Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 28 de març de 2018, de la Direcció General d'Administració Local, per la qual es fa la publicació de les bases i convocatòries del concurs ordinari de l'any 2018 per a la provisió de llocs de treball reservats als funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8268 de 06.04.2018
Número identificador:  2018/3240
Referència Base de Dades:  003415/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Presidència de la Generalitat
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, A/A1



RESOLUCIÓ de 28 de març de 2018, de la Direcció General d'Administració Local, per la qual es fa la publicació de les bases i convocatòries del concurs ordinari de l'any 2018 per a la provisió de llocs de treball reservats als funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional. [2018/3240]

Convocats per les respectives corporacions locals els concursos ordinaris per a la provisió de llocs reservats a funcionaris d'Administració local, amb habilitació de caràcter nacional, i aprovades les bases específiques per a cada lloc de treball, d'acord amb el que preveu l'article 92.bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local; l'article 164.7 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; la disposició transitòria setena de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local; el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional; els articles 24 i següents del Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, pel qual es regula el règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana; l'Ordre de 10 d'agost de 1994, per la qual es dicten normes sobre concursos de provisió de llocs reservats a funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional; i l'Ordre de 8 de setembre de 1994, per la qual s'aprova el model de convocatòria conjunta i bases comunes per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional.



D'acord amb la disposició transitòria cinquena del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional, als concursos de provisió de llocs de treball reservats als funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional, que es convoquen amb anterioritat a l'entrada en vigor d'aquest reial decret, i de l'Ordre del seu desplegament, els serà aplicable el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Així mateix, i mentre no es duga a terme l'esmentat desplegament normatiu, els criteris de reconeixement i valoració dels cursos de formació i perfeccionament d'Administració Local seran els establits en compliment del que disposa l'article 1.D de l'Ordre del Ministeri d'Administracions Públiques, de 10 d'agost de 1994; i fent ús de les atribucions conferides per l'article 17.2n.c del Decret 151/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Presidència de la Generalitat, resolc:





Primer

Donar publicitat a les convocatòries del concurs ordinari per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, vacants en les corporacions locals de la Comunitat Valenciana, i a les bases específiques aprovades per les respectives corporacions per a cada lloc que es relacionen en els annexos II i III.



Segon

Els mèrits corresponents al coneixement de les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana, així com el coneixement del valencià, seran els previstos en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, pel qual es regula el règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, modificat pel Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05.2015), i que es relacionen en l'annex I.





Tercer

Les bases comunes per les quals han de regir-se els esmentats concursos són les aprovades per l'Ordre de 8 de setembre de 1994, per la qual s'aprova el model de convocatòria conjunta i bases comunes per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Quart

Les convocatòries i les bases específiques dels concursos a què es refereix aquesta resolució podran ser impugnades, segons el que disposa la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a partir de la publicació del seu extracte en el Boletín Oficial del Estado.



València, 28 de març de 2018.– El director general d'Administració Local: Antoni Such Botella.





ANNEX I

Mèrits de determinació autonòmica

de la Comunitat Valenciana



(Decret 32/2013, de 8 de febrer, modificat pel Decret 76/2015, de 22 de maig; DOGV 7532, 25.05.2015)



1. Mèrits

1.1. Experiència professional: als efectes d'aquest decret, s'entendrà per experiència professional la permanència i el desenvolupament de funcions durant els deu anys anteriors en les entitats locals del territori de la Comunitat Valenciana o en l'Administració de la Generalitat, per implicar el coneixement de les especialitats de l'organització territorial i de la normativa de la Comunitat Valenciana.

1.2. Formació de personal: es valorarà la participació en els cursos de formació i perfeccionament que tinguen per objecte les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana, excloent-ne els que formen part dels processos selectius. Només es tindran en compte els cursos impartits o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, universitats i òrgans adscrits a les distintes conselleries dedicats a la formació i perfeccionament dels seus empleats públics.

Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlegs, no podran ser objecte de valoració.

1.3. Coneixements de valencià: de conformitat amb la Llei 4/1983, de 23 de novembre, de la Generalitat, d'Ús i Ensenyament del Valencià, es valorarà el coneixement de valencià com a llengua pròpia de la Comunitat Valenciana, de la Generalitat i de l'administració local.



El coneixement del valencià s'acreditarà per mitjà del certificat o homologació expedits per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

La valoració del coneixement del valencià s'entén sense perjuí de la seua consideració com a requisit en les bases específiques de les convocatòries que aproven les entitats locals.

1.4. Altres mèrits: es consideraran altres mèrits l'activitat docent, les publicacions i les col·laboracions, entenent-se per tals els següents:



a) Activitat docent: serà objecte de valoració la impartició de cursos de formació i perfeccionament que tinguen per objecte les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana. Només es tindran en compte els cursos impartits o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, les diputacions provincials, universitats i òrgans adscrits a les distintes conselleries dedicats a la formació, perfeccionament o selecció dels seus empleats i empleades públics.



L'activitat docent en aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlegs, no podran ser objecte de valoració.

b) Publicacions: es valoraran les publicacions en matèries relatives a les especialitats de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana.

c) Col·laboracions: seran objecte de valoració les col·laboracions amb els òrgans de la Generalitat en matèria de règim local.



2. Valoració dels mèrits

2.1. Experiència professional: l'experiència professional i permanència es valorarà fins a un màxim de 2 punts, segons les regles següents:

– Serveis i permanència desenvolupats en lloc de treball del mateix grup i subgrup de funcionaris que el corresponent a la subescala d'habilitació nacional a què es concursa: 0,20 per any.

– Serveis i permanència desenvolupats en llocs de treball de grup o subgrup diferent del corresponent a la subescala d'habilitació nacional a què es concursa: 0,10 per any.

2.2. Formació personal: es valoraran fins a un màxim d'1,50 punts els cursos de formació i perfeccionament que tinguen per objecte la formació en alguna de les àrees de coneixement pròpies de l'organització territorial i normativa de la Comunitat Valenciana.

La valoració de cada curs s'efectuarà en funció de la seua durada d'acord amb l'escala següent:

De 100 o més hores: 1 punt

De 75 o més hores: 0,75 punts

De 50 o més hores: 0,65 punts

De 25 o més hores: 0,50 punts

De 15 o més hores: 0,25 punts

2.3. Coneixements de valencià: el coneixement de valencià es valorarà fins a un màxim de 0,75 punts, d'acord amb l'escala següent:



Coneixement oral: 0,25 punts

Coneixement de grau elemental: 0,50 punts

Coneixement de grau mitjà: 0,65 punts

Coneixement de grau superior: 0,75 punts

2.4. Altres mèrits: aquests mèrits es valoraran fins a un màxim de 0,25 punts, atesos els criteris següents:

a) La valoració de l'activitat docent serà d'acord amb 0,02 punts per hora impartida.

b) La valoració de les publicacions serà d'acord amb 0,10 punts per publicació.

c) La valoració de les col·laboracions serà d'acord amb 0,05 punts per col·laboració.





ANNEX II



Secretaries de classe 1a Entitat

Secretaria de classe 1a Altea (Alacant)

Secretaria de classe 1a Novelda (Alacant)

Secretaria de classe 1a Requena (València)

Secretaria de classe 1a Xirivella (València)



Intervencions de classe 1a Entitat

Intervenció de classe 1a Altea (Alacant)

Intervenció de classe 1a Novelda (Alacant)

Intervenció de classe 1a Alginet (València)

Intervenció de classe 1a Diputació Provincial (València)

Intervenció de classe 1a Manises (València)

Intervenció de classe 1a Requena (València)



Tresoreries Entitat

Tresoreria Albatera (Alacant)

Tresoreria Callosa d'en Sarrià (Alacant)

Tresoreria Cocentaina (Alacant)

Tresoreria Novelda (Alacant)

Tresoreria Petrer (Alacant)

Tresoreria Diputació Provincial (València)



Secretaries de classe 2a Entitat

Secretaria de classe 2a Callosa d'en Sarrià (Alacant)

Secretaria de classe 2a Monòver (Alacant)

Secretaria de classe 2a Onil (Alacant)

Secretaria de classe 2a Canet d'en Berenguer (València)





Intervencions de classe 2a Entitat

Intervenció de classe 2a Callosa d'en Sarrià (Alacant)

Intervenció de classe 2a Torreblanca (Castelló)

Viceintervenció de classe 2a Bétera (València)



Secretaries de classe 3a Entitat

Secretaria de classe 3a Alfarp (València)

Secretaria de classe 3a Llanera de Ranes (València)

Agrupació Secretaria

de classe 3a Sant Jordi (Castelló)





ANNEX III



AJUNTAMENT D'ALTEA

PROVÍNCIA D'ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC. SECRETARIA DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per acord de la Junta de govern local de data 16 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe primera.

