Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Villena. Bases específiques del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica de prevenció de riscos laborals i per a la constitució de borsa de treball.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9086 de 18.05.2021
Número identificador:  2021/4311
Referència Base de Dades:  004512/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Villena



Bases específiques del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica de prevenció de riscos laborals i per a la constitució de borsa de treball. [2021/4311]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 74, de 22.04.2021, es publiquen íntegrament les següents bases i convocatòria:



Bases i convocatòria per a la provisió en propietat, com a funcionari/a de carrera d'una plaça de tècnic/a de prevenció de riscos laborals, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic mitjà, grup A-2, pel procediment d'oposició lliure.

El termini per a la presentació de sol·licituds per a participar en el procés selectiu serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i a partir del començament de les proves selectives, en els taulers d'anuncis de l'Ajuntament (físic i electrònic) i en la pàgina web de l'Ajuntament www.villena.es



Villena, 23 d'abril de 2021.– L'alcalde president: Fulgencio José Cerdán Barceló.

Mapa web