Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Almoradí. Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a dues places d'administrativa o administratiu d'administració general, pel torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8807 de 08.05.2020
Número identificador:  2020/3229
Referència Base de Dades:  003491/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Almoradí



Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a dues places d'administrativa o administratiu d'administració general, pel torn de promoció interna. [2020/3229]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 63, d'1 d'abril de 2020, es troben publicades les bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local de 16 de març de 2020, que han de regir el procés selectiu convocat per a la provisió en propietat de dues places d'administrativa o administratiu d'administració general, per promoció interna, pertanyents una a l'oferta pública d'ocupació de 2017 i l'altra a l'oferta pública d'ocupació de 2019.



Les places estan classificades en l'escala d'administració especial, subescala administrativa, grup C, subgrup C1.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vit dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les llistes de persones aspirants admeses i excloses, la composició del tribunal, el lloc, data i hora de començament de les proves selectives, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i al tauler d'edictes d'aquest ajuntament.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Almoradí, 4 de maig de 2020.– L'alcaldessa presidenta: María Gómez García.

Mapa web