Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Siete Aguas. Ajuntament de Siete Aguas. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8839 de 19.06.2020
Número identificador:  2020/4467
Referència Base de Dades:  004632/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Siete Aguas



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2020/4467]

Aprovades, per mitjà d'una resolució de l'Alcaldia, les bases i la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, categoria agent de la policia local, grup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, per consolidació d'ocupació temporal, i corresponent a l'oferta pública d'ocupació de 2020, en el Butlletí Oficial de la Província de València número 95, de 20 de maig de 2020, es publiquen les bases íntegres, i en el Boletín Oficial del Estado número 154, d'1 de juny de 2020, un extracte de la convocatòria.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma que s'hi preveuen.



Siete Aguas, 11 de juny de 2020.– L'alcaldessa: Teresa N. Hernández Requena.

Mapa web