Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cox. Desistiment del procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball per a la provisió per mitjà de nomenament interí, pel sistema d'oposició lliure, d'agents de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8290 de 09.05.2018
Número identificador:  2018/3873
Referència Base de Dades:  004568/2018
 



Desistiment del procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball per a la provisió per mitjà de nomenament interí, pel sistema d'oposició lliure, d'agents de policia local. [2018/3873]

Mitjançant Resolució de la Junta de Govern Local, de data 26 de març de 2018, s'ha aprovat:

«Vist que la Junta de Govern Local de data 15 de setembre de 2017 va acordar aprovar les bases que han de regir la convocatòria per a la formació d'una borsa d'agents de la policia local, per a posteriors nomenaments interins, per mitjà del sistema d'oposició lliure, enquadrats en l'escala d'administració especial, classe policia local, pertanyents al grup C, subgrup C1, per a l'Ajuntament de Cox.

Vist que mitjançant Resolució de data 28 de novembre de 2017 s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos al dit procés selectiu.



Atesa la recent entrada en vigor de la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana, en el preàmbul de la qual s'exposa l'aposta per l'eliminació definitiva del personal interí en les plantilles de les policies locals valencianes; disposant l'article 41 que els cossos de policia local estaran integrats únicament per personal funcionari de carrera d'administració especial, aquesta Alcaldia considera que no és procedent seguir amb el procés de selecció, i deixa sense efecte la convocatòria de la borsa de treball, ja que el nomenament d'agents de la policia interina no tindrà cobertura legal.

Continuar amb el procediment fins a la seua definitiva resolució suposaria generar un greu perjudici per no poder realitzar-se en el futur cap nomenament interí en el marc de la nova normativa sectorial.



Tenint en compte que el procés de convocatòria es troba en una fase inicial, ja que encara no s'ha publicat la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos, aquesta circumstància condueix a una decisió de desistiment del procediment.

Vist que junt amb la instància els aspirants van procedir a l'abonament d'una taxa per import de trenta euros (30 €).

Considerant que l'article 93 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, preveu per als procediments iniciats d'ofici la possibilitat que l'Administració puga desistir motivadament del procediment, i com que concorren en aquest cas raons més que suficients que aconsellen el desistiment.



Considerant el que disposa l'article 21.1.h de la Llei 11/1999, de 21 d'abril, de modificació de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local. S'acorda:

Primer. Desistir del procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball per a la provisió per mitjà de nomenament interí, pel sistema d'oposició lliure, d'agents de policia local, enquadrats en l'escala d'administració especial, classe policia local, pertanyents al grup C, subgrup C1, per a l'Ajuntament de Cox, iniciat mitjançant Acord de la Junta de Govern Local de data 15 de setembre de 2017, pels motius exposats en la part expositiva d'aquesta resolució i, en conseqüència, declarar acabat el dit procediment administratiu i procedir a arxivar-lo.



Segon. Procedir a la devolució de les taxes abonades amb la sol·licitud prèvia dels interessats en el procediment selectiu, i a aquests efectes els aspirants podran sol·licitar la seua devolució, per mitjà d'instància dirigida a aquesta Alcaldia, fent constar el número de compte (IBAN), en el qual se sol·licita que es faça el reintegrament de la taxa.

El model d'instància es podrà descarregar en la seu electrònica de l'Ajuntament (seu electrònica/catàlegs de tràmit/instància general).



Tercer. Publicar la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, tauler d'edictes municipal, portal de transparència i en la web municipal perquè se'n prenga coneixement.»

Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement i als efectes oportuns.



Cox, 18 d'abril de 2018.– L'alcalde: Francisco Cámara Hurtado.

Mapa web