Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vinaròs. Pla d'estabilització de l'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9332 de 05.05.2022
Número identificador:  2022/3769
Referència Base de Dades:  003701/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions
      Descriptors toponímics: Vinaròs



Pla d'estabilització de l'ocupació temporal. [2022/3769]

Que en data 28 d'abril de 2022 es va aprovar pel Ple de l'Ajuntament de Vinaròs el pla d'estabilització de l'ocupació temporal a l'Ajuntament de Vinaròs (2022-2024).

El pla íntegre figura en el certificat de l'acord plenari, document amb codi validació: 5XFKD3MJJ5E43M97X3QZMJ42F, i que es pot consultar a la seu electrònica municipal, a l'apartat de validació de documents (https://vinaros.sedelectronica.es/document-validation.2).



Contra aquest acord que és definitiu en via administrativa, i de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques podeu interposar un dels següents recursos:



a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l'acte contra el qual es recorre, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest acord.

La interposició del recurs, excepte en els casos en què una disposició establisca el contrari, no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb l'article 117 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.



Si transcorreguera un mes des de l'endemà de la interposició del recurs de reposició sense que aquest haja estat resolt, podreu entendre que ha estat desestimat i interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Castelló de la Plana en el termini de sis mesos, a comptar des de l'endemà de la desestimació presumpta.

b) Recurs contenciós administratiu, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Castelló de la Plana dins del termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest acord.



Tot això sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre recurs o acció que es considere procedent.



Vinaròs, 2 de maig de 2022.– L'alcalde president: Guillermo Alsina Gilabert.

Mapa web