Ficha disposicion

Ficha disposicion





Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9351 de 31.05.2022
Número identificador:  2022/4901
Referència Base de Dades:  004644/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA (VAERSA)
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació



Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'any 2022. [2022/4901]





Resolució de la Direcció General de VAERSA mitjançant el qual es fa pública l'oferta d'ocupació pública de VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA, relativa al procés d'estabilització d'ocupació per a 2022, que ha sigut autoritzada per la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb l'article 2.1 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, les places que s'han de convocar mitjançant procés de concurs oposició per torn lliure, sent aquestes les següents: 

De la mateixa manera, es fa pública l'oferta d'ocupació pública de VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA, relativa al procés d'estabilització d'ocupació per a 2022, que ha sigut autoritzada per la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, les places que s'han de convocar mitjançant procés de concurs, i que són:

Els processos selectius derivats d'aquesta oferta pública d'ocupació seran convocats segons el que s'estableix en la normativa de referència.



València, 27.05.2022.– El director general: Ferran Vicent Garcia Ferrer.

Mapa web