Subescala: secretaria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 23.454,17 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per acord de la Junta de govern local de data 16 de gener de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà compost pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'alcalde president: Pedro J. Gómez-Jordana Pérez.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Amparo Koninckx Frasquet, secretària de la Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Elena García Martínez, interventora de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat igualment per l'alcalde president: Fernando Albaladejo Asenjo, vicesecretari de l'Ajuntament d'Altea.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Vicent Ferrer Mas, secretari de l'Ajuntament de la Nucia (Alacant).

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Fernando Albaladejo Asenjo.

Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'alcalde president: Ángel Pérez Iñesta.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Sonia Ferrero Cots, secretària de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Maria Consuelo Ferrer Pellicer, interventora de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o designat igualment per l'alcalde president: José Antonio Porcar Jover.

Vocal 4: un funcionari representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Esteban Capdepon Fernández, secretari de l'Ajuntament de Benidorm (Alacant).

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: José Antonio Porcar Jover.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: NOVELDA

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per acord de la Junta de govern local, de data 26 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe primera.

Subescala: secretaria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 19.350,36 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per Acord de la junta de govern local de data 26 de gener de 2018.-



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària de carrera designada per l'alcalde: María José Sabater Aracil, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Novelda.

– Vocals:

· Una funcionària de carrera designada per l'alcalde: Manuela del Rosario Such, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Novelda.

· Un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Juan Bautista Mayor Pérez, secretari de l'Ajuntament de Sant Joan.

· Un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: José Manuel Baeza Menchón, vicesecretari de la Diputació Provincial d'Alacant.

· Un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Federico López Álvarez, secretari de l'Ajuntament d'Elda (Alacant).

– Secretària: Manuela del Rosario Such.





Suplents:

– Presidenta: una funcionària designada per l'alcalde: M.ª Teresa Amorós Ripoll, TAG de l'Ajuntament de Novelda.

– Vocals:

· Una funcionària de carrera designada per l'alcalde: Rosa M. Díez Machín, economista de l'Ajuntament de Novelda.

· Un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Santiago Gómez Ferrándiz, interventor de l'Ajuntament d'Elda.

· Un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Francisco Javier Marcos Oyarzun, secretari de l'Ajuntament de Petrer.

· Un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: José Vicente Català Martí, oficial major de la Diputació Provincial d'Alacant

– Secretària: Rosa M. Díez Machín.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).







AJUNTAMENT: REQUENA

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia, de data 5 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe primera.

Subescala: secretaria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 18.711,82 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per Resolució de l'Alcaldia de data 5 de febrer de 2018.



Segona: Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Remedios Abasolo Díaz, secretària de l'Ajuntament de Buñol (València)

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Remedios Pérez Ibáñez, secretària de l'Ajuntament de Catarroja (València).



Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Fernando Salom Herrero, secretari de l'Ajuntament de Torrent (València).

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: M.ª Teresa Morán Paniagua, secretària de l'Ajuntament de Paterna (València).

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Francisco Llobell Tuset, secretari de l'Ajuntament de Paiporta.

– Secretària: un dels vocals designat per l'alcalde president: Remedios Pérez Ibáñez.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Antonio J. Pascual Ferrer, secretari de l'Ajuntament de Manises (València).

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: José Eduardo Llavata Gascó, secretari de l'Ajuntament de Quart de Poblet (València).

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Consuelo Moreno Grau, secretària de l'Ajuntament de Sueca (València).

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Alberto Buendía Moya, secretari de l'Ajuntament d'Alaquàs.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: M.ª Nieves Barrachina Lemos, secretària de l'Ajuntament d'Aldaia (València).

Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Josep Eduardo Llavata Gascó.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: XIRIVELLA

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 30 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe primera.

Subescala: secretaria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 24.

Quantia anual del complement específic: 18.289, 21 € (14 pagues).

Situació actual: vacant.

Requisit lingüístic: de conformitat amb el que preveu la relació de llocs de treball d'aquesta corporació s'estableix com a requisit per a l'accés al lloc de treball de secretari/ària de l'Ajuntament de Xirivella el coneixement de valencià en el seu grau mitjà o equivalent (Grau C1) (BOP 19.11.2013).

Perfil del lloc de treball: les funcions del lloc de treball del secretari/ària general d'aquest Ajuntament estan publicades en l'anunci d'aprovació definitiva de la modificació de catàleg d'aquesta Administració núm. 57, publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València número 275, de data 19 de novembre de 2013.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària amb habilitació de caràcter nacional, designat per l'Alcaldia: Óscar J. Moreno Ayza, viceinterventor de l'Ajuntament de Vinaròs.

Vocals titulars:

Vocal 1: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, José Antonio Tundidor Moreno, cap de l'Àrea de les TIC de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 2: una funcionària amb habilitació de caràcter nacional, de la mateixa subescala convocada: María Consuelo Moreno Grau, secretària de l'Ajuntament de Sueca.

Vocal 3: un funcionari amb habilitació de caràcter nacional, de la mateixa subescala convocada: Cèsar Herrero Pombo, secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: M.ª José Gradolí Martínez, secretària de l'Ajuntament d'Alfafar.

Secretari: un dels vocals titulars, designat per l'Alcaldia: José Antonio Tundidor Moreno, cap de l'Àrea de les TIC de l'Ajuntament de Xirivella.



Suplents

– President: un funcionari amb habilitació de caràcter nacional, designat per l'Alcaldia: Alberto Buendía Moya, secretari de l'Ajuntament d'Alaquàs.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, Olga Martínez Ferrer, cap de l'Àrea d'Urbanisme, Medi Ambient, Infraestructures, Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 2: una funcionària amb habilitació de caràcter nacional, de la mateixa subescala convocada: M.ª Nieves Barrachina Lemos, secretària de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Vocal 3: un funcionari amb habilitació de caràcter nacional, de la mateixa subescala convocada: Luis Ramia de Cap Salvatella, secretari de l'Ajuntament de Mislata.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: José Eduardo Llavata Gascó, secretari de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Secretària: una de les vocals suplents, designada per l'Alcaldia: Olga Martínez Ferrer, cap de l'Àrea d'Urbanisme, Medi Ambient, Infraestructures, Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Xirivella.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració, establits per l'Administració de l'Estat en l'Ordre de 10 d'agost de 1994 i, dels mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat Valenciana en el Decret 32/2013, s'aplicarà el barem de mèrits específics següent, que podrà valorar-se fins a 1,5 punts i que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari en data 25 de gener de 2018:



1. Aptituds per al lloc de treball:

1.1. Es valorarà el treball desenvolupat en llocs de treball que tinguen encomanades les funcions reservades de fe pública i assessorament legal preceptiu i/o en llocs de col·laboració a llocs de Secretaria, llocs de col·laboració reservat a personal funcionari d'administració local amb habilitació de caràcter nacional en la subescala i categoria corresponent, d'acord amb les pròpies del lloc convocat fins a un màxim d'1,5 punts, segons el detall següent:

Per experiència en l'exercici de llocs de Secretaria General i/o llocs de col·laboració a la Secretaria General reservats a personal funcionari d'administració local amb habilitació de caràcter nacional en la subescala i categoria corresponent (com ara Vicesecretaries, llocs d'Oficialia major o semblants), exercits en propietat, nomenament provisional o en comissió de serveis, en ajuntaments de municipis amb una població de dret superior a 20.000 habitants, i la Secretaria General dels quals estiga classificada de classe primera.



Es valorarà, fins a un màxim d'1,5 punts, el servei prestat en els llocs esmentats, computat de data a data, segons la manera següent:

De sis o més anys. 1,50 punts.

De més de cinc i menys de sis anys 1,25 punts.

De més de quatre i menys de cinc anys 1,00 punts.

De més de tres i menys de quatre anys. 0,75 punts.

No es valoraran els serveis prestats de tres anys o menys de tres anys en els llocs adés esmentats ni en altres municipis que no reunisquen les característiques adés citades.



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment per mitjà d'originals o per mitjà de còpies degudament confrontades, en el moment de presentació de la sol·licitud per a prendre part en el concurs.

2. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.

