Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Informació pública sobre l'aprovació del Pla d'ordenació de recursos humans



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8820 de 26.05.2020
Número identificador:  2020/3653
Referència Base de Dades:  003852/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: relació de llocs de treball, borses de treball
      Descriptors toponímics: Tavernes de La Valldigna



Informació pública sobre l'aprovació del Pla d'ordenació de recursos humans (PORH) de determinació dels criteris generals per a la preparació de les bases específiques de formació i constitució de les borses de treball. Expedient 004-0072/2020. [2020/3653]

En la sessió de data 18 de maig de 2020 (punt 2.17 de l'ordre del dia), el Ple de l'Ajuntament va aprovar el pla d'ordenació de recursos humans abans esmentat.

Per tant, en compliment de la normativa vigent, particularment el que disposa l'article 94 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, es disposa la publicació d'aquest acord en extracte el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i de manera íntegra, en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament en l'adreça o URL https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/

Igualment, significar que aquest acte, de conformitat amb el que estableix l'article 52.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, posa fi a la via administrativa.

Contra aquest es podran interposar, els següents recursos:

– Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició o impugnar-lo directament davant de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el supòsit que s'interpose el recurs de reposició, es farà davant de l'òrgan municipal que va dictar l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquest acte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). La seua interposició impedirà, fins a la seua resolució expressa o presumpta, la utilització de la via contenciosa administrativa de conformitat amb el que disposa la legislació de procediment administratiu. El recurs de reposició caldrà que es resolga i es notifique en el termini d'un mes, en cas contrari, s'entendrà desestimat i quedarà oberta la via contenciosa administrativa.



– En el supòsit que es decidisca interposar el recurs contenciós administratiu directament, es farà, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de València, en els terminis següents:

– Dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació en el DOGV de l'acte administratiu que s'impugna.

– Dos mesos des del dia que es notifique la resolució del recurs de reposició presentat.

– Sis mesos, des del transcurs d'un mes des de la interposició del recurs de reposició sense que es notifique la seua resolució.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.



Tavernes de la Valldigna, 22 de maig de 2020.– El regidor delegat de Personal: Enrique Chofre Talens.

Mapa web