.













Ajuntament: Godella

Província: València

Denominació del lloc: tresoreria



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per decret de l'Alcaldia de data 06 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Tresoreria

Subescala: Intervenció-tresoreria

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26

Quantia anual del complement específic: 14.673,40 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per decret de l'Alcaldia de data 06 de febrer de 2020

Requisit del coneixement del valencià: S'estableix com a requisit d'accés el coneixement del valencià en grau mitjà o equivalent (BOP 19.10.2013)



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Paula Rico Belda, Interventora de l'Ajuntament de Godella

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Paloma Salcedo Benavente, secretària de l'Ajuntament de Godella

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertayent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Juan José Saura Quiles, interventor de l'Ajuntament de Rocafort

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: José Antonio Martínez Beltrán, vicesecretari de l'Ajuntament de Godella

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Francisco J. Martínez Sánchez, interventor de l'Ajuntament de Meliana

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència:Paloma Salcedo Benavente, secretària de l'Ajuntament de Godella



Suplents:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Pablo Torres Domingo, Tècnic d'Administració General de l'Ajuntament de Godella

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Itziar Martínez Mares, interventora de l'Ajuntament de Montserrat.



Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Jorge Vicente Vera Gil, vicesecretari de l'Ajuntament de Paterna

Vocal 3: un funcionari funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Héctor Fuster Cortijo, arquitecte de l'Ajuntament de Godella

Vocal 4:una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, María Esther Navarro Gamón, tesorera de l'Ajuntament d'Alaquàs.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Itziar Martínez Mares interventora de l'Ajuntament de Montserrat.



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament :Tavernes de la Valldigna

Província: València

Denominació del lloc: tresoreria



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 28 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Tresoreria

Subescala: Intervenció-Tresoreria

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 22.539,30 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 28 de febrer de 2020

Requisit del coneixement del valencià: S'estableix com a requisit d'accés el coneixement del valencià en grau mitjà o equivalent (BOP 9.12.2013)



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència, César Herrero Pombo, secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia presidència, Jorge García Hernandez, interventor de l'Ajuntament de Gandia



Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Miguel Javaloyes Ducha, secretari de l'Ajuntament de Xirivella

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Elena Bononad Escrivá, TAG de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Consuelo Ferrer Pellicer, titular de l'Órgan de comptabilitat municipal de l'Ajuntament de Gandia

– Secretària. una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Elena Bononad Escrivá



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 designat per l'Alcaldia-presidència, José Pablo Bordás Reig, TAG de l' Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència. Rosa María Micó Villora, interventora de l'Ajuntament d'Algemesí



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Vanesa Felip Torrent, Secretària de l'Ajuntament de Gandia.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Ignacio Martínez Vila, secretari de l'Ajuntament d'Almassora

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Jesús Velarde Sáiz, interventor de l'Ajuntament d'Alzira.

– Secretari. un dels vocals designat per l'Alcaldia-presidència: Ignacio Martínez Vila



Base tercera. Barem de mèrits específics.–

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: Cocentaina

Província:Alacant

Denominació del lloc: intervenció de classe segona



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per acord de la Junta de Govern Local de data 21 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Intervenció de classe segona

Subescala: Intervenció Tresoreria

Categoria Entrada

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 20.183,66 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local de data 21 de febrer de 2020



Base segona: Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: María Milagros García Navarro,Tècnica Administració General Ajuntament de Cocentaina.



– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescalera i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Laura Albiñana Micó, tresorera de l'Ajuntament de Canals

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera, secretària Ajuntament Cocentaina

Vocal 3: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i igual o superior categoria que la del lloc convocat designat igualment per l'Alcaldia-presidència: José Manuel Pla Just, interventor de l'Ajuntament d'Ontinyent



Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Carmen Savalls Sanfelix, interventora de l'Ajuntament de Xàtiva

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera.