3. L'experiència s'acreditarà per mitjà de certificat expedit per la Secretaria de la Corporació Local on s'hagen prestat els serveis, en què consten la denominació del lloc de treball i les respectives dates de presa de possessió i, si és el cas, cessament. Als efectes d'acreditar la població de dret dels municipis, es tindran en compte les xifres oficials de població relacionades amb el moment de prestació de serveis, podent-se presentar pels aspirants aquells documents que estimen oportuns per a acreditar la circumstància esmentada, sense perjuí que aquesta puga ser apreciada d'ofici pel Tribunal.



4. La valoració de serveis prestats en llocs de col·laboració a la Secretaria General, reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, tindrà en consideració que els llocs esmentats estiguen classificats en la subescala i categoria corresponent, açò és, secretaria-intervenció, secretaria d'entrada o secretaria, categoria superior, sempre que l'Ajuntament complisca amb les característiques adés referides.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix el 92.bis.6 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local; els arts. 25 i següents del Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, pel qual es regula el règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana; arts 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; els articles 13 i següents del Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, modificat pel Reial decret 834/2003, de 27 de juny; l'Ordre de 10 d'agost de 1994; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.





Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





AJUNTAMENT: ALTEA

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Acord de la Junta de govern local, de data 16 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació de la corporació: Ajuntament d'Altea.

Denominació del lloc: Intervenció, classe primera.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 22.103,22 €.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: no s'estableix.

Puntuació mínima: no s'estableix.

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local, de data 16 de gener de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'alcalde president: Pedro J. Gómez-Jordana Pérez.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Elena García Martínez, interventora de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Amparo Koninckx Frasquet, secretària de la Diputació Provincial d'Alacant.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat igualment per l'alcalde president: Fernando Albaladejo Asenjo.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: José Ignacio Oiza Galán, interventor de l'Ajuntament de Benidorm (Alacant).

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Fernando Albaladejo Asenjo.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat per l'alcalde president: Ángel Pérez Iñesta.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Maria Consuelo Ferrer Pellicer, interventora de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Nuria Aparicio Galbis, interventora de l'Ajuntament d'Alcoi.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, designat igualment per l'alcalde president: José Antonio Porcar Jover, interventor de l'Ajuntament d'Altea.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Francisco Guardiola Blanquer, interventor de l'Ajuntament d'Alacant

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: José Antonio Porcar Jover.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: NOVELDA

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Acord de la Junta de govern local, de data 26 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Intervenció de classe primera.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 19.350,36 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per Acord de la Junta de govern local, de data 26 de gener de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President designat per l'alcalde: María José Sabater Aracil, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Novelda

– Vocals:

· Una funcionària de carrera designada per l'alcalde: Rosa M. Díez Machín, economista de l'Ajuntament de Novelda.

· Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Elena García Martínez, interventora de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

· Un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Santiago Gómez Ferrándiz, interventor de l'Ajuntament d'Elda.



· Un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Juan José García Cano, tresorer de l'Ajuntament d'Elx (Alacant).

– Secretària: Rosa M. Díez Machín.



Suplents:

– President designat per l'alcalde: M.ª Teresa Amorós Ripoll, TAG de l'Ajuntament de Novelda.

– Vocals:

· Una funcionària de carrera designada per l'alcalde: Manuela del Rosario Such, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Novelda.

· Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Matilde Prieto Cremades, interventora de la Diputació Provincial d'Alacant.

· Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter estatal de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Paloma Alfaro Cantó, interventora de l'Ajuntament d'Aspe.

· Un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Francisco Guardiola Blanquer, interventor de l'Ajuntament d'Alacant.

– Secretària: Manuela del Rosario Such.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: ALGINET

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per resolució de l'Alcaldia de data 7 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Intervenció de classe primera.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 29.258,04 €.

Bases aprovades per resolució de l'alcaldia de data 7 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Núria Compañ Barco, tècnica d'Administració General de l'Ajuntament d'Alginet.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Rosa María Micó Villora, interventora de l'Ajuntament d'Algemesí.

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: José Vicente Ibor Ridaura, secretari de l'Ajuntament d'Alginet.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Luis Ángel de Dios Ibarlucea, tècnic d'Administració General de l'Ajuntament d'Alginet.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local: Àngela Benavent Ferri, interventora de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: José Vicente Ibor Ridaura.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Jordi F. Ricart Martí, secretari de l'Ajuntament de Picassent.



– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: José Luis Aira Carrión, interventor de l'Ajuntament d'Almussafes.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: María Amparo Valdivieso Martínez, interventora de l'Ajuntament de Picassent.

Vocal 3: una funcionaria de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Maria Bayo Calduch, arquitecta municipal.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Jesús M. Velarde Sáiz, interventor de l'Ajuntament d'Alzira.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: José Luis Aira Carrión, interventor de l'Ajuntament d'Almussafes.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





DIPUTACIÓ PROVINCIAL

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Decret de la Presidència de la Diputació Provincial de València, de data 12 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació de la corporació: Diputació Provincial de València.



Denominació del lloc: Intervenció, classe primera.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: D3, 66.396,54 €.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu la relació de llocs de treball d'aquesta Diputació aprovat pel Ple de 23 de desembre de 1997 (BOP 26.12.1997), s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau oral, que haurà d'acreditar-se per mitjà de certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Bases aprovades per Decret de la Presidència de la Diputació Provincial de València, de data 12 de febrer de 2018.

Puntuació mínima: la puntuació mínima que haurà d'obtindre's per a l'adjudicació del lloc de treball serà 7,5 punts



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels següents membres

Titulars

– President: Juan Manuel Olmo Saez, cap de Servei de Personal de la Diputació de València.

– Vocals:

Vocal 1: Vicente Boquera Matarredona, secretari general de la Diputació de València.

Vocal 2: Ramon Brull Mandingorra, interventor general Municipal de l'Ajuntament de València.

Vocal 3: Alberto José Roche Garcia, tresorer general de l'Ajuntament de València.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Carmen Aparisi Aparisi, interventora de l'Ajuntament de Torrent.

– Secretari: Vicente Boquera Matarredona, secretari general de la Diputació de València.



Suplents

– Presidenta: M.ª Angeles Mut Sanchis, cap de Servei de Contractació i Subministraments de la Diputació de València.

– Vocals:

Vocal 1: Juan Jiménez Hernándiz, oficial major de la Diputació de València

Vocal 2: Eva M.ª Espinosa Roselló, vicetresorera de l'Ajuntament de València.

Vocal 3: M.ª José López Campos, tresorera de l'Ajuntament de Sueca.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Jesús de Bernardi Rodríguez, interventora de l'Ajuntament de Bétera

– Secretari: Juan Jiménez Hernándiz, oficial major de la Diputació de València.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari, de data 30 de gener de 2018.

Experiència professional: fins a un màxim d'1,5 punts:

Per serveis prestats en llocs d'intervenció o tresoreria, en virtut de nomenament efectuat per l'autoritat competent, per mitjà de qualsevol de les fórmules de provisions de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional (ja siga en amb caràcter definitiu, provisional, comissió de Serveis o acumulació) en diputacions provincials: 0,10 punts per mes complet de serveis.





Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

L'experiència professional s'acreditarà per mitjà del certificat original o compulsat de la corresponent Diputació Provincial, expedit pel secretari i visat pel president, en el qual consten tots els extrems que han de ser tinguts en compte per a la valoració. També es podrà acreditar per mitjà de la presentació de Certificació de serveis original o compulsada expedida per l'òrgan competent del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, arreplegat en la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local; els articles 13 i següents del Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.





Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques





AJUNTAMENT: MANISES

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'alcaldia de data 28 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Intervenció de classe primera.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 27.246,38 €.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que disposa la relació de llocs de treball d'aquesta Corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquest lloc el coneixement de valencià en el seu grau mitjà (BOP 23.01.2018).

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de la Corporació de data 28 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 designada per l'alcalde president: M.ª José Soucase Albiñana.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionaris de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: M.ª José López Campos, tresorera de l'Ajuntament de Sueca.

