Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 28 de maig de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen per a l'exercici 2020 les subvencions per a l'adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8828 de 05.06.2020
Número identificador:  2020/3926
Referència Base de Dades:  004144/2020
 



RESOLUCIÓ de 28 de maig de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen per a l'exercici 2020 les subvencions per a l'adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana. [2020/3926]

En compliment del que disposa l'Ordre 78/2016, de 2 de desembre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a l'adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 7934, de 12.12.2016), modificada parcialment per l'Ordre 24/2018, de 14 de juny, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOGV núm. 8319, 18.06.2018), es procedeix a la convocatòria de les esmentades subvencions per a l'any 2020.

Les ajudes convocades per aquesta resolució no necessiten ser notificades a la Comunitat Europea perquè no reuneixen els requisits de l'article 107 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea, segons disposa el Decret 147/2007, de 7 de setembre, del Consell, ja que aquestes no suposen cap avantatge econòmic, atés que les entitats a les quals van dirigides les subvencions no desenvolupen activitats econòmiques en què s'oferisquen béns o serveis al mercat , per la qual cosa no existeix possibilitat de falsejament de la competència.

En virtut del que s'ha exposat i de conformitat amb l'article 160.4.b) de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, resolc:



Primer. Objecte

Convocar per a l'exercici 2020 les subvencions per a l'adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.



Segon. Entitats beneficiàries

1. Podran sol·licitar subvencions totes les entitats locals de la Comunitat Valenciana titulars de centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana. Així mateix, també podran sol·licitar aquestes subvencions les fundacions i institucions culturals municipals que tinguen entre les seues funcions la gestió d'algun dels centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana, segons el que estableix l'article 2 de les bases que regulen aquest procediment.

L'òrgan gestor comprovarà en les seues bases de dades si les entitats sol·licitants són titulars de centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.

2. Les entitats beneficiàries hauran de complir els requisits que estableix l'article 3 de les bases que regulen aquest procediment.

3. Cada entitat sol·licitant haurà d'indicar a quina de les dues modalitats establides en l'article 1 de les bases reguladores opta.



Tercer. Crèdit pressupostari

El pressupost destinat a finançar aquesta convocatòria apujarà a 700.000 euros com a màxim, a càrrec de l'aplicació pressupostària 09.03.01.452.10, capítol IV, línia de subvenció S2613000, dels pressupostos de la Generalitat 2020. Es destinaran 50.000 euros a la modalitat d'adquisició de lot fundacional i 650.000 euros a la modalitat d'adquisició de material bibliogràfic.

Aquesta quantitat no suposa increment de la despesa aprovada per la Llei 10/2019, de 27 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2020.



Quart. Despeses subvencionables

1. Aquestes subvencions contribuiran al finançament, fins al màxim del 100 %, de les despeses ocasionades en l'adquisició de material bibliogràfic que realitzen les entitats beneficiàries previstes en l'article segon.

2. Es podran subvencionar les despeses següents:

– Llibres (en format tradicional i electrònic).

– Materials especials propis de la col·lecció bibliogràfica: documents audiovisuals, documents sonors, recursos electrònics, material gràfic i material cartogràfic.

– Revistes.

– Obres de referència.

– Material bibliogràfic per a la realització de clubs de lectura i desenvolupament de serveis d'extensió bibliotecària (biblioplatges, bibliopiscines)

3. S'exclouen, a l'efecte de la present subvenció, les despeses següents:

– Premsa diària.

– Butlletins oficials.

– Llibres publicats amb anterioritat a 1958.

4. L'IVA es considera despesa subvencionable.

5. Almenys un 30 % de la quantia sol·licitada per l'entitat interessada en concepte de subvenció correspondrà a l'adquisició de material bibliogràfic en llengua valenciana.



Cinqué. Forma i termini de presentació de les sol·licituds

1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de ser publicada la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. L'incompliment d'aquest termini determinarà la inadmissió de la sol·licitud.

2. Les sol·licituds seran emplenades per la persona representant de l'entitat, utilitzant exclusivament els mitjans electrònics facilitats per la Generalitat, de conformitat amb el que preveu el Decret 220/2014, de 12 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'administració electrònica de la Comunitat Valenciana. Per a això, s'accedirà a l'apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat accessible a través d'https://sede.gva.es, i buscaran en l'àrea d'ajudes, beques i subvencions, el procediment corresponent a aquesta convocatòria. Seleccionaran l'opció de tramitar amb certificat i emplenaran les dades del formulari genèric de sol·licitud. La presentació telemàtica requerirà que la persona sol·licitant dispose d'algun dels sistemes de signatura electrònica admesos i/o usats en la seu electrònica de la Generalitat.



