Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Alcúdia. Modificació de les bases de la convocatòria per a cobrir en propietat una plaça de tècnic o tècnica d'educació i joventut vacant en la plantilla de personal laboral, inclosa en l'oferta d'ocupació pública de 2019, mitjançant el sistema d'oposició lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8803 de 04.05.2020
Número identificador:  2020/3162
Referència Base de Dades:  003398/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Títol universitari de grau
      Descriptors toponímics: L'Alcúdia



Modificació de les bases de la convocatòria per a cobrir en propietat una plaça de tècnic o tècnica d'educació i joventut vacant en la plantilla de personal laboral, inclosa en l'oferta d'ocupació pública de 2019, mitjançant el sistema d'oposició lliure. [2020/3162]

Atés el Decret de data 28 d'abril de 2020, sobre modificació de les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat una plaça de tècnic o tècnica d'educació en i joventut vacant en la plantilla de personal laboral, inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, mitjançant el sistema d'oposició lliure, aprovades per l'Acord de data 03.03.2020, de la Junta de Govern Local, i publicades en el Butlletí Oficial de la Província de data 20.03.2020.

En ús de les competències d'aquesta alcaldia que li atribueix l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, acorde:



Primer

Modificar la lletra d de la base tercera, que queda redactada de la següent manera:

«d) Estar en possessió del títol de grau en Pedagogia, Educació Social, Educació Primària, Psicologia o equivalent, o en condicions d'obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies. Si escau, l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant un certificat expedit a aquest efecte per l'administració competent.»



Segon

Conservar totes les sol·licituds que reunisquen els requisits de les bases inicialment aprovades i que han sigut presentades en el termini inicial atorgat.



Tercer

Publicar la present modificació en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, així com publicar l'anunci en el Boletín Oficial del Estado. A conseqüència de l'anterior modificació, s'amplia el termini de sol·licituds a la convocatòria de referència en vint dies hàbils des de la publicació en el Boletín Oficial del Estado.



L'Alcúdia, 28 d'abril de 2020.– L'alcalde: Andreu Salom Porta.

Mapa web