Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Enguera. Bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9335 de 10.05.2022
Número identificador:  2022/3394
Referència Base de Dades:  003879/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Enguera



Bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'agent de policia local. [2022/3394]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 72 de data 13 d'abril de 2022 s'han publicat les bases íntegres que han de regular el procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'agent de la policia local, enquadrades en el subgrup C1, corresponent a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, escala bàsica de policia local, categoria d'agent, vacants en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament d'Enguera, mitjançant procediment d'oposició (una plaça per mobilitat i una plaça per torn lliure).



El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases íntegres reguladores del procés selectiu es podran trobar també en el portal de la transparència municipal situat en la seu electrònica de l'Ajuntament d'Enguera (http://enguera.sedelectronica.es), secció 1. «Informació sobre la institució, la seua organització, planificació i personal», subsecció 1.10 «Selecció i provisió de llocs de treball», i en el tauler d'edictes tant electrònic com físic.





Enguera, 13 d'abril de 2022.– L'alcaldessa: María Matilde Marín Palop.

Mapa web