L'enllaç a la seu electrònica per a la presentació telemàtica de les sol·licituds es publicarà en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport: http://www.ceice.gva.es/web/bibliotecas/convocatorias.

3. Existeix un correu d'assistència tècnica, generalitat_en_red@gva.es, destinat a solucionar qualsevol problema tècnic relacionat amb la presentació electrònica d'aquesta sol·licitud.



Sisé. Documentació

1. A la sol·licitud, la presentació de la qual es tramitarà per mitjans electrònics, les entitats hauran d'adjuntar la següent documentació:

a) Certificat del secretari o secretària o interventor o interventora de l'entitat local o de la fundació o institució cultural municipal segons el model inclòs com a annex I a aquesta convocatòria, signat electrònicament pel secretari o secretària o interventor o interventora, en el qual s'especifique la següent informació:

– Acord de l'òrgan competent pel qual es va acordar sol·licitar la subvenció, en què s'indique la finalitat i la quantia total de la despesa.

– Compte justificatiu que es corresponga amb les despeses realitzades i amb l'objecte de la convocatòria. El compte justificatiu inclourà la relació de factures i altres documents de valor probatori equivalent amb validesa en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa, d'acord amb l'article 30 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i estaran datades entre el 6 d'abril de 2019 i la data de finalització del termini de presentació de la documentació.



En el compte justificatiu s'hi haurà d'incloure de manera detallada la part de la despesa corresponent a l'adquisició de material bibliogràfic en llengua valenciana i la part que correspon a la resta de despeses realitzades.

b) Les factures acreditatives de les despeses realitzades, que hauran de reunir els requisits recollits en el Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre, pel qual s'aprova el reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació.

c) Quan les activitats hagen sigut finançades, a més d'amb la subvenció, amb altres subvencions o recursos, haurà d'acreditar-se en la justificació l'import, la procedència i l'aplicació d'aquests fons a les activitats subvencionades, en compliment de l'article 30.4 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

d) Model de domiciliació bancària, segons el model inclòs com a annex II d'aquesta convocatòria. No serà necessari aportar-lo si s'ha presentat en una altra convocatòria; no obstant això, haurà d'indicar-se en quina i el número del compte.

e) Per als centres de lectura de nova creació, acord de l'òrgan competent de creació del centre de lectura.

f) Certificat de la Sindicatura de Comptes que acredite que l'entitat local ha presentat el compte general.

g) Declaració responsable, segons el model inclòs com a annex III d'aquesta convocatòria, signat electrònicament per la persona representant de l'entitat.

2. Quan la sol·licitud no reunisca els requisits o falte algun document complementari dels exigits, les entitats interessades seran requerides perquè ho esmenen en el termini de 10 dies, amb indicació que, si no ho fan, es considerarà que desisteixen de la seua petició, amb la resolució prèvia dictada a aquest efecte, conformement amb el que regula l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. Els models corresponents a la documentació necessària en aquest tràmit de sol·licitud estaran disponibles en el punt d'accés electrònic de la convocatòria, en la seu electrònica.

4. A més de la documentació assenyalada en aquest apartat, el Servei del Llibre i Biblioteques, com a òrgan instructor, podrà, en qualsevol moment de la tramitació de l'expedient, recaptar qualsevol altra informació que considere necessària per al millor coneixement i comprensió de l'aplicació de la subvenció.

5. Durant el procediment, les entitats sol·licitants podran presentar la documentació i la informació que es considere necessària a través de la seu electrònica, des del punt d'accés del procediment de la convocatòria, accedint al tràmit electrònic d'aportació de documentació disponible.



Seté. Criteris per a determinar l'import de la subvenció

1. Les subvencions seran concedides d'acord amb els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació i mitjançant el procediment de concurrència competitiva.

2. La valoració de les sol·licituds serà efectuada per la comissió de valoració atenent els criteris establits en l'article 9 de les bases que regulen aquest procediment.

3. Els criteris objectius per a l'atorgament de la subvenció, conformement amb el que estableix l'article 9 de les bases reguladores d'aquest procediment, són:

3.1. Es distribuirà en primer lloc la part de la subvenció destinada a la modalitat d'adquisició del lot fundacional establida en l'article 1.2 b) de les bases reguladores.



Fase primera. Comprovació de la documentació.