Suplents:

– Presidenta: Una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Isabel Silvestre Esteve, Tècnica Administració General de l'Ajuntament de Cocentaina

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescalera i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència. Nuria Aparicio Galbis, interventora de l'Ajuntament d'Alcoi

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Sonia Ferrero Cots, secretària de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 3:un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 designat igualment per l'Alcaldia-presidència. Roberto Blanes Francés, Tècnic Serveis Econòmics de l'Ajuntament d'Alcoi

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local . Jorge García Hernandez, interventor de l'Ajuntament de Gandia

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Sonia Ferrero Cots



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 19/09/2019:

Coneixement del valencià:

0,50 punts nivell A1

0,75 punts nivell A2

1,00 punts nivell B1

1,25 punts nivell B2

1,50 punts nivell C1



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





Ajuntament:Cocentaina

Província:Alacant

Denominació del lloc: secretaria de classe segona



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 12 de març de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: secretaria de classe segona

Subescala: secretaria

Categoria Entrada

Nivell de complement de destinació: 30

Quantia anual del complement específic: 20.795 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per la Junta de Govern Local delegada en data 11 de març de 2020



Base segona: Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: María Milagros García Navarro, Tècnica Administració General Ajuntament de Cocentaina.



– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescalera i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera, secretària Ajuntament de Cocentaina.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Laura Albiñana Micó, tresorera de l'Ajuntament de Canals.

Vocal 3: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i igual o superior categoria que la del lloc convocat designada igualment per l'Alcaldia-presidència: José María Trull Ahuir, secretari de l'Ajuntament de Canals.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local , Juan Manuel López Borrás, secretari de l'Ajuntament d'Albaida.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia– presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera.



Suplents:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Isabel Silvestre Esteve,Tècnica Administració General de l'Ajuntament de Cocentaina.

– Vocals:

Vocal 1: Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescalera i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Sonia Ferrero Cots, secretària de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència. Nuria Aparicio Galbis, interventora de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Yolanda García Mira, TAG de l'Ajuntament de Cocentaina

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Antonio Fuentes Murcia, secretari de l'Ajuntament de Polop

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcaldia-presidència: Sonia Ferrero Cots



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest Ajuntament en la sessió plenària de data 19.09.2019:

Coneixement del valencià:

0,50 punts nivell A1

0,75 punts nivell A2

1,00 punts nivell B1

1,25 punts nivell B2

1,50 punts nivell C1



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





Diputació Provincial d'Alacant

Província: Alacant

Denominació del lloc: SAT secretària de classe tercera (núm. lloc 14078)



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per decret de la presidència de la Diputació provincial d'Alacant de data 10 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: SAT Secretària de classe tercera (número de lloc14078)

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 25

Quantia anual del complement específic: 17.179,92 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per decret de la presidència de la Diputació Provincial d'Alacant de data 10 de febrer de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– President: Antonio Verdú Mira, Director de l'Àrea d'Assistència a Municipis.

– Vocals:

Vocal 1: Amparo Koninckx Frasquet, secretària general de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 2: Manuel Vidal Otero, secretari-Interventor adscrit SAT.

Vocal 3: Rosa María Santiago , secretària-Interventora adscrita SAT.



Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Soledad Megías Roca, vicesecretària del Ayuntamiento de Monforte del Cid.

– Secretària: Amparo Koninckx Frasquet, secretària general de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.



Suplents:

– Presidenta: Alicia Hernandis Santamaría, cap de servei d'Assistència a Municipis.

– Vocals:

Vocal 1: José Manuel Baeza Menchón, vicesecretari de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 2: José Antonio González Míguez, secretari-interventor adscrit SAT.

Vocal 3: Carmen Molla Jover, secretària-interventora adscrita SAT.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: María Carmen Rodríguez Alcalá, secretària del Ayuntamiento de Tibi.

– Secretari: José Manuel Baeza Menchón, vicesecretari de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Diputació provincial d'Alacant

Província :Alacant

Denominació del lloc: SAT secretària de classe tercera (núm. lloc 22.123)



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per decret de la presidència de la Diputació provincial d'Alacant de data 10 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: SAT Secretària de classe tercera (número de lloc 22.123)

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 25

Quantia anual del complement específic: 17.179,92 euros

Situació actual: vacant



Bases aprovades per decret de la presidència de la Diputació Provincial d'Alacant de data 10 de febrer de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– President: Antonio Verdú Mira, Director de l'Àrea d'Assistència a Municipis.

