Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 6 de maig de 2019, del sotssecretari de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a la contractació temporal d'un lloc de naturalesa laboral, convocatòria número 5/2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8547 de 14.05.2019
Número identificador:  2019/4870
Referència Base de Dades:  004492/2019
 



RESOLUCIÓ de 6 de maig de 2019, del sotssecretari de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a la contractació temporal d'un lloc de naturalesa laboral, convocatòria número 5/2018. [2019/4870]

Per la Resolució de 28 de març de 2018, del director de l'Institut Valencià d'Art Modern, es va convocar el procés de selecció per a la contractació temporal d'un lloc de naturalesa laboral, convocatòria 5/2018 (DOGV 8531, 17.04.2019).

La base 8 de la convocatòria estableix que la selecció de la persona candidata es realitzarà per l'òrgan tècnic designat per la Sotssecretaria de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en virtut del que disposa l'apartat dotzé del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, el qual també regula la seua composició.

D'acord amb això, a proposta de la Direcció de l'Institut Valencià d'Art Modern i en virtut de la competència atribuïda per l'apartat dotzé del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, resolc:



Nomenar les persones que compondran l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu previst en la convocatòria 5/2018:

Titulars

– President: Víctor Almonacid Lamelas, secretari de l'Ajuntament d'Alzira.

– Secretari: Blanca Jiménez, subdirectora general d'Administració de l'IVAM.

– Vocals:

· Paula Catalán Montero, tècnica de l'Ajuntament de Catarroja.

· Natalia Frías Alberto, subdirectora general de Règim Jurídic i Coordinació Cultural. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Suplents

– Presidenta: Vanesa Felip, secretària general del Ple, Ajuntament de Gandia.

– Secretària: Livia Pérez, cap de Gestió Administrativa de l'IVAM.

– Vocal: Pascual Ortells, cap del Servei de Coordinació Cultural. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.



Aquesta resolució entrarà en vigor des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La present resolució no posa fi a la via administrativa i, contra aquesta podrà interposar-se recurs d'alçada en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte contra el qual es recorre, o davant el competent per a resoldre'l, d'acord amb el que es disposa en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Tot això sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar-ne qualsevol altre que consideren procedent.



València, 7 de maig de 2019.– El sotssecretari de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport: José Vicente Villar Rivera.

Mapa web