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Luis Gómez-Ferrer Bayo, viceinterventor de la Diputació de València

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Antonio Pascual Ferrer, secretari de l'Ajuntament de Manises

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Miguel Torres Royo, interventor de l'Ajuntament d'Aldaia.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Antonio Pascual Ferrer.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: José María Castellano Montserrat, tresorer de l'Ajuntament de Paiporta.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: M.ª Dolores Miralles Ricós, interventora de l'Ajuntament de Burjassot.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: María del Carmen Aparisi Aparisi, interventora de l'Ajuntament de Torrent.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Consuelo Moreno Grau, secretària de l'Ajuntament de Sueca.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local. Juan Carlos Pinilla García, interventor de l'Ajuntament d'Alfafar

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcalde president: Consuelo Moreno Grau.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: REQUENA

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE PRIMERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per resolució de l'alcaldia de data 5 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Intervenció de classe primera.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: superior.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 18.711,82 €.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de la Corporació de data 5 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Francisco Javier Biosca López, interventor de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: M.ª Dolores Miralles Ricós, interventora de l'Ajuntament de Burjassot.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Cristina Claramunt Manzanaro, interventora de l'Ajuntament de Chiva.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Eduardo Antonio Moreno Arroyo, interventor de l'Ajuntament de Buñol.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Ana Fernández Acevedo, tresorera de l'Ajuntament de Paterna.

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcalde president: Cristina Claramunt Manzanaro, interventora de l'Ajuntament de Chiva.





Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: José Antonio Valenzuela Peral, interventor de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Maria Carmen Aparisi Aparisi, interventora de l'Ajuntament de Torrent.



Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Josep Gisbert Ramos, interventor de l'Ajuntament de Catarroja.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Jorge García Hernández, interventor de l'Ajuntament de Gandia.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Isabel Bort Albarracín, interventora de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Josep Gisbert Ramos, interventor de l'Ajuntament de Catarroja.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: ALBATERA

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: TRESORERIA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 16 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Tresoreria.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 27.

Quantia anual del complement específic: 17.015,04 €.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de la Corporació de data 16 de gener de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Elena García Martínez, subescala intervenció tresoreria, categoria superior. Ocupant el lloc d'interventora en l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

– Vocals:

Vocal 1: Tomás Lomo Casanueva, secretari de l'Ajuntament d'Albatera

Vocal 2: Carlos Marco Hernández, tresorer de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Vocal 3: César Valcayo Andrino, secretari de l'Ajuntament d'Almoradí

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Josefa Aldeguer Aldeguer, interventora de l'Ajuntament de Monòver.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcaldessa-presidenta: Tomás Lomo Casanueva.



Suplents:

– President: Manuel Fernández Arimany, tresorer de l'Ajuntament de Crevillent

– Vocals:

Vocal 1: Judith Gil Grandio, interventora de l'Ajuntament de Las Torres de Cotillas (Múrcia)

Vocal 2: Ana Cerdà Garcia, tresorera de l'Ajuntament de Las Torres de Cotillas (Múrcia)

Vocal 3: José Pedro Alfonso Alonso, psicòleg municipal

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Dolores Sánchez Pozo, viceinterventora de l'Ajuntament del Campello.

– Secretària: una de les vocals designat per l'alcaldessa-presidenta: Ana Cerdà Garcia.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: CALLOSA D'EN SARRIÀ

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: TRESORERIA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 20 de desembre de 2017, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Tresoreria.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 22.

Quantia anual del complement específic: 16.694,44 €.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per resolució de l'Alcaldia de data 20 de desembre de 2017.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Juan Vicens Salort, arquitecte municipal (funcionari de carrera pertanyent al grup A1)

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Antonio Sánchez Cañedo, secretari de l'Ajuntament de Santa Pola (Alacant)

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde: Mónica Serisola Peiró, tresorera de l'Ajuntament de Dénia (Alacant).

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, designada igualment per l'alcalde: Agnès Xelvi Pérez, interventora de l'Ajuntament de Castalla.

Vocal 4: una representant de la Generalitat Valenciana designada per la Direcció General d'Administració Local, Consuelo Ferrer Pellicer, interventora de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Antonio Sánchez Cañedo.



Suplents:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president; Clara Peris Dosdà, tresorera de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: M.ª Carmen Ribera Barelles, interventora de l'Ajuntament de Muro de Alcoy.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Laura Albiñana Micó, interventora de l'Ajuntament de Cocentaina.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat designat igualment per l'alcalde: Manuel Rodes Rives, secretari de l'Ajuntament de Crevillent.



Vocal 4: un representant de la Generalitat Valenciana designat per la Direcció General d'Administració Local, José Enrique Montblanch Guillén, interventor de l'Ajuntament de Teulada.

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcalde president: Laura Albiñana Micó, interventora de l'Ajuntament de Cocentaina.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: COCENTAINA

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: TRESORERIA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 27 de desembre de 2017, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Tresoreria.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 29.

Quantia anual del complement específic: 16.440,48 €.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el previst en la relació de llocs de treball d'aquesta corporació, s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu Grau Mitjà (BOP 10.10.2017).

Bases aprovades per resolució de la Junta de Govern Local delegada de data 21 de desembre de 2017.





Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcaldia presidència: Encarnación Mialaret Lahiguera (secretària Ajuntament Cocentaina)

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldia presidència: José Manuel Pla Just (interventor Ajuntament Ontinyent).

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcaldia-presidència: José Alfredo Carbonell Clarí (tresorer Ajuntament d'Alcoi).

vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup a1, designada igualment per l'alcaldia presidència: Isabel Silvestre Esteve (tècnica Administració General Ajuntament de Cocentaina).

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Eva Soler Mifsud, interventora de l'Ajuntament de Sax.

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcaldia presidència: Isabel Silvestre Esteve.



Suplents:

– Presidenta: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcaldia presidència: Sònia Ferrero Cots (secretària Ajuntament d'Alcoi).

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldia presidència: Luis Gandia Calabuig (tresorer Ajuntament d'Ontinyent).

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldia presidència: Núria Aparicio Galbis (interventora Ajuntament d'Alcoi).

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 designada igualment per l'alcaldia presidència: Maria Milagros García Navarro (tècnica Administració General de l'Ajuntament de Cocentaina)



Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, José Antonio Porcar Jover, interventor de l'Ajuntament de Gata de Gorgos.

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcaldia presidència: Maria Milagros García Navarro.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà arribar fins a 1,5 punts i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, i han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 28.09.2017:

1. Aptituds per al lloc de treball:

Es valorarà el treball exercit en llocs de treball relacionats amb l'administració local o que guarden similitud amb el contingut tècnic del lloc de treball convocat, de la manera següent:

– Serveis prestats com a funcionari amb habilitació nacional en propietat, accidental, interí, provisional, en comissió de serveis o acumulat, d'acord amb l'escala següent.

En entitats locals de població igual o superior a 10.000 habitants: 0,10 punts / mes

En entitats locals de pressupost igual o superior a 9.000.000 euros: 0.10 punts / mes



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins que finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.





Cinquena. Normativa aplicable

A més del previst en les presents bases, el concurs es regirà per l'establit en l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





AJUNTAMENT: NOVELDA

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: TRESORERIA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Acord de la Junta de Govern Local de data 26 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Tresoreria.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 22.825,68 €.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern local de data 26 de gener de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– Presidenta: una funcionària designada per l'alcalde: María José Sabater Aracil, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Novelda

– Vocals:

· Una funcionària de carrera designada per l'alcalde: Rosa M. Díez Machín, economista de l'Ajuntament de Novelda.

· Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Elena García Martínez, interventora de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

· Un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Santiago Gómez Ferrándiz, interventor de l'Ajuntament d'Elda.



· Un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Daniel Quesada Guerrero, interventor de l'Ajuntament de Guardamar del Segura.

– Secretària: Rosa M. Díez Machín



Suplents:

– Presidenta: una funcionària designada per l'alcalde: M.ª Teresa Amorós Ripoll, TAG de l'Ajuntament de Novelda.

– Vocals:

· Una funcionària de carrera designada per l'alcalde: Manuela del Rosario Such, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Novelda.

· Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Matilde Prieto Cremades, interventora de la Diputació Provincial d'Alacant.

· Una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Paloma Alfaro Cantó, interventora de l'Ajuntament d'Aspe.

· Un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Juan José García Cano, interventor de l'Ajuntament d'Elx.

– Secretària: Manuela del Rosario Such.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: PETRER

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: TRESORERIA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Acord de la Junta de Govern Local de data 1 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Tresoreria.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 17.020,36 €.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern local de data 1 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Jesús Puentes Quiles, cap de l'Oficina Jurídica d'Urbanisme de l'Ajuntament de Petrer.

