Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Paterna. Bases del procediment selectiu per a creació de la borsa de treball de caràcter temporal d'especialista en integració social, enquadrat en el grup C, subgrup C1, establint com a sistema de selecció el concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8291 de 10.05.2018
Número identificador:  2018/4348
Referència Base de Dades:  004630/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Paterna



Bases del procediment selectiu per a creació de la borsa de treball de caràcter temporal d'especialista en integració social, enquadrat en el grup C, subgrup C1, establint com a sistema de selecció el concurs oposició. [2018/4348]

Per la Junta de Govern Local d'aquest ajuntament, en sessió ordinària celebrada el 16 d'abril de 2018, es va adoptar acord pel qual s'aproven les bases específiques del procediment selectiu per a creació de la borsa de treball de caràcter temporal D'especialista en integració social, per a l'Àrea d'Inclusió Social, enquadrat en el grup C, subgrup C1, establint com a sistema de selecció el concurs oposició.



Les instàncies per a formar part de la present convocatòria es dirigiran a l'alcalde president d'aquest ajuntament, havent de presentar-se en el Registre general d'entrada de l'Ajuntament, o en la forma que determine l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions, durant un termini de 20 dies hàbils, a partir del següent al de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).



Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Paterna, 26 d'abril de 2018.– L'alcalde president: Juan Antonio Sagredo Marco.

Mapa web