Ficha disposicion

Ficha disposicion





Mancomunitat dels Serrans. Oferta extraordinària d'ocupació pública de l'any 2022 per a estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9351 de 31.05.2022
Número identificador:  2022/4689
Referència Base de Dades:  004674/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació



Oferta extraordinària d'ocupació pública de l'any 2022 per a estabilització d'ocupació temporal. [2022/4689]

Vist l'expedient tramitat per a l'aprovació d'una oferta pública extraordinària per a l'estabilització d'ocupació temporal de llarga duració, en el marc dels disposat en les disposicions addicionals sisena i huitena Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública. es proposa:





Primer

Aprovar l'oferta pública extraordinària per a l'estabilització d'ocupació temporal de llarga duració, abans de l'1 de juny de 2022, amb la següent relació de places:

Segon

Publicar la present resolució en la seu electrònica de l'entitat i en el Butlletí Oficial de la Província ded València, abans de l'1 de juny de 2022.



Tercer

La publicació de la convocatòria per a la cobertura de les places incloses en l'oferta per a l'estabilització temporal haurà de realitzar-se abans del 31 de desembre de 2022, i la resolució abans del 31 de desembre de 2024.



Quart

Certificar al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, a través de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, el nombre de places estructurals ocupades de manera temporal existent en cadascun dels àmbits afectats.



Cinqué

Donar compte de la present resolució al Ple en la primera sessió que se celebre, perquè en prenga coneixement i als efectes oportuns.



Villar del Arzobispo, 12 de maig de 2022.– La presidenta de la Mancomunitat: Consuelo Alfonso Pérez.

Mapa web