Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2020, del director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, de modificació de plantilla i relació de llocs de treball



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8820 de 26.05.2020
Número identificador:  2020/3626
Referència Base de Dades:  003851/2020
 



RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2020, del director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, de modificació de plantilla i relació de llocs de treball (RLT). [2020/3626]

La Presidenta del Consell de Govern en exercici de l'habilitació atorgada pel Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló reunit en sessió ordinària de data 30 de gener de 2018, ha resolt la modificació de la plantilla i relació de llocs de treball, modificant la naturalesa jurídica de places i llocs de treball de base, funcionarial, que passen a adoptar naturalesa laboral.

Considerant que la vigent plantilla i RLT del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló va ser publicada en el DOGV número 8023, de 20 d'abril de 2017, amb les correccions contingudes en el DOGV número 8034, de 8 de maig de 2017, així com les modificacions contingudes en el DOGV número 8159, de data 30 d'octubre de 2017, que recull la modificació mitjançant amortització/creació d'11 places de personal laboral; DOGV número 8353 de data 9 d'agost de 2018, que recull la modificació mitjançant amortització/creació de 14 places de personal laboral; DOGV número 836 de data 13 d'agost de 2018, que recull la modificació mitjançant creació de 2 places de personal laboral; DOGV número 8491 de data 21 de febrer de 2019 que recull la creació de 109 places de personal laboral, així com el DOGV número 8521 de data 30 d'abril de 2019, que publica la modificació de 9 places de naturalesa funcionarial a laboral i el DOGV numere 8617 de 21 d'agost de 2019 que publica la laboralització de 5 places de naturalesa funcionarial. Així mateix, en el DOGV número 8707, de 30 de desembre de 2019, es publica correcció d'errades en relació al lloc 252 de la plantilla de personal funcionari. Es completa la modificació de la plantilla vigent amb la laboralització de 5 places més de personal funcionari, publicat en DOGV número 8727, de data 28 de gener de 2020.



El DOGV número 8604, d'1 d'agost de 2019 (correcció d'errades DOGV número 8604, de 07.08.2019), publica l'Acord de 3 de juliol de 2017, d'homologació dels llocs del Consorci a l'estructura de llocs de la Conselleria de Sanitat USP a l'efecte del límit legal del règim retributiu d'aquests llocs i el seu referent a les taules retributives de l'IISS de la Conselleria de Sanitat USP, en el que resulta procedent quan el global salarial és superior, a l'efecte de la nova classificació retributiva dels llocs de treball del Consorci.

De conformitat amb les causes taxades de modificació de la naturalesa jurídica per resolució de la presidenta, l'efectivitat d'aquella s'entén supeditada al fet causant.

El director gerent del Consorci, en ús de les facultats atribuïdes per l'article 23. c dels Estatuts del Consorci, disposa:

Fer pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la modificació de la plantilla i RLT acordada, que s'incorpora com a annex a aquesta resolució.



Castelló de la Plana, 21 de maig de 2020.– El director gerent: Joaquín Sanchís García.





MODIFICACIÓ DE LA PLANTILLA DE PERSONAL I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DEL CONSORCI HOSPITALARI PROVINCIAL DE CASTELLÓ



Primer

Modificar la plantilla i RLT de personal funcionari i laboral del Consorci, amortitzant places i llocs en la plantilla de funcionaris, i creant les mateixes places /llocs en les corresponents categories en plantilla i relació de llocs de treball de personal laboral

1.1. Modificar la plantilla corresponent al personal funcionari del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, amb l'amortització de les següents places:



1 Auxiliar infermeria/tècnic/cures auxiliars d'infermeria o. hosp/SC.



Subgrup C2

Escala administració especial

Subescala tècnica

Classe auxiliar

1 Facultatiu especialista (Anestèsia i Reanimació)

Subgrup A1

Escala administració especial

1 Treballador/a social

Subgrup A2

Escala Administració Especial

1 Facultatiu especialista (Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu)

Subgrup A1

Escala administració especial



1.2. Modificar la relació de llocs de treball del personal funcionari del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, amb l'amortització dels següents llocs de treball:

1.3. Modificar la plantilla corresponent al personal laboral del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, amb la creació de les següents places:



1 Tècnic cures auxiliars d'infermeria o. hosp/SC.

Subgrup C2

Nivell de titulació: títol de Formació Professional de tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria o Formació Professional de primer grau en la branca sanitària o el seu equivalent per a l'acompliment de la categoria.



1 Facultatiu especialista (Anestèsia i Reanimació)

Subgrup A1

Nivell de titulació: títol de grau, llicenciat o doctor en Farmàcia i el títol d'especialista en Anestesiologia i Reanimació.

1 Treballador/a Social

Subgrup A2

Nivell de titulació: diplomat/ada en Treball Social o Assistent Social o títol oficial de grau que, d'acord amb els plans d'estudis vigent, habilite per a exercir les activitats de caràcter professional relacionades amb les funcions assignades a la categoria.

1 Facultatiu especialista (Neurologia)

Subgrup A1

Nivell de titulació: títol de grau, llicenciat o doctor en Farmàcia i el títol d'especialista en Neurologia.



1.4. Modificar la relació de llocs de treball del personal laboral del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, amb la creació dels següents llocs de treball:

Mapa web