En primer lloc es comprovarà que la documentació justificativa que acompanya la sol·licitud acredita suficientment la quantia sol·licitada per l'entitat interessada en concepte de subvenció i s'ajusta a l'objecte establit en l'article primer i a les despeses subvencionables establides en l'article quart. En cas que la documentació aportada no justifique suficientment el total sol·licitat, aquesta quantitat es reduirà en la part que corresponga.

Queden excloses aquelles sol·licituds en les quals la quantia sol·licitada per l'entitat interessada en concepte de subvenció, destinada a l'adquisició de material bibliogràfic en llengua valenciana siga inferior al 30 per cent de la quantia total sol·licitada i correctament justificada.



Fase segona. Assignació de la subvenció

La dotació econòmica corresponent al lot fundacional es distribuirà entre les entitats sol·licitants que hagen realitzat la despesa degudament justificada tenint en compte els factors següents:

X = dotació econòmica

I = despesa justificada de cada entitat sol·licitant

T = suma de les despeses justificades de totes les entitats sol·licitants que han superat la fase primera

Fórmula de repartiment: subvenció = (X*I)/T

En cas que es produïsca un sobrant, s'acumularà a la part de la subvenció destinada a l'adquisició de material bibliogràfic.

3.2. Es distribuirà la part de la subvenció destinada a la modalitat d'adquisició de material bibliogràfic establida en l'article 1.2 a) de les bases reguladores.



Fase primera. Comprovació de la documentació.

a) En primer lloc es comprovarà que la documentació justificativa que acompanya la sol·licitud acredita suficientment la quantia sol·licitada per l'entitat interessada en concepte de subvenció i s'ajusta a l'objecte establit en l'article primer i a les despeses subvencionables establides en l'article quart. En cas que la documentació aportada no justifique suficientment el total del sol·licitat, aquesta quantitat es reduirà en la part que corresponga.

b) Queden excloses aquelles sol·licituds que resulten per davall de la despesa mínima de 600 euros.

c) Queden excloses aquelles sol·licituds en les quals la quantia sol·licitada per l'entitat interessada en concepte de subvenció, destinada a l'adquisició de material bibliogràfic en llengua valenciana siga inferior al 30% de la quantia total sol·licitada i correctament justificada.

Fase segona. Assignació de subvenció lineal

S'atorgarà a totes les entitats sol·licitants que hagen superat la primera fase una quantitat lineal de 600 euros.

Fase tercera. Assignació de la subvenció

La dotació econòmica restant es distribuirà entre les entitats sol·licitants que hagen realitzat una despesa superior a la despesa mínima que es fixe en la convocatòria corresponent, degudament justificada, tenint en compte els factors següents:

X = dotació econòmica restant després de l'assignació lineal de la subvenció

I = despesa justificada de cada entitat sol·licitant

T = suma de les despeses justificades de totes les entitats sol·licitants que han superat la fase primera

Fórmula de repartiment: subvenció = (X*I)/T

L'import de les subvencions en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos de l'entitat, per a aquesta finalitat, supere el cost de l'activitat subvencionada.



Huité. Termini de resolució i notificació

1. El termini màxim per a resoldre i notificar la resolució serà de sis mesos a comptar a partir de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

2. Les sol·licituds sobre les quals no recaiga resolució expressa en aquest termini, podran entendre's desestimades o denegades, sense perjudici de l'obligació legal de resoldre-les establida en l'article 21 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Nové. Obligacions de les entitats beneficiàries

A més de les obligacions que amb caràcter general estableix l'article 14 de la Llei 38/2003, de 23 de novembre, general de subvencions, són obligacions de les entitats beneficiàries de la subvenció les previstes en l'article 3 de les bases que regulen aquest procediment.





Deu. Justificació de les subvencions

La justificació de la subvenció es realitzarà en el moment de la sol·licitud mitjançant la presentació davant la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la documentació necessària per a acreditar la despesa realitzada, segons el que estableix l'article sisé de la present resolució.





Onze. Règim de lliurament de pagaments

1. El pagament s'efectuarà d'una sola vegada, mitjançant transferència bancària, una vegada publicada la resolució d'adjudicació, sempre que l'entitat beneficiària complisca els requisits exigits per la Llei 38/2003, general de subvencions, tal com exigeixen les bases reguladores.

2. L'aportació de la conselleria competent en matèria de biblioteques serà, com a màxim, del 100% del cost de la despesa que es realitze. Les entitats beneficiàries hauran d'aportar a càrrec del seu pressupost la part no finançada per la Generalitat.



