Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Burjassot. Bases i convocatòria per a cobrir en propietat la plaça d'oficial o oficiala electricistes, escala d'administració especial, subescala personal d'oficis, grup C, subgrup C1, lloc número 081, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn de promoció interna vertical.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8822 de 28.05.2020
Número identificador:  2020/3680
Referència Base de Dades:  003907/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Burjassot



Bases i convocatòria per a cobrir en propietat la plaça d'oficial o oficiala electricistes, escala d'administració especial, subescala personal d'oficis, grup C, subgrup C1, lloc número 081, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn de promoció interna vertical. [2020/3680]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 93, de 28 d'abril de 2020, s'han publicat íntegrament les bases i convocatòria per a cobrir en propietat la plaça d'oficial o oficiala electricista, escala d'administració especial, subescala personal d'oficis, grup C, subgrup C1, lloc número 081, per mitjà del sistema de concurs oposició, torn promoció interna vertical.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoque, es faran públics al tauler d'edictes municipal i en la seu electrònica municipal www.burjassot.org, de conformitat amb el que preveuen les bases.

Cosa que s'exposa al públic per a general coneixement.



Burjassot, 22 de maig de 2020.– L'alcalde president: Rafa García García.

Mapa web