– Vocals:

Vocal 1: Matilde Prieto Cremades, subescala intervenció tresoreria, categoria Superior, i ocupant el lloc d'interventora en la Diputació Provincial d'Alacant

Vocal 2: Fco. Javier Marcos Oyarzun, subescala secretaria, categoria superior i ocupant el lloc de secretari de l'Ajuntament de Petrer



Vocal 3: Concha de Juan Gutiérrez Román, psicòloga municipal.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Santiago Gómez Ferrandis, interventor de l'Ajuntament d'Elda

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Fco. Javier Marcos Oyarzun.



Suplents:

– President: Rosa María Delegido García, pedagoga (A1) de l'Ajuntament de Petrer

– Vocals:

Vocal 1: Elena García Martínez, subescala intervenció tresoreria, categoria superior. Ocupant el lloc de tresorera en l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Vocal 2: Carlos del Nero Lloret, subescala secretaria, categoria superior. Ocupant el lloc de secretari en l'Ajuntament del Campello.



Vocal 3: Antonio Amorós Albert, comissari en cap del Cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Petrer.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Josefa Ribes Ginestar, interventora de l'Ajuntament de Xàbia.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Antonio Amorós Albert.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





DIPUTACIÓ PROVINCIAL VALÈNCIA TRESORERIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: TRESORERIA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per decret de la presidència de la Diputació Provincial de València de data 12 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Tresoreria.

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 59.687,46 €.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu la relació de llocs de treball d'aquesta Diputació aprovat pel Ple de 23 de desembre de 1997 (BOP 26.12.1997), s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau oral, que haurà d'acreditar-se per mitjà de certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Bases aprovades per decret de la presidència de la Diputació Provincial de València de data 12 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars

– President: Juan Manuel Olmo Saez, cap de Servei de Personal de la Diputació de València.

– Vocals:

Vocal 1: Vicente Boquera Matarredona, secretari general de la Diputació de València.

Vocal 2: Ramon Brull Mandingorra, interventor Municipal de l'Ajuntament de València.

Vocal 3: Alberto José Roche Garcia, tresorer de l'Ajuntament de València.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Dolores Miralles Ricós, interventora de l'Ajuntament de Burjassot.

– Secretari: Vicente Boquera Matarredona, secretari general de la Diputació de València.



Suplents

– Presidenta: M.ª Angeles Mut Sanchis, cap de Servei de Contractació i Subministraments de la Diputació de València

– Vocals:

Vocal 1: Juan Jiménez Hernándiz, oficial major de la Diputació de València

Vocal 2: Eva M.ª Espinosa Roselló, vicetresorera de l'Ajuntament de València.

Vocal 3: M.ª José López Campos, tresorera de l'Ajuntament de Sueca.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Carmen Aparisi Aparisi, interventora de l'Ajuntament de Torrent

– Secretari: Juan Jiménez Hernándiz, oficial major de la Diputació de València.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari, de data 30 de gener de 2018.



Experiència professional: (fins a un màxim de 1,5 punts):

Per serveis prestats en llocs d'Intervenció o Tresoreria, en virtut de nomenament efectuat per l'autoritat competent, per mitjà de qualsevol de les fórmules de provisions de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional (ja siga en amb caràcter definitiu, provisional, comissió de Serveis o acumulació) en diputacions provincials: 0,10 punts per mes complet de serveis.





Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

L'experiència professional s'acreditarà per mitjà del certificat original o compulsat de la corresponent Diputació Provincial, expedit pel secretari i visat pel president, en el que consten tots els extrems que han de ser tinguts en compte per a la valoració. També es podrà acreditar per mitjà de la presentació de Certificació de serveis original o compulsada expedida per l'òrgan competent del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, arreplegat en la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques





AJUNTAMENT: CALLOSA D'EN SARRIÀ

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE SEGONA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per resolució de l'alcaldia de data 20 de desembre de 2017, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria, de classe segona.

Subescala: secretaria.

Categoria: entrada.

Nivell de complement de destinació: 22.

Quantia anual del complement específic: 17.744,16 €.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu el catàleg de llocs de treball d'aquesta Corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu Grau Mitjà (BOP 24.01.2017).

Bases aprovades per Resolució de l'alcaldia de data 20 de desembre de 2017.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Juan Vicens Salort, arquitecte municipal (funcionari de carrera pertanyent al grup A1)

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Antonio Sánchez Cañedo, secretari de l'Ajuntament de Santa Pola (Alacant).

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde: Agnès Xelvi Pérez, interventora de l'Ajuntament de Castalla.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, designada igualment per l'alcalde: Encarnación Mialaret Lahiguera, secretària de l'Ajuntament de Cocentaina.

Vocal 4: un representant de la Generalitat Valenciana designat per la Direcció General d'Administració Local, Noemí Briones Vilar, secretari de l'Ajuntament de Sax.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Antonio Sánchez Cañedo.



Suplents:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president; Esther Pérez Andrés, secretària de l'Ajuntament de Muro de Alcoy.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Antonio A. Cano Gómez, secretari de l'Ajuntament del Pinós.

Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Manuel Rodes Rives, secretari de l'Ajuntament de Crevillent.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat designada igualment per l'alcalde: Beatriz Selma Penalva, secretària de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada.

Vocal 4: un representant de la Generalitat Valenciana designat per la Direcció General d'Administració Local, Antonio Fuentes Murcia, secretari de l'Ajuntament de Polop (Alacant)

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Manuel Rodes Rives.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts i que formen part del catàleg de llocs de treball d'aquest Ajuntament, o que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'inclouen a continuació els mes específics aprovats pel Ple de l'Ajuntament en sessió plenària de data 22.12.2016.

1. Per estar en possessió del títol acreditatiu del grau superior de Coneixements de Valencià, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent: 1,00 punts.

2. Per haver realitzat cursos impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris (IVASP, IVAP o altres) o homologats per aquestes, relatius a l'Auditoria de Gestió del Sector Públic de més de 50 hores i fins a 100 h: 10 punts;

de més de 100 hores: 0,20 punts.

Per aquest apartat es podrà obtindre un màxim de 0,30 punts.

3. Per haver realitzat altres cursos, també impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris i homologats per aquestes, o publicacions en revistes i diaris professionals:

Per cada curs o publicació: 0,10 punts.

Fins a un màxim de: 0,20 punts.



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la Universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'administració Local; els articles 13 i següents del Reial decret 1.732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques





AJUNTAMENT: MONÒVER

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE SEGONA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Decret de l'Alcaldia de la Corporació de data 9 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe segona.

Subescala: Secretaria.

Categoria: entrada.

Nivell de complement de destinació: 26.

Quantia anual del complement específic: 6.298,45 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local de la corporació de data 9 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Noemí Briones Vilar, secretària de l'Ajuntament Sax

– Vocals:

Vocal 1. Manuel Rodes Rives, secretari de l'Ajuntament de Crevillent.

Vocal 2. Olga Pino Díez, secretària de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Vocal 3. Soledad Megías Roca, secretària interventora de l'Ajuntament de Biar.

Vocal 4. Una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Antonio A. Cano Gómez, secretari de l'Ajuntament del Pinós.

– Secretari: Manuel Rodes Rives, secretari de l'Ajuntament de Crevillent.



Suplents:

– Presidenta: Josefa Aldeguer Aldeguer, interventora de l'Ajuntament de Monòver

– Vocals:

Vocal 1. Carlos del Nero Lloret, secretari de l'Ajuntament del Campello

Vocal 2. Amparo Palomares Pérez, tècnica d'Administració General de l'Ajuntament de Novelda.

Vocal 3. Miguel Olivares Guilabert, secretari de l'Ajuntament d'Agost.

Vocal 4. Un representant de la Generalitat, designat per la Direcció General d'Administració Local, José M. Ricoy Riego, vicesecretari de l'Ajuntament d'Elda.

– Secretari: Carlos del Nero Lloret, secretari de l'Ajuntament del Campello.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).





AJUNTAMENT: ONIL

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE SEGONA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat perAcord de la Junta de Govern Local, de data 23 de gener de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe segona.

Subescala: secretaria.

Categoria: entrada.

Nivell de complement de destinació: 28.

Quantia anual del complement específic: 17.862,00 euros (12 mensualitats).

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu la relació de llocs de treball d'aquesta Corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau oral (BOP 271, 26.11.2005). S'acreditarà per mitjà del certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Bases aprovades per la Junta de Govern Local de la corporació de data 23 de gener de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldessa presidenta: José Manuel Baeza Menchón, vicesecretari de la Diputació Provincial d'Alacant.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldessa presidenta: Esther Pérez Andrés, secretària de l'Ajuntament de Muro d'Alcoi (Alacant).

