Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Sagunt. Bases de la convocatòria del procés per a cobrir en propietat una plaça d'oficial o oficiala de manteniment per estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9087 de 19.05.2021
Número identificador:  2021/4444
Referència Base de Dades:  004587/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Sagunt



Bases de la convocatòria del procés per a cobrir en propietat una plaça d'oficial o oficiala de manteniment per estabilització d'ocupació temporal. [2021/4444]

Estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 78, de 27 d'abril de 2021, les bases per a cobrir en propietat una plaça d'oficial o oficiala de manteniment, mitjançant el sistema de concurs oposició, incloses en l'oferta d'ocupació pública 2020, en execució del procés d'estabilització d'ocupació temporal, aprovades per la Junta de Govern Local de 12 de març de 2021 i que estan a la disposició de les persones interessades, a través de la web de l'Ajuntament de Sagunt: www.aytosagunto.es.

La presentació de sol·licituds per a participar en les proves d'accés es farà en el Registre General de l'Ajuntament o en la forma que determina la legislació sobre procediment administratiu comú vigent, en el terme de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Els següents anuncis de les convocatòries a les corresponents proves selectives es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Sagunt, 27 d'abril de 2021.– El secretari general: Emilio Olmos Gimeno.

Mapa web