Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Jaume I. RESOLUCIÓ de 10 d'abril de 2018, del Rectorat, per la qual es publica la modificació de la relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8286 de 03.05.2018
Número identificador:  2018/4264
Referència Base de Dades:  004366/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Jaume I
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: relació de llocs de treball, Universitat Jaume I



RESOLUCIÓ de 10 d'abril de 2018, del Rectorat, per la qual es publica la modificació de la relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis. [2018/4264]

Vist que el Consell de Govern de la Universitat Jaume I, en la sessió celebrada el dia 15 de desembre de 2016, va aprovar la proposta de modificació de la relació de llocs de treball del PAS, fent ús de la competència prevista en l'article 45.17 dels Estatuts de la Universitat Jaume I, aprovats pel Decret 116/2010, de 24 agost, del Consell de la Generalitat.

Vist que, d'acord amb el que preveu l'article 3.f de la Llei 2/2003, de 28 de gener, de la Generalitat, de consells socials de les universitats públiques valencianes, el Consell Social de la Universitat Jaume I, en la reunió del 19 de desembre de 2016, va aprovar per unanimitat, a proposta del Consell de Govern, la modificació d'aquesta relació de llocs de treball:

Vist que el Consell de Govern de la Universitat Jaume I, en la sessió celebrada el dia 15 de maig de 2017, va aprovar la proposta de modificació de la relació de llocs de treball del PAS, fent ús de la competència prevista en l'article 45.17 dels Estatuts de la Universitat Jaume I, aprovats pel Decret 116/2010, de 24 agost, del Consell de la Generalitat.



Vist que, d'acord amb el que preveu l'article 3.f de la Llei 2/2003, de 28 de gener, de la Generalitat, de consells socials de les universitats públiques valencianes, el Consell Social de la Universitat Jaume I, en la reunió del 3 de juliol de 2017, va aprovar per unanimitat, a proposta del Consell de Govern, la modificació d'aquesta relació de llocs de treball:





Codis requisits

2 Coneixement d'idiomes comunitaris: anglès, nivell B2 o equivalent

6 Coneixement de valencià de nivell C1 (suficiència) o equivalent.

41 Haver superat les proves selectives d'acord amb les funcions del lloc de treball o la corresponent especialitat en llocs de laboratori



79 Coneixement d'idiomes comunitaris: anglès, nivell C1 o equivalent

82 Estar en possessió del permís de conduir classe B



Codis escala

1 Escala tècnica d'administració

2 Escala de gestió

3 Escala administrativa

27 Escala tècnica mitjana de laboratoris

35 Escala tècnica bàsica de laboratori

67 Escala tècnica mitjana d'harmonització europea



Codis jornada de treball (JT)

1 Matí

2 Vesprada



Els efectes econòmics i administratius de la present modificació seran de cessament en la situació actual l'últim dia del mes de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i de nova adscripció el dia següent primer de mes.

Vist que es va sol·licitar tant a la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic com a la Direcció General d'Universitats informe favorable del Pla d'ordenació de personal per derivar-se increments de despesa pública en matèria de personal, i que ambdues s'han declarat incompetents i sense que s'haja obtingut resposta.

Considerant que, segons l'informe emès per l'assessoria jurídica d'aquesta universitat, d'acord amb el que preveu l'article 80.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, pot procedir-se a continuar les actuacions en relació a l'execució del Pla d'ordenació de personal, en el marc dels límits que la Llei 22/2017, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'exercici 2018, estableix quant a cost màxim autoritzat i massa salarial.

Considerant el que disposa l'article 43.2 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

Considerant les competències atribuïdes al rector per l'article 70.1.u dels Estatuts de la Universitat Jaume I, resolc:



Publicar la modificació de la relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis de la Universitat Jaume I, que s'indiquen els annexos I i II, aprovada pel Consell Social, a proposta del Consell de Govern de la Universitat Jaume I.



Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Castelló, d'acord amb els articles 8 i 14 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació.

No obstant això, es pot interposar recurs de reposició davant del rector en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seua publicació; en aquest cas no es pot interposar el recurs contenciós administratiu mencionat en el paràgraf anterior mentre no recaiga una resolució expressa o presumpta del recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





Castelló de la Plana, 10 d'abril de 2018.– El rector: Vicent Climent Jordà.

Mapa web