Ficha disposicion

Ficha disposicion





Convocatòria de concurs oposició per a la selecció d'un treballador social, per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8285 de 02.05.2018
Número identificador:  2018/3488
Referència Base de Dades:  004296/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Diputació Provincial d'Alacant
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2



Convocatòria de concurs oposició per a la selecció d'un treballador social, per promoció interna. [2018/3488]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 51, de data 13 de març de 2018, s'han publicat les bases íntegres de les proves selectives, aprovades i convocades per acord de la Junta de Govern, adoptat en sessió ordinària celebrada el 28 de febrer de 2018, en virtut de les competències delegades per Resolució del president número 1203 de 4 d'agost de 2015, per a cobrir, pel procediment de concurs oposició, una plaça de treballador social, reservada al torn lliure, vacant en la plantilla d'aquesta Diputació Provincial, dins de les places reservades a funcionaris de carrera, i incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2016.

Aquesta plaça està inclosa en l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic mitjà, dotada amb els emoluments corresponents al subgrup de classificació A2, de l'article 76 del text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, i l'article 24 de la Llei d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana; i la resta que corresponguen de conformitat amb la normativa vigent.

La resolució aprovatòria de la llista d'aspirants admesos i exclosos es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. En aquest butlletí es publicarà, així mateix, la data, l'hora i el lloc en què es reunirà la Comissió Tècnica de Valoració als efectes de la realització del primer exercici de la fase d'oposició.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, comptador a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci extracte en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública en aquest diari oficial, per al coneixement general i de les persones interessades.



Alacant, 13 de març de 2018.– El vicepresident tercer i diputat d'Hisenda i Administració General: Alejandro Morant Climent. La secretària general: Amparo Koninckx Frasquet.

Mapa web