Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vinaròs. Convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça de graduat o graduada en enginyeria civil.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9335 de 10.05.2022
Número identificador:  2022/3405
Referència Base de Dades:  003881/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Vinaròs



Convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça de graduat o graduada en enginyeria civil. [2022/3405]

Extracte de la convocatòria per a proveir, en propietat, una plaça de graduat/ada en enginyeria civil, escala d'administració especial, subescala tècnica, tècnics superiors, grup A, subgrup A1, vacant en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Vinaròs i inclosa en l'oferta d'ocupació pública 2021, pel sistema de selecció concurs oposició, per promoció interna.

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 47, de data 19 d'abril de 2022, s'han publicat les bases de la convocatòria, aprovades per Decret de l'Alcaldia núm. 902, de data 8 d'abril de 2022.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la corresponent convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Vinaròs, 19 d'abril de 2022.– L'alcalde president: Guillermo Alsina Gilabert.

Mapa web