– Vocals:

Vocal 1: Amparo Koninckx Frasquet, secretària general de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 2: Manuel Vidal Otero, secretari– interventor adscrit SAT.

Vocal 3: Rosa María Santiago Fondón , secretària-interventora adscrita SAT.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Soledad Megías Roca, vicesecretària del Ayuntamiento de Monforte del Cid.

– Secretària: Amparo Koninckx Frasquet, secretària general de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.



Suplents:

– Presidenta: Alicia Hernandis Santamaría, cap de servei d'Assistència a Municipis.

– Vocals:

Vocal 1: José Manuel Baeza Menchón, vicesecretari de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 2: José Antonio González Míguez, secretari-interventor adscrit SAT.

Vocal 3: Carmen Molla Jover, secretària-interventora adscrita SAT.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: María Carmen Rodríguez Alcalá, secretària del Ayuntameinto de Tibi.

– Secretari: José Manuel Baeza Menchón, vicesecretari de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: Alcalalí

Província: Alacant

Denominació del loc: secretaria classe tercera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 26 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe tercera

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26

Quantia anual del complement específic: 8.184,29 euros

Situació actual: vacant

Requisit del coneixement del valencià: De conformitat amb el que es preveu en la relació de llocs de treball d'aquesta corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau mitjà o equivalent (BOP14/01/2015)

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 26 de febrer de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia: Teresa Roig Mas, secretària de l'Ajuntament d'Alcalalí

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia: Vicente Juan Angel Ricart, secretari de l'Ajuntament de Pedreguer

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia: Juan Noguera Server, secretari de l'Ajuntament d'Ondara

Vocal 3: una funcionaria de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionaria de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia: Amparo Gil Torrella, secretària de l'Ajuntament dels Poblets.



Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Juan José Abad Rodríguez, secretari de la ELM de La Xara.

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia: Juan Noguera Server



Suplents:

– Presidenta: una funcionaria de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionaria de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia: Inmaculada Mahiques Mahiques, secretària de l'Ajuntament de Benidoleig

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia: Maria Torres Adán, secretària de l'Ajuntament de Senija.

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia: José Antonio Porcar Jover, tresorer de l'Ajuntament de Javea.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia: Iván Pérez Jordá, secretari de l'Agrupació de Xaló.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Antonio Esturillo Peragalo, secretari de l'Ajuntament de El Verger

– Secretària:una dels vocals designada per l'Alcaldia: Maria Torres Adán



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: Barracas

Província: Castelló

Denominació del lloc: secretaria classe tercera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 20 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe tercera

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 22

Quantia anual del complement específic: 5.000 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 20 de febrer de 2020



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Alberto Colom Alcacer, secretari interventor de l'Ajuntament de Benavites

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Pablo Antón Barrera, interventor de l'Ajuntament de Borriol



Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Ana María Barbarroja Trescolí, secretària interventora de l'Ajuntament de Benimodo

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Ester Joana Lara Martí , secretària interventora de l'Ajuntament de Quatretonda.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local , Manuel A. Bello Souto, secretari de l'Ajuntament de Viver

– Secretari: un d'els vocals designat per l'Alcaldia– presidència: Pablo Antón Barrera



Suplents:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Carmen Ferrer Tatay, secretària interventora de l'Ajuntament de Rotglà i Corbera

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: María Canet Amat, secretària interventora de l'Ajuntament d'Alqueria de la Comtessa

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Lucía Emilia Pastor Borrás, vicesecretària de l'Ajuntament de Chiva.

Vocal 3:un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Jaime Manero Viñeta, oficial major de l'Ajuntament d'Onda

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Ana Belen Almansa Pérez, secretària de l'Ajuntament de Caudiel

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia– presidència: María Canet Amat



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)













Ajuntament: Aielo de Malferit

Província: València

Denominació del lloc: secretaria de classe tercera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 7 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe tercera

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26

Quantia anual del complement específic: 5.144,02 euros

Situació actual: vacant

Requisit del coneixement del valencià: De conformitat amb el que es preveu en la relació de llocs de treball d'aquesta corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau mitjà o equivalent (BOP 27/10/2016)

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 7 de febrer de 2020



Base segona: Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres:

Titulars:

– President: Rafael Hernández Domingo, secretari de l' Ajuntament d'Ontinyent.