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldessa presidenta: Noemí Briones Vilar, secretària de l'Ajuntament de Sax (Alacant).

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcaldessa presidenta: Javier Martínez Hellín, vicesecretari de l'Ajuntament d'Onil (Alacant)

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Sonia Ferrero Cots, secretària de l'Ajuntament d'Alcoi.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcaldessa presidenta: Javier Martínez Hellín.



Suplents:

– President: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldessa presidenta: Federico López Álvarez, secretari de l'Ajuntament d'Elda (Alacant).

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldessapresidenta: Manuel Rodes Rives, secretari de l'Ajuntament de Crevillent (Alacant).



Vocal 2: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat: Encarna Mialaret Lahiguera, secretària de l'Ajuntament de Cocentaina (Alacant).

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, Beatriz Fernández Vega, interventora de l'ajuntament d'Onil (Alacant)

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local: Javier Maciá Hernández, vicesecretari de l'Ajuntament d'Aspe.

– Secretària: una de les vocals designada per l'alcaldessa-presidenta: Beatriz Fernández Vega.

Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts, aprovats per la Junta de Govern Local en data 23 de gener de 2018 i ratificats per acord plenari de l'Ajuntament d'Onil en data 6 de febrer de 2018.



1. Aptituds per al lloc de treball: es valorarà el treball desenvolupat en llocs de treball relacionats amb l'Administració local o que guarden similitud amb el contingut tècnic del lloc convocat segons el detall següent: serveis efectivament prestats com a funcionari amb habilitació de caràcter Nacional, subescala de Secretaria, en propietat, provisional o en comissió de serveis en ajuntaments: 0,10 punts per mes de servei efectiu en llocs de Secretaria fins a un màxim d'1,00 punt.



2. Per haver realitzat cursos impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris (IVASP, IVAP o altres) o homologats per aquestes, relatius a l'auditoria de gestió del sector públic:



– De més de 50 hores i fins a 100 h: 0,10 punts.

– De més de 100 hores: 0,20 punts.

Per aquest apartat es podrà obtindre un màxim de 0,30 punts.

3. Per haver realitzat altres cursos també impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris i homologats per aquestes, o publicacions en revistes i diaris professionals: per cada curs o publicació: 0,10 punts, fins a un màxim de 0,20 punts.



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits s'han d'acreditar documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament compulsades.

2. No es valoraren com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos únicament es valoraran si foren convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagen estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la Universitat.



4. Les activitats de naturalesa diferent dels cursos, com jornades, taules redones, trobades, debats o anàlegs, no poden ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Únicament es valoraran aquells mèrits obtinguts o realitzats fins a la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds, i és necessari que es relacionen sempre en la sol·licitud de participació i s'acrediten documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.













AJUNTAMENT: CANET D'EN BERENGUER

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE SEGONA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Acord de l'Alcaldia de data 9 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Secretaria de classe segona.

Subescala: secretaria.

Categoria: entrada.

Nivell de complement de destinació: 30.

Quantia anual del complement específic: 40.623,24 euros.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu la relació de llocs de treball d'aquesta Corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau mitjà (BOP 34, 16.02.2018). S'acreditarà per mitjà del certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Bases aprovades per l'acord de l'Alcaldia de data 9 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari o funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldia presidència: José Antonio Valenzuela Peral, interventor de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcaldia presidència: Paz Zaragozá Campos, secretària de l'Ajuntament de Silla.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldia presidència: Marta Belda Martínez, vicesecretària de l'Ajuntament d'Alaquàs

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldia presidència: Ismael Boronet Castel, tècnic d'Administració General de l'Ajuntament de Benaguasil.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Luz Roncero Richarte, secretària de l'Ajuntament de la Pobla de Farnals.

Secretària: una de les vocals designada per l'alcaldia presidència: Paz Zaragozá Campos, secretària de l'Ajuntament de Silla.



Suplents:

– Presidenta: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcaldia-presidència: Manuela Montero Mouriz, interventora de l'Ajuntament de Silla.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcaldia presidència: José Eduardo Llavata Gascó, secretari de l'Ajuntament de Quart de Poblet.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldia presidència: Isabel Poquet Jornet, interventora de l'Ajuntament de Massanassa.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcaldia presidència: Concepció Ramada Sabater, tècnica d'Administració General de l'Ajuntament de Benaguasil.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Joaquín Ribes Valero, secretari de l'Ajuntament de Meliana.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcaldia presidència, José Eduardo Llavata Gascó, secretari de l'Ajuntament de Quart de Poblet.





Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts, i que formen part de la relació de llocs de treball d'aquest ajuntament, o que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari.

S'inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 1 de febrer de 2018:

1. Coneixement del valencià. Màxim 0,5 punts.

– Per acreditar estar en possessió del Certificat de Coneixements de Valencià en el seu grau Superior, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent. 0,25 punts.

– Per acreditar estar en possessió del Certificat Oficial de Capacitació Tècnica Llenguatge Administratiu, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent. 0,25 punts.

2. Per haver realitzat cursos superiors o màsters equivalents impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris, relatius a la direcció i gestió pública local. Màxim 1 punt.



– De més de 250 hores: 1 punt.

– De més de 150 hores i fins a 250 hores: 0,5 punts.

– De més de 75 hores i fins a 150 hores: 0,25 punts.

En el cas que així ho considere el Tribunal, es farà una entrevista als candidats als efectes de concreció i aclariments dels mèrits específics.





Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.

Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





AJUNTAMENT: CALLOSA D'EN SARRIÀ

PROVÍNCIA: ALACANT

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE SEGONA



Primera. objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 20 de desembre de 2017, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: Intervenció de classe segona

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: entrada.

Nivell de complement de destinació: 22.

Quantia anual del complement específic: 20.723,78 euros.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu el catàleg de llocs de treball d'aquesta Corporació s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement del valencià en el seu grau mitjà (BOP 16, 24.01.2017). S'acreditarà per mitjà del certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

Bases aprovades per la presidència de la corporació de data 20 de desembre de 2017



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Juan Vicens Salort, arquitecte municipal (funcionari de carrera pertanyent al grup A1)

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde: Antonio Sánchez Cañedo, secretari de l'Ajuntament de Santa Pola (Alacant)

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde: Mónica Serisola Peiró, tresorera de l'Ajuntament de Dénia (Alacant).

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde: Agnés Xelvi Pérez, interventora de l'Ajuntament de Castalla.



Vocal 4: una representant de la Generalitat Valenciana designada per la Direcció General d'Administració Local: Josefa Ribes Ginestar, interventora de l'Ajuntament de Xàbia.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Antonio Sánchez Cañedo

Suplents:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president. Clara Peris Dosdà, tresorera de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: M.ª Carmen Ribera Barelles, interventora de l'Ajuntament de Muro d'Alcoi.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde: Laura Albiñana Micó, interventora de l'Ajuntament de Cocentaina

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1, o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat designat igualment per l'alcalde: Manuel Rodes Rives, secretari de l'Ajuntament de Crevillent.



Vocal 4: un representant de la Generalitat Valenciana designat per la Direcció General d'Administració Local: José Antonio Porcar Jover, interventor de l'Ajuntament de Gata de Gorgos

– Secretària: una de les vocals designat per l'alcalde president: Laura Albiñana Micó, interventora de l'Ajuntament de Cocentaina.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts que formen part del catàleg de llocs de treball d'aquest Ajuntament, i que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari de data 22 de desembre de 2016:



1. Per estar en possessió del títol acreditatiu del Grau Superior de coneixements de valencià, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent:1,00 punts.

2. Per haver realitzat cursos impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris (IVASP, IVAP o altres o homologats per aquestes), relatius a l'Auditoria de Gestió del Sector Públic de més de 50 hores i fins a 100 h: 0,10 punts;

De més de 100 hores: 0,20 punts.

Per aquest apartat es podrà obtindre un màxim de 0,30 punts.

3. Per haver realitzat altres cursos, també impartits per universitats o escoles oficials de formació de funcionaris i homologats per aquestes, o publicacions en revistes i diaris professionals:

Per cada curs o publicació: 0,10 punts.

Fins a un màxim de 0,20 punts.



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la Universitat



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

AJUNTAMENT: TORREBLANCA

PROVÍNCIA: CASTELLÓ

DENOMINACIÓ DEL LLOC: INTERVENCIÓ DE CLASSE SEGONA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 8 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: Intervenció de classe segona

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: entrada.

