Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 15 d'abril de 2021, del Rectorat de la Universitat Jaume I, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de cap de l'Oficina de Planificació i Prospectiva d'aquesta universitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9067 de 22.04.2021
Número identificador:  2021/3921
Referència Base de Dades:  003606/2021
 



RESOLUCIÓ de 15 d'abril de 2021, del Rectorat de la Universitat Jaume I, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de cap de l'Oficina de Planificació i Prospectiva d'aquesta universitat. [2021/3921]

De conformitat amb l'article 80 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 102.1 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana (d'ara en avant, LOGFPV), el procediment de lliure designació amb convocatòria pública consisteix en l'apreciació discrecional per l'òrgan competent de la idoneïtat de les persones candidates en relació amb els requisits exigits per a l'acompliment del lloc. Així mateix, el Reial decret legislatiu 5/2015 estableix que les lleis de desenvolupament d'aquest establiran els criteris per a determinar els llocs que, per la seua especial responsabilitat i confiança, puguen cobrir-se pel procediment de lliure designació amb convocatòria pública.



Vist que el lloc de cap de l'Oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat Jaume I de Castelló es troba vacant, el sistema de provisió del qual és la lliure designació, d'acord amb el que es disposa en l'article 102 de la LOGFPV, i en la modificació de la relació de llocs de treball de la Universitat Jaume I, aprovada per Resolució de 21 de desembre de 2020 d'aquest Rectorat (DOGV 8984, 28.12.2020), resolc:





Primer

Convocar per a la seua provisió pel sistema de lliure designació el lloc de treball de cap de l'Oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat Jaume I de Castelló que s'assenyala en l'annex II de la present resolució.



Segon

Aprovar les bases que regeixen la present convocatòria i que figuren en l'annex I.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seua publicació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es pot interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que s'estableix en els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar, si escau, qualsevol altre que estimen procedent.



Castelló de la Plana, 15 d'abril de 2021.– La rectora: Eva Alcón Soler.





ANNEX I

Bases de la convocatòria



Primera. Requisits de participació

Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari de carrera de l'escala superior de planificació, anàlisi i avaluació de la Universitat Jaume I que reunisca els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en particular, els requisits per a la provisió del lloc de treball que es detalla en l'annex II de la present resolució.



Els requisits de participació han de reunir-se en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's fins a la presa de possessió.

Segona. Sol·licituds de participació

La sol·licitud, acompanyada d'un historial professional de competències i capacitats i de la documentació acreditativa del compliment dels requisits —llevat que consten anotats en el Registre de Personal de la Universitat Jaume I —, s'ha de presentar en el Registre Electrònic de la Universitat Jaume I, mitjançant el Tauler d'Anuncis Oficial de la Universitat Jaume I (TAO-UJI) (busqueu per codi 19213):

En la sol·licitud s'ha d'indicar:

En l'apartat «exposa», literalment:

«Que he llegit les bases de la convocatòria; que la informació subministrada és certa i autoritze la verificació i acarament de les dades personals incloses en la sol·licitud o que es troben en l'expedient i aportats en el procés selectiu, així com la seua comprovació en els òrgans administratius corresponents.»

En l'apartat «sol·licita»:

«Participar en el sistema de provisió per lliure designació del lloc de treball de cap de l'Oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat Jaume I de Castelló, codi assumpte: 19213.».

El termini de presentació serà, en tot cas, de deu dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercera. Comprovació del compliment dels requisits de participació



El Servei de Recursos Humans comprovarà el compliment dels requisits de les persones participants i, si escau, requerirà les persones interessades perquè en un termini de deu dies hàbils realitzen les esmenes que procedisquen. Una vegada realitzats els tràmits anteriors, la Gerència emetrà informe preceptiu i vinculant en relació amb les sol·licituds que complisquen els requisits i el remetrà al Rectorat per a la seua resolució d'acord amb el que es preveu en la LOGFPV.



Quarta. Resolució de la convocatòria

El Rectorat resoldrà, de conformitat amb el que s'estableix en l'article 102.3 de la LOGFPV, bé la seua adjudicació a la persona que considere més idònia per a l'acompliment del lloc de treball, o bé que es declare desert, fins i tot havent-hi personal que reunisca els requisits exigits, si considerara que cap candidatura resulta idònia per al seu acompliment.

La resolució de nomenament es motivarà amb referència al compliment per la persona elegida dels requisits exigits en la convocatòria, les circumstàncies i aptituds professionals que s'han tingut en compte per a considerar que resulta la més idònia per a l'acompliment del lloc de treball, així com a la competència per a adoptar-la.

La resolució haurà d'indicar que la presa de possessió en la nova destinació s'efectuarà l'endemà de la publicació de la resolució de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, llevat que en aquesta es dispose una altra data.

La resolució serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Cinquena. Termini de resolució

La present convocatòria es resoldrà en un termini no superior a tres mesos comptadors des de l'endemà de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.



ANNEX II / ANEXO II

Lloc vacant per a la provisió mitjançant lliure designació / Puesto vacante para la provisión mediante libre designación



Lloc

Puesto Denominació del lloc

Denominación del puesto Departament/Servei

Departamento/Servicio Sector Grup

Grupo Nivell

Nivel Espec. Requisit

Requisito Jornada

10061 Cap de l'Oficina de Planificació i Prospectiva

Jefe/a de la Oficina de Planificación y Prospectiva Oficina de Planificació i Prospectiva

Oficina de Planificación y Prospectiva FAE A1 27 E049 6, 17, 41, 60, 61 Matí

Mañana





Codi de requisits: / Código requisitos:

6. Coneixement de valencià de nivell C1 (suficiència). / 6. Conocimiento de valenciano de nivel C1 (suficiencia).

17. Domini en les principals tècniques d'anàlisi estadística multivariant. / 17. Dominio en las principales técnicas de análisis estadístico multivariante.

41. Haver superat proves selectives d'acord amb les funcions del lloc de treball o la corresponent especialitat en llocs de laboratori. / 41. Haber superado pruebas selectivas de acuerdo con las funciones del puesto de trabajo o la correspondiente especialidad en puestos de laboratorio.

60. Llicenciatura en Direcció i Administració d'Empreses, Enginyeria Industrial, Enginyeria en Organització Industrial o Enginyeria en Informàtica. / 60. Licenciatura en Dirección y Administración de Empresas, Ingeniería Industrial, Ingeniería en Organización Industrial o Ingeniería en Informática.

61. Coneixements en gestió de qualitat i direcció operativa. / 61. Conocimientos en gestión de calidad y dirección operativa.

Mapa web