Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Utiel. Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'any 2022.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9351 de 31.05.2022
Número identificador:  2022/4926
Referència Base de Dades:  004648/2022
 

  • Anàlisi jurídica

    Texto
    Texto Texto2
    Data d'entrada en vigor: 31.05.2022
    Aquesta disposició està afectada per:
      Corregida per:
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Utiel



Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'any 2022. [2022/4926]

Per la Resolució d'alcaldia d'aquest ajuntament núm. 2022-1094, de data 26 de maig, es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal, el text literal de la qual s'insereix:

«La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, contempla en el seu article una taxa addicional per a l'estabilització d'ocupació temporal que inclourà les places de naturalesa estructural que, estiguen o no dins de les relacions de llocs de treball, plantilles o una altra forma d'organització de recursos humans que estiguen contemplades en les diferents administracions públiques i estant dotades pressupostàriament, hagen estat ocupades de manera temporal i ininterrompudament almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020.

La disposició addicional sisena de la citada norma estableix que les administracions públiques convocaran, amb caràcter excepcional i d'acord amb el que es preveu en l'article 61.6 i 7 del TREBEP, pel sistema de concurs, aquelles places que, reunint els requisits establits en l'article 2.1, hagueren estat ocupades amb caràcter temporal de manera ininterrompuda amb anterioritat a 1 de gener de 2016. Aquests processos, que es realitzaran per una sola vegada, podran ser objecte de negociació en cadascun dels àmbits territorials de l'Administració de l'Estat, comunitats autònomes i entitats locals i respectaran, en tot cas, els terminis establits en aquesta norma. La disposició addicional huitena afig que addicionalment, els processos d'estabilització continguts en la disposició addicional sisena inclouran en les seues convocatòries les places vacants de naturalesa estructural ocupades de manera temporal per personal amb una relació, d'aquesta naturalesa, anterior a l'1 de gener de 2016.

La taula general de negociació, en sessió celebrada el dia 23 de maig de 2022, va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a estabilització confeccionada per la consultora contractada per l'Ajuntament a tal fi.

Vistos els informes emesos pel departament de Recursos Humans i la Secretaria i Intervenció d'aquesta Corporació, així com el que es disposa en els articles 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i en l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre. Examinada la documentació que l'acompanya, i de conformitat amb el que s'estableix en l'article 21.1.g de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, resolc:





Primer

Aprovar l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització d'ocupació temporal, amb la següent relació de places:

Segon

Publicar-la en el butlletí oficial de la comunitat autònoma i en el Butlletí Oficial de la Província, abans de l'1 de juny de 2022.



Tercer

La publicació de la convocatòria per a la cobertura de les places incloses en l'oferta per a l'estabilització temporal haurà de ser abans del 31 de desembre de 2022, i la resolució abans del 31 de desembre de 2024.»

Contra aquest acte, que posa fi a la via administrativa, d'acord amb el que es disposa en l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i article 52 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, poden formular-se els següents recursos:

– Recurs de reposició, conforme als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, amb caràcter potestatiu, davant l'òrgan que dicta el present acte, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la recepció d'aquesta notificació. En tal cas, no podrà interposar recurs contenciós administratiu en tant no li siga notificada la resolució expressa del recurs de reposició o s'entenga produïda la seua desestimació per silenci administratiu (la desestimació presumpta es produeix si transcorre un mes des de la interposició del recurs sense que haja recaigut resolució expressa).

– Recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà a la recepció d'aquesta notificació, davant, a elecció de la persona interessada, els jutjats contenciosos administratius de València o aquell en la circumscripció dels quals tinga la persona interessada el seu domicili sempre que en aquest últim cas, es trobe dins de la circumscripció del TSJ de València, d'acord amb el que s'estableix en l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici del que s'estableix en el paràgraf anterior.

 Tot això sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre recurs que es poguera estimar més convenient a dret.



Utiel, 27 de maig de 2022.– L'alcalde: Fernando Benlliure García.

Mapa web