Dotze. Tramitació telemàtica

Per a la tramitació d'aquest procediment per via telemàtica s'habilitaran els mitjans electrònics necessaris, d'acord amb el que disposen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; el Decret 220/2014, de 12 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'administració electrònica de la Comunitat Valenciana; i el Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell, pel qual s'estableixen mesures de simplificació i de reducció de càrregues administratives en els procediments gestionats per l'Administració de la Generalitat i el seu sector públic.



Tretze. Protecció de dades

Responsable del tractament: el responsable del tractament de les dades recollides a través dels corresponents formularis annexos a aquesta convocatòria i, si és cas, de les dades que figuren en la documentació que s'adjunte a la sol·licitud de la subvenció, és la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, amb domicili a l'av. de Campanar, 32, 46015, València, i adreça electrònica de contacte protecciodedadeseducacio@gva.es

Dades de contacte del delegat de protecció de dades: la persona interessada pot contactar amb el delegat de protecció de dades a través de les següents adreces de contacte:

Electrònica: dpd@gva.es

Postal: Passeig de l'Albereda, 16 – 46010, València.

Categoria de les dades objecte de tractament i origen d'aquestes: formaran part del tractament de dades personals responsabilitat de Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, les dades personals identificatives, de contacte, d'ocupació, econòmiques, de circumstàncies socials, categories especials de dades, dades especialment protegides i de qualsevol altra naturalesa que siguen recollides a través de:

– Els formularis que acompanyen aquesta convocatòria.

– Les que resulten de la consulta a plataformes autonòmiques d'interoperabilitat (d'ara en avant PAI) o a altres administracions públiques, en cas que la persona interessada no s'haja oposat a aquesta consulta, d'acord amb el que s'estableix en l'article 28 de la Llei 39/2015.



– I documentació que entreguen els sol·licitants i representants legals.

En relació amb la documentació presentada pels sol·licitants i representants legals que incloga dades personals de terceres persones, amb caràcter previ a la comunicació d'aquestes dades a la Conselleria, els sol·licitants i representants legals estan obligats a informar les persones interessades, de la comunicació i tractament de les seues dades personals per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, en els termes previstos en aquest article.

Finalitats del tractament i base jurídica: les dades personals seran tractades amb la finalitat de dur a terme tota la tramitació i gestió de la subvenció, incloent-hi l'admissió de sol·licituds, verificació del compliment de les condicions i requisits establits, concessió de la subvenció i verificació i control de la seua correcta execució i desenvolupament, tot això amb base jurídica en el compliment d'una missió realitzada en interés públic, en l'exercici de poders públics conferits a la Conselleria i en el compliment de les obligacions legals derivades de la normativa contemplada en la present convocatòria (com són la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions) i en les restants normes aplicables, incloent-hi les que regulen el tràmit electrònic.

Així mateix, en aplicació de la normativa vigent, amb la finalitat de garantir el dret dels ciutadans a conéixer en tot moment les subvencions convocades, i per a contribuir al compliment dels principis de publicitat i transparència, les dades de les subvencions concedides seran publicades, segons corresponga, en el diari oficial corresponent i en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions i Ajudes Públiques, amb indicació, segons cada cas, de la convocatòria, el programa i crèdit pressupostari al qual s'imputen, beneficiari, quantitat concedida i objectiu o finalitat de la subvenció, amb expressió dels diferents programes o projectes subvencionats.

No obstant això, quedaran excloses d'aquesta publicació les subvencions concedides quan la publicació de les dades del beneficiari per raó de l'objecte de la subvenció puga ser contrària al respecte i salvaguarda de l'honor, a la intimitat personal o familiar de les persones físiques en virtut del que estableix la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, i així haja sigut previst en la seua normativa reguladora.



En concret, no es publicaran les subvencions concedides a persones físiques quan el mateix objecte de la convocatòria proporcione informació o dades especialment protegides dels beneficiaris o relatives a les categories especials de dades relacionades en els articles 9 i 10 del Reglament general de protecció de dades (RGPD) ni quan la persona física es trobe en una situació de protecció especial que puga veure's agreujada amb la publicació de les seues dades personals, en particular, quan siga víctima de violència de gènere o d'altres formes de violència contra la dona, i en aquest cas, es procedirà a anonimitzar la informació d'ofici o a instància de la persona interessada.

La informació estarà disponible en les adreces www.subvenciones.gob.es i www.infosubvenciones.es.