– Vocals:

Vocal 1: Amparo Vidal Vicedo, secretària de l'Ajuntament d'Agullent.

Vocal 2: Miguel Angel Ortiz Capella, secretari de l'Ajuntament de la Pobla del Duc.

Vocal 3: Isabel Martí Juan, funcionària TAG de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit.

Vocal 4:un representant de la Generalitat designat per la Direcció General de Administració Local , Victorio Sanz Huesca, secretari de l'Ajuntament de Bocairent.

– Secretària: Isabel Martí Juan funcionària TAG de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit.



Suplents:

– President: Rafael Pérez Alborch, secretari de l'Ajuntament de Xàtiva.

– Vocals:

Vocal 1: José Antonio Martínez Damiá, vicesecretari de l'Ajuntament de Canals

Vocal 2: José Manuel Pla Just, interventor de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Vocal 3: Mª Carmen Garcia Quintanilla, secretària de l'Ajuntament de Genoves.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: Verónica Vázquez Mollerstedt, secretària de l'Agrupació de El Palomar

– Secretària: Mª Carmen Garcia Quintanilla, secretària de l'Ajuntament de Genoves.



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'Inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 5/02/2020

Llicenciatura o grau en Dret: 1,5 punts.

Llicenciatura o grau en Ciències Economicas i Empresarials: 1,5 punts.

Llicenciatura o grau en Administració i Direcció d'Empreses: 1,5 punts.

Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l'Administració o Grau en Ciència Política i Gestió Pública: 1,5 punts”.



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





EATIM Barraca d'Aigües Vives

Provincia: València

Denominación del lloc: secretaria de classe tercera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 3 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe tercera

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26

Quantia anual del complement específic: 8.305,78 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 4 de febrer de 2020.



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Aurelio Sansixto Bonet, secretari de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Elisa Armengot Audivert, secretària de l'Ajuntament de Massalavés.



Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Martina Grau Peris, secretària de l'Ajuntament de Xeraco.

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: César Herrero Pombo, secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, María José Vanaclocha, secretària de l'Ajuntament de Benimuslem.

– Secretari: un dels vocals designat per l'Alcaldia– presidència: César Herrero Pombo, secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.



Suplents:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Jesús María Montolío Ferrandis, secretari de l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Francisco Javier Centelles Carreres, secretari de l'Agrupació dels Ajuntaments de Cotes i Sellent.

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Mª Jesús Ricart Sanchis, secretària de l'Ajuntament de Manuel.

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Ana Grau Serra, secretària de l'Ajuntament del Real de Gandia.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Soledad Cristina Martínez Vallet, secretària de l'Ajuntament de Corbera.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia presidència: Ana Grau Serra.



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)





Ajuntament: Benifairó de la Valldigna

Província: València

Denominación del lloc: secretaria de classe tercera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 7 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe tercera

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26

Quantia anual del complement específic: 30.751,70 euros

Situació actual: vacant

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 7 de febrer de 2020





Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:



Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat/per l'alcaldia-presidència: Aurelio Sansixto Bonet, secretari de l'Ajuntament de Benifairo de la Valldigna

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: César Herrero Pombo, secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Martina Grau Peris, secretària de l'ajuntament de Xeraco.

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Mª Jesús Ricart Sanchis, secretària de l'Ajuntament de Manuel .

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Juan Carlos Carreras Villaescusa, secretari de l'Ajuntament de Barxeta

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia– presidència: Mª Jesús Ricart Sanchis, secretària del Ayuntameinto de Manuel.



Suplents:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Francisco Javier Centelles Carreres, secretari de l'Agrupació dels Ajuntaments de Cotes i Sellent.



– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat per l'Alcaldia-presidència: Carlos Llopis Ferrando, secretari de l'Ajuntament de Fortaleny



Vocal 2:un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència. Rosa Grau Pellicer, interventora del Ayuntameinto de Xeraco.

