Ficha disposicion

Ficha disposicion





ACORD d'11 de maig de 2022, del Consell de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, pel qual es publica la relació definitiva amb l'aspirant que ha superat el concurs oposició convocat per a cobrir, mitjançant torn lliure, una plaça de traductor o traductora correctors, subgrup A1, sector administració especial. Convocatòria 04/2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9342 de 18.05.2022
Número identificador:  2022/4199
Referència Base de Dades:  004153/2022
 



ACORD d'11 de maig de 2022, del Consell de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, pel qual es publica la relació definitiva amb l'aspirant que ha superat el concurs oposició convocat per a cobrir, mitjançant torn lliure, una plaça de traductor o traductora correctors, subgrup A1, sector administració especial. Convocatòria 04/2019. [2022/4199]

Una vegada acomplits tots els tràmits previstos en les bases de la convocatòria aprovada per mitjà de l'Acord de 5 de juny de 2019, del Consell de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, pel qual es va convocar concurs oposició per a cobrir, mitjançant torn lliure, una plaça de traductor o traductora correctors, subgrup A1, sector administració especial. Convocatòria 04/2019 (DOGV i BOCV de data 28.06.2019).

Vist l'expedient del tribunal de selecció que ha actuat en aquest procés selectiu, en l'acta final del qual consta l'elevació al Consell de la relació definitiva amb l'aspirant que ha superat el concurs oposició, i de conformitat amb la base 11 de la convocatòria esmentada, el Consell acorda:



Primer

Aprovar i publicar la relació definitiva amb l'aspirant que ha superat el concurs oposició convocat, i que es detalla en l'annex d'aquest acord.





Segon

En el termini de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de l'última publicació en el DOGV i en el BOCV, l'aspirant haurà d'aportar davant de la Secretaria General de la Sindicatura de Comptes els documents següents:

a) Fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat o certificat de naixement expedit pel Registre Civil corresponent.



b) Fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigible segons el que estableix la base 2.1.c de la convocatòria o certificat acadèmic que acredite haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol. En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger, fotocòpia compulsada de la credencial que acredite l'homologació que corresponga.

c) Declaració de no haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari de qualsevol administració o ocupació pública, així com de no trobar-se inhabilitat penalment per a l'exercici de funcions públiques.



d) Certificat mèdic acreditatiu de posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions del lloc oferit.



Tercer

La persona seleccionada que dins del termini indicat, i excepte casos de força major, no presente la documentació acreditativa o que d'aquesta es deduïsca que no té algun dels requisits exigits, no podrà ser nomenada personal funcionari de carrera de la Sindicatura de Comptes, sense perjudici de la responsabilitat en què puga haver incorregut per falsedat en la seua sol·licitud de participació.



Quart

A fi d'assegurar la cobertura de la plaça convocada, si es produeix renúncia de l'aspirant seleccionat, abans del seu nomenament o presa de possessió, l'òrgan convocant podrà requerir de l'òrgan de selecció la relació complementària dels aspirants que seguisquen el proposat, per a fer-ne el possible nomenament com a funcionari de carrera.



Contra aquest acord, les persones interessades poden interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb els articles 10.1.c, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es pot interposar potestativament un recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l'acte contra el qual es recorre, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, o qualsevol altre que s'estime procedent.



València, 11 de maig de 2022.– El síndic major: Vicent Cucarella Tormo.







ANNEX

Torn d'accés lliure



Cognoms i nom DNI Puntuació

Agustí Campos, Josep Manuel ...070L 78,67

Mapa web