Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2018, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es disposa la publicació de l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2018, de places de cossos docents universitaris.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8289 de 08.05.2018
Número identificador:  2018/4404
Referència Base de Dades:  004519/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Miguel Hernández
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2018, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es disposa la publicació de l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2018, de places de cossos docents universitaris. [2018/4404]

En aplicació del que disposen l'article 19 de la Llei 3/2017, de 27 de juny, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2017, i l'article 36 de la Llei 22/2017, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2018, pels quals les places resultants de la taxa de reposició d'efectius, que defineixen els apartats U.2.J i 4 de l'esmentat article 19 de la Llei 3/2017, s'han d'incloure en una oferta d'ocupació pública.

De conformitat amb el que disposa l'article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, referit a l'oferta d'ocupació pública.

En compliment del que disposen l'article 19. U.2.J i 4 de la Llei de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2017, pel qual cada universitat estarà obligada a destinar, com a mínim, un 15 % del total de places que oferisca, en aquella categoria per a la qual estiga acreditat, de personal investigador doctor que haja finalitzat el Programa Ramón y Cajal i haja obtingut el certificat I3, i que no es computaren dins del límit màxim de places derivat de la taxa de reposició d'efectius les places que es convoquen per a la seua provisió mitjançant processos de promoció interna.

D'acord amb l'apartat 2 de l'article 62 de la Llei orgànica 6/2011, de 21 de desembre, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, en què s'estableix que les universitats podran convocar places de promoció interna, amb la dotació pressupostària prèvia, per a l'accés al cos de catedràtics i catedràtiques d'universitat i que aquestes places no podran superar el nombre màxim de places que siguen objecte d'oferta pública d'ocupació de torn lliure, durant aquest mateix any, per a l'accés als cossos docents de l'article 56.

Considerant les necessitats docents i investigadores de la Universitat Miguel Hernández i la dotació econòmica per a places de funcionaris docents aprovada en el pressupost d'aquesta universitat per a l'exercici 2018.

A la vista de l'Acord adoptat pel Consell de Govern de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, amb data de 25 d'abril de 2018, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2018 de places de cossos docents universitaris, de conformitat amb la taxa de reposició autoritzada i una vegada obtinguda l'autorització de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Fent ús de les potestats i funcions que confereixen els Estatuts de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, aprovats pel Decret 208/2004, de 8 d'octubre, del Consell de la Generalitat Valenciana, modificats pel Decret 105/2012, de 29 de juny, del Consell, i de les competències que dimanen dels articles 20 i següents de la Llei orgànica 6/2001, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, aquest rectorat resol:



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2018, referida a places de cossos docents universitaris, aprovada per l'Acord del Consell de Govern de 25 d'abril de 2018, i que figura com a annex d'aquesta resolució.



Segon

Seguint el que disposa l'article 70.1 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, el termini màxim per a la convocatòria del procés selectiu que preveu aquesta oferta és de tres anys, comptadors a partir de la publicació d'aquesta resolució.



Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, es pot interposar potestativament un recurs de reposició en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la seua publicació, davant del mateix òrgan que va dictar la resolució, o un recurs contenciós administratiu davant dels òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de la seua publicació.



Elx, 3 de maig de 2018.– El rector: Jesús Tadeo Pastor Ciurana.





ANNEX



Concurs d'accés de torn lliure:

– 43 places de professor o professora titular d'universitat

– 8 places de professor o professora titular d'universitat (*)



(*) Convocatòria destinada a la provisió de places de professorat titular d'universitat per a personal que haja finalitzat el Programa Ramón y Cajal i haja obtingut el certificat I3.



Concurs d'accés per promoció interna:

– 51 places de catedràtic o catedràtica d'universitat

Mapa web