Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Massanassa. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió temporal en règim de comissió de serveis, d'un lloc de tècnic o tècnica d'administració general de l'Àrea d'Urbanisme.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9066 de 21.04.2021
Número identificador:  2021/3536
Referència Base de Dades:  003534/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Massanassa



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió temporal en règim de comissió de serveis, d'un lloc de tècnic o tècnica d'administració general de l'Àrea d'Urbanisme. [2021/3536]

Considerant l'existència en aquest Ajuntament d'un lloc de treball de tècnic/a d'administració general de l'Àrea d'Urbanisme vacant en la plantilla de personal amb el codi 20AUF26, i davant la ineludible necessitat de la seua provisió temporal en règim de comissió de serveis, es convoca la seua provisió mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 531 de 31 de març de 2021.

Les característiques del lloc de treball a cobrir són les següents:

Grup: A2

CD: 22

CE: 13.202,84 €/any



El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà al de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. La sol·licitud haurà de presentar-se a través de la seu electrònica, en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Massanassa, o per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, adjuntant-hi curriculum vitae i altra documentació que puga ser tinguda en compte per a la seua valoració.

Els successius anuncis a aquesta convocatòria seran publicats en la seu electrònica de l'Ajuntament de Massanassa.



Massanassa, 1 d'abril de 2021.– L'alcalde president: Francisco A. Comes Monmeneu.

Mapa web