Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Orihuela. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat d'una plaça d'arqueòleg o arqueòloga i per a la creació d'una borsa de treball.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9332 de 05.05.2022
Número identificador:  2022/3231
Referència Base de Dades:  003697/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Orihuela



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat d'una plaça d'arqueòleg o arqueòloga i per a la creació d'una borsa de treball. [2022/3231]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 45, de data 7 de març de 2022, han sigut publicades íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la cobertura mitjançant el sistema de selecció de concurs oposició d'una plaça d'arqueòleg o arqueòloga, i creació de borsa de treball, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala tècnica grup A subgrup A1 en la plantilla d'aquest ajuntament, pertanyents a l'oferta pública d'ocupació de l'any 2020 aprovada per Junta de Govern Local de data 29 de desembre de 2020 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant de data 26 de febrer de 2021 (núm. 39).

A conseqüència del que s'ha referit, s'obri un termini de presentació de sol·licituds de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà del dia de publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE).

Les persones que desitgen prendre part en aquest procés selectiu ho sol·licitaran en instància (segons annex II de les bases).

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Orihuela, 11 d'abril de 2022.– L'alcalde president: Emilio Bascuñana Galiano.

Mapa web