Destinataris de les dades: amb base jurídica en el compliment de les obligacions legals derivada de la normativa prevista en aquesta convocatòria, així com per al compliment d'una missió realitzada en interés públic o en l'exercici de poders públics conferits a la Conselleria d'Educació Cultura i Esport, les dades personals podran ser comunicades a la Plataforma Autonòmica d'Interoperabilitat (d'ara en avant PAI) amb la finalitat d'efectuar la comprovació de les dades de la persona sol·licitant, així com d'altres situacions socioeconòmiques previstes per a la baremació, a altres òrgans de l'Administració pública amb competència en la matèria, entre els quals, sense caràcter limitatiu, s'inclouen òrgans de caràcter autonòmic, local, estatal i de la Unió Europea, òrgans judicials i Ministeri Fiscal, Tribunal de Comptes, Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, IGAE, Defensor del Poble i Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, Agència Antifrau de la Comunitat Valenciana, Delegat de Protecció de Dades i uns altres tercers subjectes de dret privat amb interés legítim i/o dret d'accés en el procediment.



Encarregats del tractament: tercers encarregats del tractament podran tindre accés a les dades per encàrrec de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i/o de la Generalitat Valenciana, per a la prestació de serveis, seguint les instruccions i amb les mesures de seguretat i confidencialitat establides en l'encàrrec de tractament.

Transferències internacionals de dades: no existeixen transferències internacionals de dades.

Necessitat de la comunicació de les dades per les persones interessades: totes les dades sol·licitades a través del formulari de sol·licitud, així com la documentació vinculada, són necessàries per a poder tramitar la sol·licitud, per la qual cosa la falta de comunicació d'aquestes dades a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport comportarà les conseqüències previstes per l'ordenament jurídic.

Termini de conservació de dades: les dades personals es conservaran durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual s'obtenen i dins dels terminis establits en les normes vigents per al compliment d'obligacions i responsabilitats legals, i seran suprimides d'acord amb el que s'estableix en la normativa d'arxius i documentació.



Drets: la persona interessada pot exercitar el dret d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat i no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, a través de les vies següents:

a) A través del tràmit electrònic establit a aquest efecte que es pot consultar en la pàgina web de la Conselleria www.cece.gva.es, en l'apartat «Registre de tractament de dades»

b) Enviant la petició a qualsevol de les següents adreces:

Postal: avinguda de Campanar, 32. 46015 València

Adreça electrònica: protecciodedadeseducacio@gva.es

c) De manera presencial aportant la sol·licitud corresponent a través del registre.

L'exercici dels drets és personalíssim i requerirà la identificació inequívoca de la persona interessada, que podrà realitzar-se en els apartats b) i c) aportant el document nacional d'identitat, passaport o un altre document vàlid que la identifique i, si és el cas, el de la persona que ostente la representació, o instruments electrònics equivalents, així com el document o instrument electrònic acreditatiu d'aquesta representació.



Dret a reclamar davant l'autoritat de control: la persona interessada pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera no atesos els seus drets o vulnerat el tractament de les seues dades personals. Amb caràcter previ, la persona interessada pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de la Generalitat Valenciana a través de les següents adreces de contacte:



Adreça electrònica: dpd@gva.es

Postal: passeig de l'Albereda, 16 – 46010 València.

Per a més informació sobre el tractament de les seues dades personals, la persona interessada pot consultar el Registre de tractament de dades en www.cece.gva.es



Catorze. Notificació

1. La resolució serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que tindrà els efectes de notificació, segons el que disposa la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. Les subvencions concedides seran objecte de publicació en la Base de Dades Nacional de Subvencions.

3. Les entitats beneficiàries hauran de complir les obligacions de publicitat previstes en la Llei 2/2015, de 2 d'abril, de la Generalitat, de transparència, bon govern i participació ciutadana de la Comunitat Valenciana. Aquesta difusió es realitzarà preferentment a través de les corresponents pàgines web.



De conformitat amb el que estableixen els articles 112, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà ser recorreguda potestativament en reposició o bé es podrà plantejar directament un recurs contenciós administratiu en els terminis i davant els òrgans que s'indiquen a continuació:



a) El recurs potestatiu de reposició haurà d'interposar-se davant del conseller d'Educació, Cultura i Esport, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de ser publicada la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

b) El recurs contenciós administratiu haurà de ser interposat davant els jutjats contenciosos administratius de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de ser publicada la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.





València, 28 de maig de 2020.– La directora general de Cultura i Patrimoni, p. d. (O 14.06.2018, DOGV 8319): Carmen Amoraga Toledo.

Mapa web