Nivell de complement de destinació: 26.

Quantia anual del complement específic: 31.440,86 euros.

Situació actual: vacant.

Requisit del coneixement del valencià: de conformitat amb el que preveu la Relació de Llocs de Treball d'aquesta Corporació, s'estableix com a requisit per a l'accés a aquesta plaça el coneixement de valencià en el seu grau mitjà o equivalent, la qual cosa s'acreditarà amb el certificat o homologació corresponent expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (BOP núm. 11 de data 11.01.2018).

Bases aprovades per resolució de la presidència de la corporació de data 8 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– Presidenta: María del Rocío Mas Lucas (funcionària amb habilitació nacional, subescala intervenció tresoreria, categoria d'entrada), tresorera en l'Ajuntament de Moncofa

– Vocals:

Vocal 1: Joaquín María Valls Calero (funcionari amb habilitació nacional, subescala secretaria, categoria d'entrada), secretari en l'Ajuntament de Torreblanca.

Vocal 2: Jesús Gual Sanz (funcionari amb habilitació nacional, subescala intervenció tresoreria, categoria d'entrada), interventor en l'Ajuntament de Moncofa.

Vocal 3: Fernando Ferrer Galindo (funcionari amb habilitació nacional, subescala intervenció tresoreria, categoria d'entrada), viceinterventor en l'Ajuntament de Benicarló.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Patrícia Ferre Cuquerella, interventora de l'Ajuntament d'Orpesa.

– Secretari: Joaquín María Valls Calero.



Suplents:

– PresidentA: María Tatay Martos (funcionària amb habilitació nacional, subescala intervenció tresoreria, categoria d'entrada), interventora en l'Ajuntament de Foios.

– Vocals:

Vocal 1: Érica Dolz Barba (funcionària amb habilitació nacional, subescala intervenció tresoreria, categoria d'entrada), interventora en l'Ajuntament de Godella

Vocal 2: Isabel Macián García (funcionària amb habilitació nacional, subescala intervenció tresoreria, categoria d'entrada), interventora en l'Ajuntament d'Almàssera.

Vocal 3: Carlos Ferreres Ruiz (funcionari de l'Ajuntament de Torreblanca subgrup A1, tècnic d'Administració general).

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Manuel Llorens García, interventor de l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert.

– Secretari: Carlos Ferreres Ruiz



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts i que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari en data 30 de gener de 2018.

S'inclouen a continuació els mèrits específics aprovats per aquest ajuntament en la sessió plenària de data 30 de gener de 2018:

Cursos de formació i perfeccionament: 1,5 punts.

1. Fins al màxim de 0,75 punts, es valorarà l'assistència als cursos de formació i perfeccionament en matèria d'urbanisme, amb estudi de normativa pròpia de la Comunitat Valenciana, d'acord amb el barem següent:

–cursos de 75 hores o més: 0,75 punts.

–cursos de 50 a 74 hores: 0,50 punts.

–cursos de 35 a 49 hores: 0,25 punts.

– cursos de menys de 35 hores: No es valoraran.

Només es valorarà un curs en la matèria. En cas d'haver realitzat diversos cursos sobre una mateixa matèria, únicament es valorarà el curs de major durada.

2. Fins al màxim de 0,75 punts, es valorarà l'assistència als cursos de formació i perfeccionament en matèria de Gestió patrimonial de les Administracions Públiques, d'acord amb el barem següent:



–cursos de 75 hores o més: 0,75 punts.

–cursos de 50 a 74 hores: 0,50 punts.

–cursos de 35 a 49 hores: 0,25 punts.

– cursos de menys de 35 hores: No es valoraran.

Només es valorarà un curs en la matèria. En cas d'haver realitzat diversos cursos sobre una mateixa matèria únicament es valorarà el curs de major durada.



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.















AJUNTAMENT: BÉTERA

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: VICEINTERVENCIÓ DE CLASSE SEGONA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 6 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és superior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: viceintervenció de classe segona

Subescala: intervenció tresoreria.

Categoria: Entrada.

Nivell de complement de destinació: 27.

Quantia anual del complement específic: 18.115,52 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per resolució de la presidència de la corporació de data 6 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Isabel Bort Albarracín, interventora de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: M.ª José Moragues Faus, tresorera de l'Ajuntament de Bétera.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Rosa García López, viceinterventora de Sagunt.

Vocal 3: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional, secretari de la Corporació: Juan Ignacio Moreno García.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Juan José Saura Quiles, interventor de l'Ajuntament de Rocafort.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president, Juan Ignacio Moreno García, secretari de la Corporació.



Suplents:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: M.ª Jesús de Bernardi Rodríguez, interventora de l'Ajuntament de Bétera.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Gustavo A. Segura Huerta, interventor de l'Ajuntament de Llíria.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Helena López Martínez, secretària de l'Ajuntament de Rocafort.

Vocal 3: un funcionari de carrera pertanyent al grup A1 o un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat igualment per l'alcalde president: Vicente Segarra de los Reyes, tècnic Jurídic de l'Ajuntament de Bétera.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Paula Rico Belda, interventora de l'Ajuntament de Godella.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Vicente Segarra de los Reyes, tècnic jurídic de l'Ajuntament de Bétera.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari de data 5 de febrer de 2018 i rectificat per acord plenari de data 26 de febrer de 2018

1. Impartició de cursos de formació:

Es valorarà fins a un màxim d'1,5 punts la impartició de cursos de formació sobre nocions de Tresoreria en els municipis, segons el barem següent:

1.1. Si les hores impartides pel concursant són menys de 2,5: 0,15 punts per curs.

1.2. Si les hores impartides pel concursant són entre 2,5 hores i menys de 5 hores: 0,50 punts per curs.

1.3. Si les hores impartides pel concursant són 5 hores o més: 0,75 punts per curs.

1.4. Si el curs impartit inclou expressament matèries d'administració electrònica s'afegirà a la puntuació corresponent segons els apartats anteriors 0,15 punts addicionals per cada curs impartit sobre aquesta matèria.

Únicament es tindran en compte els cursos de formació impartits en els últims 4 anys a comptar de l'aprovació pel Ple d'aquestes bases de mèrits específics.

Els cursos hauran d'haver sigut impartits en centres homologats per a la formació de funcionaris i haurà d'aportar-se certificat acreditatiu en el qual conste la denominació del curs, el seu contingut, les hores que s'han impartit pel ponent-concursant i les dates de la seua realització.





Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei Orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

4. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, de 30 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.









AJUNTAMENT: ALFARP

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE TERCERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 7 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és inferior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: secretaria de classe tercera.

Subescala: Secretaria Intervenció.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26.

Quantia anual del complement específic: 20.578,60 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per Resolució de la presidència de la corporació de data 7 de febrer de 2018.

Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Antonio Espinaco Salvador, secretari interventor de l'Ajuntament Montroi.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Verónica Vázquez Möllerstedt, secretària interventora de l'Agrupació del Palomar.

Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Dora Ruiz Martínez, secretària interventora de l'Ajuntament de Salem.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1, o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Cristina Alhambra Soriano, secretària interventora, adscrita al Servei d'Assistència a Municipis de la Diputació Provincial de Castelló (OFISAM ONDA)

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Ramiro A. Alegre Gil, secretari interventor de l'Ajuntament de Catadau

– Secretària: Verónica Vázquez Móllerstedt,



Suplents:

– President: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Teresa Martínez Parra, Tresorera de l'Ajuntament d'Albal.

– Vocals:

Vocal 1: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Virginia Povés Garcia, secretària-interventora de l'Ajuntament de Montixelvo.



Vocal 2: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Miguel Furió Ferri, secretari-interventor de l'Ajuntament d'Anna.

Vocal 3: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Maria Pilar Martínez Veniel, secretària interventora del Servei Assistència Tècnica de la Diputació Provincial de València.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Elpidio de Julián Canal, secretari interventor de l'Ajuntament de Benimodo.

Secretària: Virginia Povés Garcia.

Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, 29 de juliol, els mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts i que han sigut objecte d'aprovació per acord plenari de data 30 de gener de 2018.



1. Aptituds per al lloc de treball: Es valorarà el treball desenvolupat en llocs de treball relacionats amb l'Administració Local o que guarden similitud amb el contingut tècnic del lloc convocat segons el detall següent: Serveis efectivament prestats com a funcionari amb habilitació de caràcter nacional, subescala de secretaria intervenció, en propietat, provisional o en comissió de Serveis en Ajuntaments de menys de 2.000 habitants amb administració electrònica implantada, d'acord amb el barem següent: 0,05 punts per mes de servei efectiu en llocs de Secretaria-Intervenció fins a un màxim de 0,30 punts.



