Ficha disposicion

Ficha disposicion





ACORD de 23 de març de 2018, del Consell, sobre publicació del règim retributiu del personal en procés de subrogació com a conseqüència de l'extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió del Departament de Salut de la Ribera.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8268 de 06.04.2018
Número identificador:  2018/3370
Referència Base de Dades:  003419/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: carrera professional, remuneració del treball, professió sanitària, jornada de treball, productivitat , Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, personal laboral de la Generalitat



ACORD de 23 de març de 2018, del Consell, sobre publicació del règim retributiu del personal en procés de subrogació com a conseqüència de l'extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió del Departament de Salut de la Ribera. [2018/3370]



La disposició addicional huitena de la Llei 21/2017, de 28 desembre, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera, i d'organització de la Generalitat, estableix els efectes en matèria de personal de l'extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió del Departament de Salut de la Ribera. L'aplicació a aquest supòsit d'allò que s'ha previst per a la successió d'empresa determina la subrogació del personal que venia prestant servei per l'empresa Ribera Salud II UTE Ley 18/1982.

Aquesta subrogació es produeix en qualitat de personal laboral a extingir, l'ocupador de la qual és la Generalitat a través de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; si bé formalment no adquireixen la condició d'empleats públics ni els resulten d'aplicació el conjunt de normes disposades per a aquests.

Així doncs, en aplicació de la legislació laboral, han de mantindre's les condicions de treball prèvies a la successió, tant les que es deriven del conveni col·lectiu d'aplicació com les que resulten dels contractes individuals, la qual cosa inclou el règim retributiu.

La disposició addicional primera del decret del Consell pel qual es regulen els efectes de l'extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió del Departament de Salut de la Ribera, en matèria de personal preveu la publicació del règim retributiu aplicable derivat d'aquesta subrogació.

Per tot això, a proposta de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, el Consell, prèvia deliberació, en la reunió de 23 de març de 2018,



ACORDA



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana aquest acord i el seu annex, comprensiu de les taules retributives incloses al IV conveni col·lectiu de treball de l'empresa Ribera Salud II UTE Ley 18/82 (publicat al BOPV 230, 29.11.2016), aplicables al personal objecte de subrogació.



Segon. Retribucions no arreplegades en las taules del conveni col·lectiu

Les retribucions que percep determinat personal objecte de subrogació i que no es troben arreplegades en el conveni col·lectiu especificat, que procedeixen de condicions derivades dels contractes individuals de treball, de la realització d'una determinada activitat addicional o d'acords relacionats amb l'exercici de determinats llocs, es mantindran una vegada produïda la subrogació.

Els conceptes retributius d'aquesta naturalesa identificats en el moment previ a la subrogació són els següents:

– Productivitat.

– Complement de lloc.

– Complement de responsabilitat.

– Complement personal de garantia de l'article 7 del conveni col·lectiu.

– Altres variables, segons estiga expressament establit en cada cas (assajos clínics, treballs d'investigació, explants, etc.).

Addicionalment es reconeix el sistema d'abonament d'incentius lligats al compliment de determinats objectius, fins que aquests no es modifiquen.

Les retribucions contingudes en aquest punt es determinen sense perjudici de la seua posterior modificació i sempre que continuen desenvolupant les funcions i condicions de treball que van donar dret a la percepció dels esmentats complements. Les retribucions esmentades hauran de ser contrastades de manera fefaent per qualsevol mitjà admés en dret laboral.



València, 3 d'abril de 2018



La consellera secretària,

MÓNICA OLTRA JARQUE

Mapa web