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Soledad C. Martínez Vallet, secretària de l'Ajuntament de Corbera .

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Miguel Alcocel Maset, secretari de l'Ajuntament de Lloc Nou d'En Fenollet

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia-presidència: Soledad C. Martínez Vallet, secretària de l'Ajuntament de Corbera.



Base tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOCV núm. 7532, 25.05. 2015)







Ajuntament: Palmera

Província: València

Denominació del lloc: secretaria de classe tercera



Base primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió mitjançant concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 5 de febrer de 2020, del lloc de treball reservat a personal funcionari d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a 31 de desembre de 2019: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Secretaria de classe tercera

Subescala: Secretaria Intervenció

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26

Quantia anual del complement específic: 12.995,64 euros

Situació actual: vacant

Requisit del coneixement del valencià: De conformitat amb el que es preveu en la relació de llocs de treball d'aquesta corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau mitjà o equivalent (BOP 25.02.2004)

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 5 de febrer de 2020.



Base segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels següents membres:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Mª Isabel Amat Ibáñez, secretària de l'Ajuntament de Guardamar de la Safor.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Anna Moragues Sanfélix, secretària de l'Ajuntament de Potries.



Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Jesús Velarde Matoses, interventor de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón.

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència:Juan Ramón Canet Vives, secretari de l'Ajuntament de Beniarjò.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, María Luz Poyatos Boigues, secretària de l'Ajuntament de Rafelcofer.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia– presidència: Anna Moragues Sanfélix.



Suplents:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Alba Patricia Presentación Ortega, secretària de l'Ajuntament de la Pobla Tornesa

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada per l'Alcaldia-presidència: Sara Huguet Peiró, secretària de l'Ajuntament de les Useres



Vocal 2: un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designada igualment per l'Alcaldia-presidència: Lucía Matoses Oller, secretària de l'Ajuntament de l'Énova

Vocal 3: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional d'igual o superior categoria que la del lloc convocat, designat igualment per l'Alcaldia-presidència: Jaume Palanca Mañes, secretari de l'Ajuntament de la Font de la Figuera

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Ana Grau Serra, secretària de l'Ajuntament de Real de Gandía.

– Secretària: una de les vocals designada per l'Alcaldia– presidència: Sara Huguet Peiró.



Base tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994,de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest Ajuntament en la sessió plenària de data 5/02/2020

1.Cursos de formació i perfeccionament.

Per estar directament relacionats amb l'àmbit de funcions de la Secretaria i la seua especial importància en les competències a assumir en l' Ajuntament de Palmera es valoraran:

– Cursos en matèria de gestió i direcció de municipis menuts.

Atès que no hi ha més funcionaris amb capacitat de gestió i habilitats directives a la Corporació. La duració d' aquests cursos no podrà ser inferior a 75 hores valorant-se en 0.50 punt per curs fins un màxim de 0.50 punts.

– Cursos en matèria de gestió econòmica i pressupostària, de comptabilitat i tributària, incloent coneixements sobre estabilitat pressupostària, regla de la despesa i fiscalització:

Atès que no hi ha funcionaris en l'Ajuntament amb coneixements adquirits en la matèria i interessa dur un control exhaustiu de la matèria econòmica, així com de la fiscalització dels expedients:

Es valorarà fins un màxim d' 1 punt la realització d'aquests cursos de la següent manera:

0.25 punts per curs.



Base quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o mitjançant fotocòpies degudament acarades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles que foren imprescindibles per a la consecució d'uns altres de nivell superior.

3. Els cursos sol es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels contemplats en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris sol es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Base cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92 bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, el Decret 32/2013, de 8 de febrer i en qualsevol altra norma del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que regule el present concurs.



Base sexta. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

ANNEX IV



No es procedeix a la publicació de les convocatòries i bases de concurs dels llocs relacionats a continuació per estar incursos en el procediment judicial ordinari núm. 179/16 davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid instat per la Comunitat Valenciana.



TRESORERIES ENTITAT

Tresoreria Requena (València)

Mapa web