2. Per haver realitzat cursos impartits per entitats de caràcter públic, universitats o escoles oficials de formació de funcionaris (IVASP, IVAP, FVMP) o homologats per aquestes, sobre comptabilitat de les entitats locals, i concretament coneixements vinculats amb el Pla de Comptabilitat Pública de l'Administració Local i normes de valoració, així com Gestió de patrimoni de les Administracions públiques (fins a 1,20 punts de conformitat amb el següent barem):

De 40 hores i fins a 59 hores: 0,10 punts.

De 60 hores i fins a 80 hores: 0,50 punts.

De 81 hores i fins a 100 hores: 0,75 punts.

De més de 100 hores: 1 punt.



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

4. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.»



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol; l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.



Sisena. Règim de recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





AJUNTAMENT: LLANERA DE RANES

PROVÍNCIA: VALÈNCIA

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE TERCERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de l'Alcaldia de data 6 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:

Població a data 31 de desembre de 2017: és inferior a 2.000 habitants.

Denominació del lloc: secretaria de classe tercera.

Subescala: secretaria intervenció.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26.

Quantia anual del complement específic: 17.543,54 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per resolució de la presidència de la corporació de data 6 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Verónica Vazquez Mollersted, secretària interventora de l'Agrupació del Palomar.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: José Vicente Farinós Molina, secretari interventor de l'Ajuntament d'Alfarp.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Virginia Povés García, secretària interventora de l'Ajuntament de Montixelvo.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: M.ª José Espinós Bonet, secretària-interventora de l'Ajuntament de Polinyà de Xúquer.

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, José Antonio Martínez Damià, secretari interventor de l'Ajuntament de Canals.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: José Vicente Farinós Molina.



Suplents:

– President: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada per l'alcalde president: Trinidad Gil Garrigues, secretària interventora SAT Diputació de València.

– Vocals:

Vocal 1: un funcionari de carrera amb habilitació de caràcter nacional pertanyent a la mateixa subescala i de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designat per l'alcalde president: Antonio Espinaco Salvador, secretari interventor de l'Ajuntament de Montroi.



Vocal 2: una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Maria Pilar Martínez Veniel, secretària interventora SAT Diputació de València.

Vocal 3: una funcionària de carrera pertanyent al grup A1 o una funcionària de carrera amb habilitació de caràcter nacional de la mateixa categoria o superior que la del lloc convocat, designada igualment per l'alcalde president: Cristina Alhambra Soriano, secretària-interventora, adscrita al Servei d'Assistència a Municipis (SAT ONDA)

Vocal 4: un representant de la Generalitat designat per la Direcció General d'Administració Local, Fernando Javier Muñoz García, secretari interventor de l'Ajuntament de Rotglà i Corberà.

– Secretari: un dels vocals designat per l'alcalde president: Antonio Espinaco Salvador.



Tercera. Barem de mèrits específics

A més dels mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, dels mèrits de determinació autonòmica regulats en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, serà aplicable el següent barem de mèrits específics que podrà aconseguir fins a 1,5 punts i que han sigut objecte d'aprovació en sessió plenària de data 1 de febrer de 2018.



Cursos de formació i perfeccionament

Per estar directament relacionats amb l'àmbit de funcions de la Secretaria i la seua especial importància en les competències a assumir en l'Ajuntament de Llanera de Ranes es valoraran:

1. Cursos en matèria de protecció de dades.

Donada la necessitat d'adequació a la legislació de dades en el municipi s'atorgaran 0,50 punts per curs de durada superior a 30 hores relacionats amb la matèria.

2. Cursos en matèria de gestió econòmica i pressupostària de les entitats locals i comptabilitat de les entitats locals

Atès que no hi ha funcionaris en l'Ajuntament amb coneixements adquirits en la matèria.

S'atorgaran 0,20 punts per cada curs de durada igual o superior a 15 hores relacionat amb la matèria.

3. Cursos en matèria de gestió de personal en l'àmbit local.

Donada la necessària aprovació i actualització de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament.

S'atorgaran 0,20 punts per cada curs de durada igual o superior a 15 hores relacionats amb la matèria



Quarta. Valoració i acreditació de mèrits

1. Tots els mèrits hauran d'acreditar-se documentalment o per mitjà de fotocòpies degudament confrontades.

2. No es valoraran com a mèrit aquelles titulacions de valencià que figuraren com a requisit per a la provisió del lloc de treball, ni aquelles imprescindibles per a la consecució d'altres de nivell superior.



3. Els cursos només es valoraran si van ser convocats o organitzats per la Universitat, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris (IVASP, IVAP, FVMP, PFL Diputació de València o altres), o altres entitats o centres docents públics o privats dels previstos en la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagueren estat homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat.



4. Aquelles activitats de naturalesa diferent dels cursos, com ara jornades, taules redones, trobades, debats o anàlogues, no podran ser objecte de valoració. Els seminaris només es valoraran si s'acredita que tenen la mateixa naturalesa i metodologia que els cursos.

5. Només es valoraran aquells mèrits obtinguts o computats fins a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, havent de relacionar-se sempre en la sol·licitud de participació i acreditar-se documentalment.



Cinquena. Normativa aplicable

A més del que preveuen les presents bases, el concurs es regirà pel que estableix l'article 92.bis.6 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local; els articles 13 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, l'article 172 i següents de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana; el Decret 32/2013, de 8 de febrer; i en qualsevol altra norma del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que regule el present concurs.





Sisena. Recursos

Les presents bases podran ser impugnades en la forma i terminis previstos en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques





AGRUPACIÓ DE SECRETÀRIA: SANT JORDI

PROVÍNCIA: CASTELLÓ

DENOMINACIÓ DEL LLOC: SECRETARIA DE CLASSE TERCERA



Primera. Objecte

És objecte de les presents bases regular la provisió per mitjà de concurs ordinari convocat per Resolució de la Presidència de l'Agrupació de data 28 de febrer de 2018, del lloc de treball reservat a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional següent:



Població a data 31 de desembre de 2017: és inferior a 2.000 habitants

Denominació del lloc: secretaria de classe tercera

Subescala: secretaria intervenció.

Categoria: –

Nivell de complement de destinació: 26.

Quantia anual del complement específic: 44.995,72 euros.

Situació actual: vacant.

Bases aprovades per resolució de la presidència de l'agrupació de data 28 de febrer de 2018.



Segona. Tribunal de valoració

Estarà integrat pels membres següents:

Titulars:

– President: Vicente Barrios Fontoba, secretari interventor de l'Ajuntament de Sant Mateu.

– Vocals:

Vocal 1: Pedro Vallés Saura, secretari interventor de l'Agrupació Canet Lo Roig-la Jana

Vocal 2: José Antonio Sales Puig, secretari interventor, cap de Secció del SEPAM de la Diputació Provincial de Castelló

Vocal 3: Vanessa González Vidal, secretària interventora, cap de Zona de l'OFISAM de la Diputació Provincial de Castelló en Morella.



Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, Rosa Minguet Tomàs, secretari interventor de l'Ajuntament de Vilafranca.

– Secretari: Pedro Vallés Saura



Suplents

– President: Alberto Nebot Argilaga, secretari interventor de l'OFISAM de la Diputació Provincial de Castelló a Traiguera.

Vocal 1: Joaquín Burgar Arquimbau, secretari interventor adjunt de l'OFISAM de la Diputació Provincial de Castelló a Morella.

Vocal 2: Cristina Alhambra Soriano, secretària interventora de l'OFISAM de la Diputació Provincial de Castelló a Onda.

Vocal 3: Carmen Broch Monzó, secretària interventora, cap de Zona de l'OFISAM de la Diputació Provincial de Castelló a Onda.

Vocal 4: una representant de la Generalitat designada per la Direcció General d'Administració Local, M.ª Julia Moliner Blay, secretària interventora de l'Ajuntament de Llucena.

– Secretari: Joaquin Burgar Arquimbau.



Tercera. Barem de mèrits específics

No s'estableixen mèrits específics, valorant-se únicament els mèrits generals de preceptiva valoració establits per l'Administració de l'Estat en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, i els mèrits de determinació autonòmica aprovats per la Generalitat en el Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, modificat per Decret 76/2015, de 22 de maig (DOGV 7532, 25.05. 2015).

Mapa web